Şimdi Ara

Sesim ile ilgili Lütfen İçeri Moralim Bozuk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sesim çok güzeldi sınıfta felan şarkı söylüyordum çok rahat sesimi yukseltebiliyordum Tiz çok rahat yapıyordum ama Artık öyle deil sesim kalınlaştı ve Tiz yapamıyorum sesimi arttırınca bağırınca sesim bozuluyor kısılıyor başına aynı olaydan gelen var mı yaklaşık 2 aydır böyle Düzelirmi lütfen sesim artık eskisi akdar güzel kullanamıyorum

• Ergenlikte olduğumdan benimde değişti. James Hetfield gibi oldu. Diyaframdan nefes almaya çalış, müziklere eşlik et ama ıkınarak nananananeınınını de yani, kelimeleri söyleyip yorma kendini fazla. Artık zamanı geldiğini düşünüyorsan kelimeleri söylemeye başla.
  • Senin geçti mi ? Ben sesimi arttırınca Sesim bozuluyor o çok kotuu kısılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: By DarquE

Senin geçti mi ? Ben sesimi arttırınca Sesim bozuluyor o çok kotuu kısılıyor

Ses arttırınca değil konuşunca arada ses çok inceliyor, arkadaşlar gülüyor. Ergenlik geçmedi benim daha hem. Sen bakma onlara çalışmalarını yap sesini çok güzel kullanırsın.
  • 6-7. sınıf falansın heralde genelde ergenliğin başlarında oluyor bende 1 sene boyunca oldu sonra geçti
  • Senindemi sesini arttırınca tizleyince çok kısılıyordu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By DarquE

Senindemi sesini arttırınca tizleyince çok kısılıyordu ?

evet sınıfta metin okuyamıyordum :D normal konuşurken bile oluyordu bende aşırı kötüydü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyüyünce geçer.
  • Allah başka dert vermesin kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Allah başka dert vermesin kardeşim
    quote:

Orijinalden alynty: yürüyenmerdiven

Allah ba?ka dert vermesin karde?im

Niçin seninde mi basyna geldi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By DarquE -- 26 Ağustos 2013; 13:37:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirvanAa1

Ergenlikte olduğumdan benimde değişti. James Hetfield gibi oldu. Diyaframdan nefes almaya çalış, müziklere eşlik et ama ıkınarak nananananeınınını de yani, kelimeleri söyleyip yorma kendini fazla. Artık zamanı geldiğini düşünüyorsan kelimeleri söylemeye başla.

ince mi kalın mı reyiz her türlü sesi çıkarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

quote:

Ergenlikte olduğumdan benimde değişti. James Hetfield gibi oldu. Diyaframdan nefes almaya çalış, müziklere eşlik et ama ıkınarak nananananeınınını de yani, kelimeleri söyleyip yorma kendini fazla. Artık zamanı geldiğini düşünüyorsan kelimeleri söylemeye başla.

Hocam ses normaline göre kalınlaştı ama artık istersem çok daha ince kullanabiliyorum, çok daha kalınlaştırabiliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

quote:

Hocam ses normaline göre kalınlaştı ama artık istersem çok daha ince kullanabiliyorum, çok daha kalınlaştırabiliyorum.

Benim de sesim kalınlaştı ama her türlü sesi çıkarabiliyorum bozulma olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up Up
  • Arkadaşlar başına gelen yok mu Cevap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.