Bildirim
Media Player Tavsiyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla ben 5 senedir egreat a-40 modelimiydi neydi onu kullanıyorum gayet başarılı içinde kullanılan çipin kalitesi çok önemli diye biliyorum ayrıca güncel firmware desteğide önemli bendeki 3d filmlerde yanında bulunan altyazıları gösteremiyor sadece o kadar ama yeni modellerinde bunun da üstesinden geldiler mi bilmiyorum ama egreat bu işler için iyi marka.birazda parana bağlı yanlış bilmiyorsam dark,popcorn,dune gibi iyi cihazlarda olacak yorumlara göre... -
ben 2 yıldır Egreat r160s+wifi kullanıyorum genele olarak memnunum tavsiye ederim. -
Bana bir arkadaşım fiyat performans olarak şiddetle Western Digital önderdi.
Ne derece doğrudur bilemiyorum. Biraz o markaya yöneldim açıkçası. -
aynen bende öyle bişey arıyorum 50gb filmleri oyantsın 3d hepsi olsun bide hdd icine takılsın :D media player ayrı hdd ayrı kullanamam o sekilde -
bende dune alacağımdan dolayı elimdeki egreat m34A model hd media player'ı satıyorum 100 liraya ilgilenirsen müthiş tavsiye ederim dediklerinin hepsini sorunsuzca oynatır zaten üzerinde popcorn 110 son yazılımı yüklü
çok memnunum fakat dediğim gibi daha profesyonel birşey alacağım zaten piyasada bulunan en iyi 3 markadan biridir egreat markası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubtatto -- 21 Şubat 2015; 11:00:38 > -
Sony HW-700DS kulalığım için 7.1 çıkışı olan bir player'a ihtiyacım var. Passthrough olarak DTS MA ve Dolby TrueHD desteği olan kaliteli bir player önerebilirmisiniz. -
Dune hd base 3d yada dune hdtv 303d öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: VEGETTO
Dune hd base 3d yada dune hdtv 303d öneririm.
Bahsettiğiniz bu modeller HDD deki DtsHD ve TrueHD formatındaki filmleri çözebiliyor mu? Bende Dark Record Mania 2 var ve bu formatları desteklediği yazıyor teknik özelliklerinde fakat standart Dolby olarak açıyor hepsini. -
Resmi olarak bu ses formatlarını desteklemiyor sitesinde yazmıyor fakat Mkvlerdeki bu ses kodekli filmleri problemsiz bir şekilde açıyor ve oynatıyor.
Ben dune hd base 3d kullanıyorum.. -
quote:
Resmi olarak bu ses formatlarını desteklemiyor sitesinde yazmıyor fakat Mkvlerdeki bu ses kodekli filmleri problemsiz bir şekilde açıyor ve oynatıyor.
Ben dune hd base 3d kullanıyorum..
Peki amfinizde DTS-HD veya TrueHD nin aktif olduğunu gösteren bir işaret veya ışık yanıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mer_SL
quote:
Ben dune hd base 3d kullanıyorum..
Peki amfinizde DTS-HD veya TrueHD nin aktif olduğunu gösteren bir işaret veya ışık yanıyor mu?
avr kullanmıyorum.ses sistemin logitech z906.. dune hd base 3d nin kendi konusuna bu sorunuzu yazarsanız oradaki arkadaşlar daha detaylı cevap verebilirler..
http://forum.donanimhaber.com/m_72103255/mpage_42/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 2 Mart 2015; 14:23:48 >
-
Arkadaslar bir sorum olacak.
Bende goldmaster marka bir media player vardi. Tv'de 3d filmleri izleyebiliyordum. Simdi butun media playerlar 3d filmleri aciyor mu? Bu onerilen egreat marka playerlarin 3d oynatirken ne gibi ekstra bir ozelligi oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egreat R4B Media Player hakkında yorumu olan var mı?
Bu devirde media player bulmakta zor olmuş arkadaş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X