Şimdi Ara

<<MediaMaRkT Bu GeCe GidecekLeR !! >>|| --> iÇeRi --> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Best Buy dan 11 Media MaRkt tan da 17 fotoğraf olduğu için ve ben bunları pc ye Bluetooth la atmaya çalıştığım için geç gelio!
  • Bana uğra 5800 kablosu veriim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic

Arkadaşlar Elimde Best Buy dan 11 Media MaRkt tan da 17 fotoğraf olduğu için ve ben bunları pc ye Bluetooth la atmaya çalıştığım için geç gelio!

aktardın mı? fotoğrafları bekliyoruz
  • Yahu Mediamarkt zaten açılmadı mı?.. Bu ne 2. açılış mı?.. Ayrıca BestBuy'da indirim yok dendi neler oluyor, birşeyler kaçırmışım hissine kaptırtmayın beni gece gece çıkar giderim..
  • bu tür açılışlarda alışveriş sınırı oluyormu ?

mesela en basidinden ilk gidenlerden olsak diyelim , onlarca 8gb lik flashı avuçlasak felan , dışarda biyerle okutsak temiz para kaldırırız
  • Son durum nedir,hadi DH göreyim MM den 3g yokmu bağlı olan
  • Herkes soğuktan dondu heralde :)) 51dk kaldı
  • Nasıl durum?Giden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

http://www.moja-trgovina.net/detalji_proizvoda.e2025e773a984c47a04a1305ddd634e0.lcd_televizor_sony_bravia_kdl-40_p_3600.aspx

Lcd bu. Özelliklerinden anlayanlar fiyatını da göz önünde bulundurarak yorumlayabilirlermi ?

Sony bu lcd tv'de s-pva panel kullanmamış sanırım, bu yüzden siyah kalitesinden çok birşey beklemeyin.
    Sadece düşük fiyatlı olsun diye üretilmiş bir model. Ama fiyatı göz önünde bulundurulup teknik özelliklere önem verilmiyorsa
    bu fiyata bu boyut için satın alınabilir.

• media markt ilk açılışında parayı kırdı zaten bedavadan reklamda yaptı best buy yenidir acıyın ona oda b-undan sonraki açılışlarında yapar bişiler
  • Fotoğraflar yok mu?
  • Arkadaşlar biliyorum yalancı durumuna düştüm ama gerçekten fotoları pc' ye atamıyorum
    Zaten sabah oldu açılış zamanı geçti ama ben hala Deniyorum. BLUETOOTH bağlantısı kurulamıyor diyor
    USB kablosu yanımda olmadığı için BLUETOOTH la deniyorum ama olmuyor
  • Sabah 4'te oradaydım. 2-3 bin kişi rahat vardı önümde. Neyse saat 6 oldu kapılar açıldı, biz de havamızı aldık tabi Akşam 8'de sıraya girip boş dönenler oldu. Yazık gerçekten acıdım hallerine, akşam birde yağmur yemişler. Dikkatimi çeken başka birşey ise mağazayı ilk dolduranların polisler olmasıydı. Görev yapıyorum ayağına boşalttılar dükkanı.
  • quote:

Sabah 4'te oradaydım. 2-3 bin kişi rahat vardı önümde. Neyse saat 6 oldu kapılar açıldı, biz de havamızı aldık tabi Akşam 8'de sıraya girip boş dönenler oldu. Yazık gerçekten acıdım hallerine, akşam birde yağmur yemişler. Dikkatimi çeken başka birşey ise mağazayı ilk dolduranların polisler olmasıydı. Görev yapıyorum ayağına boşalttılar dükkanı.

hocam best buyada gittinmi fiyatlar nasıldı?bilgi veririsen sevinirim?

birde konsol fiyatlarına baktınmı nintendo wii yada dsi?

pardon galiba best buy daha açılmadı ama önünde çok kuyruk varmıydı ben orya gidicemde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 19 Aralık 2009; 9:06:04 >
  • kampanyalı ürünlerde hala kaldımı ?

netbook ? ps2 ?
  • kimse fotoğraf çekmedi mi arkadaşlar?
  • Resimleri fırında ısıtıyo galiba arkadaş.
  • yau ben anlamıyorum. şu istanbuldan, okula geldim geleli açılmaya mağaza Türkiye'ye girmeye tek.market kalmadı ya bi bilgisayar alacağım ne büyük bahtsızlık ya Trabzon ve civarına tarafına açılmıyorki hergün yeni bir yer.... cevahir açılacak amma mayısta inş ara tatilde bir yer açılırda gitmek nasip olur istanbulda .... bu arada resim bekliyos hala:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

Sabah 4'te oradaydım. 2-3 bin kişi rahat vardı önümde. Neyse saat 6 oldu kapılar açıldı, biz de havamızı aldık tabi Akşam 8'de sıraya girip boş dönenler oldu. Yazık gerçekten acıdım hallerine, akşam birde yağmur yemişler. Dikkatimi çeken başka birşey ise mağazayı ilk dolduranların polisler olmasıydı. Görev yapıyorum ayağına boşalttılar dükkanı.

hocam best buyada gittinmi fiyatlar nasıldı?bilgi veririsen sevinirim?

birde konsol fiyatlarına baktınmı nintendo wii yada dsi?

pardon galiba best buy daha açılmadı ama önünde çok kuyruk varmıydı ben orya gidicemde?

Best buy'a gitmedim. Görevliler kampanyalı ürünlerin tükendiğini anons edince işe gitmek durumunda olduğum için 8'de çıktım kuyruktan. Fotoğraf makinalarına kadar eritmiş millet PS2'ler kampanyadaydı 99 TL. Diğerlerini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 19 Aralık 2009; 11:07:17 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.