Şimdi Ara

içeri girermisin lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Benim Laptobum Var Packard bell easy note en te11hc ben windows 7 format atcamda biosdan flash bide dvd denedim ne yapsam okumadı 2sinide normal açıor bilgisayarı ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmkm123 -- 10 Ekim 2014; 18:50:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slmkm123

Merhaba Arkadaşlar Benim Laptobum Var Packard bell easy note en te11hc ben windows 7 format atcamda biosdan flash bide dvd denedim ne yapsam okumadı 2sinide normal açıor bilgisayarı ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler .

cd veya usb her ne ise okutmadan botları sorunları olabilir ama bilgisayarı kapalıyken aç hemen f8 tuşuna bas tek tek yanlız :D uzun basılı tutma bir ekran gelcek bak bakiyim senin cd veya usb gözüküyorsa klavyeyle aşşağı yukarı tuşuyla üstüne getir entere bas cd veya usb yi okur ama sağlam olması lazım bende birgün çok uğraşmıştım bir masaüstüyle
  • o zaman kardeş ikisinide takıyom format için bilgisayarı resetlicem açarken f8e basacam
  • kardeş dediğin gibi yaptım f8e baastım bişe çıkmadı
  • f2mi diosun biosu açmak için
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım içeri
    8 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM İÇERİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.