ben de philips hmp 7100 ya da wd tv live alacağım. çok karasızım senin gibi.
Sen sadece bu 2 model arasında kaldıysan 7100 al bence, sonuçta daha yeni olan model o ama arada ne fark var dersen emin ol kimse bilmiyor baya araştırdım ben de ama 7100 de kullanılan işlemci ya da 7001 den farkı hakkında en ufak bir bilgi yok koskoca internette. belki sen 7100 alırsan sen yardımcı olabilirsin internet alemine
quote:
Orijinalden alıntı: kratostol
Sen sadece bu 2 model arasında kaldıysan 7100 al bence, sonuçta daha yeni olan model o ama arada ne fark var dersen emin ol kimse bilmiyor baya araştırdım ben de ama 7100 de kullanılan işlemci ya da 7001 den farkı hakkında en ufak bir bilgi yok koskoca internette. belki sen 7100 alırsan sen yardımcı olabilirsin internet alemine
7100 7001e göre daha pahalı ama 7100de sd kart girişi yok
quote:
Orijinalden alıntı: ROM ROM ROM
quote:
Orijinalden alıntı: kratostol
7100 7001e göre daha pahalı ama 7100de sd kart girişi yok
yani bence aman aman bir ihtiyaç değil. eğer 7100deki işlemcinin daha güncel olduğunu bilsem direk phil 7100 alırım çünkü görüntü kalitesini çok övüyorlar ve kalite bir kumandası var. ben de hala çok kararsızım wd fiyat olarak da baya yükse.
kratostol
kullanıcısına yanıt
7100 alıcam
al bana da mutlaka ayrıntıları yaz dostum. nereden alacaksın fiyat ?
vatana gidip alıcam bu ürünü
menüler çok yavaş, menüde gezerken kilitlenebiliyor, pc ağında gezerken sapıtıyor, seçtiğin dosya yerine başka dosya oynatıyor,
bende onu almadım hmp 5000 aldim vatanda 7001le 7100ü test ettim . en iyisi hmp 5000
Peki 4000/12 yi araştıran var mı? benim için smart,wifi özellikleri önemli değil görüntü kalitesi yeterli olacaktır bilgi verirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: kozlak
Peki 4000/12 yi araştıran var mı? benim için smart,wifi özellikleri önemli değil görüntü kalitesi yeterli olacaktır bilgi verirseniz sevinirim
heralde 4000/12 size uygun bir cihaz görüntü kalitesi de 3000le aynı ister 3000 ister 4000 alın işlemcisi hakkında bişi bilemiyorum