Bulundu hocam indirme yapmak mümkün. User Agenti Desktop yaparak indirme yapabilirsin.
ben opera mini kullanıyorum ama :(
Opera Mobile Browser kullananlar ise sağ alt köşede bulunan Opera logosu butonuna bastıktan sonra gelişmiş Ayarlar(Settings)/Gelişmiş(Advanced)/User Agent yolunu izleyip seçili olan Mobile seçeneğini Desktop olarak değiştirmek.
diyorum ya mobile değil mini kullanıyorum ve öyle bir menü yok ya mediafire düzeltecek yada bi java kod ile çözülür belki ama zannetmiyorum :((
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
quote:
Orijinalden alıntı: muhammetgulll
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
quote:
Orijinalden alıntı: muhammetgulll
Bulundu hocam indirme yapmak mümkün. User Agenti Desktop yaparak indirme yapabilirsin.
ben opera mini kullanıyorum ama :(
Opera Mobile Browser kullananlar ise sağ alt köşede bulunan Opera logosu butonuna bastıktan sonra gelişmiş Ayarlar(Settings)/Gelişmiş(Advanced)/User Agent yolunu izleyip seçili olan Mobile seçeneğini Desktop olarak değiştirmek.
diyorum ya mobile değil mini kullanıyorum ve öyle bir menü yok ya mediafire düzeltecek yada bi java kod ile çözülür belki ama zannetmiyorum :((
Kusura bakma kardeş şimdi kurdum bende Opera Miniyi. Söylediğin gibi öyle bir menü yok gerçekten. Protocol kısmını Http olarak değiştirirsek acaba çözülür mü sorun? Eğer halen devam ediyorsa sorun tarayıcı değiştirmenizi öneririm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme