Şimdi Ara

Mediamarkt'a XBOX 360 lar geliyor! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
15.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alet ıskartaya cıkıcak hala Türkiyeye getirsekmi getirmesekmi yi konuşuyolar... Boykot edip MS ürünü kullanmıcaksın yaa işte adamlar tekel ne yazıkki...
  • Son durum nedir? Geliyor mu?
  • harbi bende onu soracaktım ayın ortaqsı geldi nerde xboxlar
  • arkadaslar biz media markt in oto teyp ses muzik sistemlerinin montajini yapiyoruz.burda okuyunca media mark umraniye mudurunu aradim ve konustum.sonuc olarak soyledigi.

evet geliyor.bu ay sonunda satisa sunmayi planliyorlarmiş.ms turkiyeden haber bekliyorlar.en gec onumuzdeki ay satista olucak.fiyat olarak kesin bir sey yok.birde soyle bir sey dedi.satisa basladiginda kampanyali fiyatla acilis yapilacak.normal fyatinin altinda bi satis olucak.planlari o yondeymis.tabi ms turkiyeyle anlasilirsa falan.neyse bilgi edindikce yazarim.
  • Arcade Falcon 499 lira olur tahminimce
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpcore

arkadaslar biz media markt in oto teyp ses muzik sistemlerinin montajini yapiyoruz.burda okuyunca media mark umraniye mudurunu aradim ve konustum.sonuc olarak soyledigi.

evet geliyor.bu ay sonunda satisa sunmayi planliyorlarmiş.ms turkiyeden haber bekliyorlar.en gec onumuzdeki ay satista olucak.fiyat olarak kesin bir sey yok.birde soyle bir sey dedi.satisa basladiginda kampanyali fiyatla acilis yapilacak.normal fyatinin altinda bi satis olucak.planlari o yondeymis.tabi ms turkiyeyle anlasilirsa falan.neyse bilgi edindikce yazarim.

hocam super bir haber. cok tesekkurler. yeni haberleri bekliyoruz.
  • Gelecek miş

Satılacak mış.

Neyse inşallah gelir. Ama kampanyalı ve çok iyi bir fiyat olursa ilk satışlarda Tekno marketlerin önüne yığılma olur.

Dün haberlerde gördüm. WOW Wrath of the Lich King için.Millet saatler öncesinden kuyruğa girmiş gecenin köründe bekliyordu İstanbul'da. Abartısız 200-250 kişi vardı.

Gerçi benim arkadaş da Bornova önünde yaklaşık 4.5 saat bekledi dün gece 00:00 da kapılar açılıp alacak diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpcore

arkadaslar biz media markt in oto teyp ses muzik sistemlerinin montajini yapiyoruz.burda okuyunca media mark umraniye mudurunu aradim ve konustum.sonuc olarak soyledigi.

Bizde yani Vatan Bilgisayar cephesinde bir hareket yok suanda. Fakat dikkatimi çeken ürünün satılmasına 2 hafta kaldı diyorlar ama hala MS ile anlaşma yapmaktan bahsediliyor. Bu anlaşmalar ürün satışa çıkmadan enaz 1.5 ay hatta daha önceden yapılır ve stoklar belirlenir. Durum sanki hala muallakta gibi...

• Güncel
  • Microsoft tr de şirket olarak büyük bir belirsizlik var. Ürünü türkiye de görmek istiyorlar ama merkezden haber gelmedigi için sıkışıp kaldılar.

İlginç olan microsoft un geçmişten gelen alışkanlıgıyla resmi, herhangi bir açıklama yapmamasıdır.

Gazete vb. ropörtaj verilerek, açıklama yapılmaz.
  • dondurmanın verdiği xboxlar n'oldu peki?
  • ocakta cikacakti galiba ertelenmeden dolayi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

dondurmanın verdiği xboxlar n'oldu peki?

Duyduğuma göre teslim edilmiş kazananlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

peki bu xbox'ların garantisi nasıl oluyor? iclerinden ne tur bir belge cıkmıs?
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

quote:

Kaç tane verdiler bilmiyorum ama 3 tanesi gelip FW yaptırdı. Ne garantisi kaldıysa artık...

• quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

quote:

quote:

Kaç tane verdiler bilmiyorum ama 3 tanesi gelip FW yaptırdı. Ne garantisi kaldıysa artık...

tabii bu onları secimi, ben olsam yaptırmazdım.
    bu yuzden garantisini soruyorum. Microsoft kampanya ile xbox360 verdigine gore garanti
    olayınıda cozmustur bir sekilde diye dusunuyorum. kampanya'dan kazanan arkadaslar
    icinden ne tur bir belge cıktı anlatabilirler mi?

• yazilarin cogunu okudum bu haber sadece orjinal kullanacakları ilgilendiriyor..

ben fwli elite falcon almayi dusunuyorum

sorun su :

hd ye oyun atım cdsiz oynayabiliyormsuunz fwli olunca ? bu mümkünmü iso yu hdye atsak ordan gostersek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 44Serkan44

yazilarin cogunu okudum bu haber sadece orjinal kullanacakları ilgilendiriyor..

ben fwli elite falcon almayi dusunuyorum

sorun su :

hd ye oyun atım cdsiz oynayabiliyormsuunz fwli olunca ? bu mümkünmü iso yu hdye atsak ordan gostersek ?

Hocam soruyu yanlıs yere sormussun, konu baslıgı itibariyle,
    dedigin gibi bu haber sadece Turkiye'de satısa sunulması beklenen Xbox360'lar ile ilgili.

Burada koskocaman YENİ XBOX 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR anakonusu var.
    Orada yazarsan daha cok cevap alırsın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20293078/tm.htm

• quote:

quote:

bu yuzden garantisini soruyorum. Microsoft kampanya ile xbox360 verdigine gore garanti
    olayınıda cozmustur bir sekilde diye dusunuyorum. kampanya'dan kazanan arkadaslar

Firmanın promasyon amaçlı getirdiğini sanıyorum. Fuar yada promasyon amaçlı ithalatlarda servis şartı olmadığından garanti de yoktur sanırım. FW için getirenlerede nerede bunun garanti belgesi diye sormadım açıkçası..

• quote:

quote:

quote:

Firmanın promasyon amaçlı getirdiğini sanıyorum. Fuar yada promasyon amaçlı ithalatlarda servis şartı olmadığından garanti de yoktur sanırım. FW için getirenlerede nerede bunun garanti belgesi diye sormadım açıkçası..

neden sorasın ki zaten... evet dedigin gibi olabilir, mumkundur.
    ben tekrardan atik'de fw yaptıran yada yaptırmamıs olan, kampanyadan xbox
    kazanmıs olan arkadaslara soruyorum, cihazın herhangi bir garantisi var mıydı?
    Cok merak ettim dogrusu.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.