Best Buyindirim yapmadı kaybetti! MediaMaRkt a gitmeye Karar verdim, SONY 40'' FuLL HD LCD TV için gidicem. MediaMaRkt için 1 saate Çıkıyorum
Başka Gidecek olan varmı ? Yağmur ne olacak ?
Vallahi hocam birşey söyleyim , Pendik'e açıldı ben gittim sabah 6 'da gitmiştim ve alacğımı aldım ve bir o kadarda Plazmasından tut en iyi indirimli ürünler kalmıştı . O kadar kasmaya gerek yok sanırım birde yağmur işin jabası . Sabah 5 ' gibi gitmen bence daha hayırlı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Vallahi hocam birşey söyleyim , Pendik'e açıldı ben gittim sabah 6 'da gitmiştim ve alacğımı aldım ve bir o kadarda Plazmasından tut en iyi indirimli ürünler kalmıştı . O kadar kasmaya gerek yok sanırım birde yağmur işin jabası . Sabah 5 ' gibi gitmen bence daha hayırlı olur.
Bende gideceğim de Best Buy bişey kaybetmedi..
Onlar dünyada 1 numara zaten..Ürünleri son derece kaliteli fiyatları da gayet uygun en kısa zamanda oraya gidip rahat rahat yapıcam alışverişimi..
quote:
Orijinalden alıntı: Bitte.
Bende gideceğim de Best Buy bişey kaybetmedi..
Onlar dünyada 1 numara zaten..Ürünleri son derece kaliteli fiyatları da gayet uygun en kısa zamanda oraya gidip rahat rahat yapıcam alışverişimi..
Alıntıları Göster
Arkadaşlar; Yağmur ne olacak ? Başka gidenler hangi ürün için gidecekler ??
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic
Arkadaşlar; Yağmur ne olacak ? Başka gidenler hangi ürün için gidecekler ??
Alıntıları Göster
Başlık sakat, harfleri küçült yoksa emo, apaçi tarzı yorumlar gelcek
quote:
Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu
Başlık sakat, harfleri küçült yoksa emo, apaçi tarzı yorumlar gelcek
Alıntıları Göster
Hocam, Daha önce geçen yaz açılan DaRty' nin açılışına gitmiştim. Sabah 7 de açıyorlardı. Gece 3 te çıktım Ama izdihamdan hiç bir şey alamadım Yürüyen merdiven çökmüştü
Hocam, Daha önce geçen yaz açılan DaRty' nin açılışına gitmiştim. Sabah 7 de açıyorlardı. Gece 3 te çıktım Ama izdihamdan hiç bir şey alamadım Yürüyen merdiven çökmüştü
indirimde olan sony bravia 40" lcdlerin kontrast oranı çok düşük haberiniz olsun
ucuz etin yahnisi demeyin sonra
quote:
Orijinalden alıntı: hayvan arkadas
ne varki mediamarkt da
Alıntıları Göster
Hocam banada LG x130 alırmısınız
Parasını öderim size
quote:
Orijinalden alıntı: AmericanRacing
indirimde olan sony bravia 40" lcdlerin kontrast oranı çok düşük haberiniz olsun
ucuz etin yahnisi demeyin sonra
Alıntıları Göster
Hadi ben çıkıyorum SS istiyen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
emomusun sen..? apaçi
quote:
Orijinalden alıntı: caköp
emomusun sen..? apaçi
Alıntıları Göster
tv den başka neler var broşür varmı birinde
quote:
Orijinalden alıntı: hayvan arkadas
tv den başka neler var broşür varmı birinde
Alıntıları Göster
Tam apaçi başlığa bak : )
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
Tam apaçi başlığa bak : )
Alıntıları Göster
Ben düşünüyorum bu tv'yi hocam madem gidicen iletişime geçelim
nerede ?
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
nerede ?
izmirde
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle
quote:
nerede ?
izmirde
Alıntıları Göster
adam sana bide battaniyemi vericek diğer mağazalarda kalan dandik ürünleri açılışta ucuza satıyolar sende onun için yağmurda beklicen git 8gb lik usb lerden al forumda satarsın daha karlı söyliyim...
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
nerede ?
izmirde
yapma ya dünkü fulyadaki açılışa gittim.istanbulda olsa giderdim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote: