Şimdi Ara

Boğazım içerden kesildi yapabileceğim bir şey var mı ciddi durum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yemek yerken boğazıma bir şey kaçtı başta önemsemedim ama iş ciddiye bindi ilk başta kusturdu kusmuk tamamen kırmızı çıktı kanla birlikte 2. kusmada sadece kan aktı. dr gittim tipik devlet h. doktoru anasını satayım üstün körü muayene etti sorun yok bir şey olmaz dedi ama sorun var nefes alamıyorum yutkunamıyorum tükürüğüm ağzımda toplanıyor ve hala arada kusuyorum kanla karışık :(
    benzer durum yaşayan var mı doktor haklı mıdır yoksa özele gideyim mi para durumum sıkıntılı olduğu için gidemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçmiş olsun , özel muayene ücreti ne kadar ? Bir görün .Ciddi bir durum varsa devlete git belgeleri göster

• quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Hocam geçmiş olsun , özel muayene ücreti ne kadar ? Bir görün .Ciddi bir durum varsa devlete git belgeleri göster

bilmiyorum hocam daha önce hiç muayene olmadım fiyat konusunda bilgisizim malesef. durumun söyledikleri kadar basit olduğunu düşünmüyorum basit bir boğaz tıkanmasında kan kusma diye bir şey olmamalı

• Kesilme değilde zedelenme olabilir . Yahu etme eyleme yok mu çevremnde yardım edecek birileri?maksimum 100 tl tutar herhalde .sağlık bu erteleme gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Kesilme değilde zedelenme olabilir . Yahu etme eyleme yok mu çevremnde yardım edecek birileri?maksimum 100 tl tutar herhalde .sağlık bu erteleme gelmez

bakan doktor da kesilmiş dedi bilmiyorum çok fazla kan var gidiyorum hocam yapacak bir şey yok artık kredi kartı vs bir şekil

• Git haberdar et

• Üniversite hastanesine git öyle saçmalık mı olur.
    Ağızdan Anüse kadar giden kanal bakteri barındırır. Enfeksiyon sebebi olabilir bu durum.
    Onun dışında kan kaybı da önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

Üniversite hastanesine git öyle saçmalık mı olur.
    Ağızdan Anüse kadar giden kanal bakteri barındırır. Enfeksiyon sebebi olabilir bu durum.

2 özel hastaneye gittim acil kbb bölümleri olmadığını söylediler. üni hastanesine gidemiyorum en yakını çapa o bile yarım saat mesafede
    şuan kanama ve kusma kesildi ama boğazım işlevsiz herhangi bir şey yutsam yada yutkunsam beynime vuruyor ağrısı nefesi kesiyor.
    lanet olsun böyle ülkeye de sağlık sistemine de. 20 saniye süren tedavinin de anasını yapıcısını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

Üniversite hastanesine git öyle saçmalık mı olur.

2 özel hastaneye gittim acil kbb bölümleri olmadığını söylediler. üni hastanesine gidemiyorum en yakını çapa o bile yarım saat mesafede
    şuan kanama ve kusma kesildi ama boğazım işlevsiz herhangi bir şey yutsam yada yutkunsam beynime vuruyor ağrısı nefesi kesiyor.
    lanet olsun böyle ülkeye de sağlık sistemine de. 20 saniye süren tedavinin de anasını yapıcısını.

Alıntıları Göster
    Dalgamı geçiyorsun. Kardeşim gerçekten sinirlendim şuan kusura bakma ama şu yaptığın gerçekten normal değil. Acı çekiyorsun , kan kusuyorsun illa ölmenmi lazım doktora gitmen için. Git göster en azından Allah korusun verceğin 200 300 TL seni makinaya bağlanmaktan veya en az ameliyattan kurtarır. Gözünü seviyim git bi adam akıllı doktora görün lütfen

• Ambulans çağır, durumun ciddi

• quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

Dalgamı geçiyorsun. Kardeşim gerçekten sinirlendim şuan kusura bakma ama şu yaptığın gerçekten normal değil. Acı çekiyorsun , kan kusuyorsun illa ölmenmi lazım doktora gitmen için. Git göster en azından Allah korusun verceğin 200 300 TL seni makinaya bağlanmaktan veya en az ameliyattan kurtarır. Gözünü seviyim git bi adam akıllı doktora görün lütfen

Hocam zaten toplam 4 hastaneye gittim 3ü hiç bakmadı 1i de saçma sapan bir şeyler yapıp 20 saniyede sorun yok diye gönderdi ne desem dinlemedi. şuan kan olmasa da nefesim %30 bile yoktur tıkanıyor yutkunma şansım hiç yok. araba da baktım da aracı olan pek tanıdık yok olanlar da yakında değil bi üni hastanesine gidemedim. sabaha kadar bekleyip otobüsle gitmem gerekicek çapaya

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Ambulans çağır, durumun ciddi

kardeşim acile gittiğim halde 20 saniye ilgilenmeyen tartışan adamlar ambulans çağırmaya hiç gelmez malesef. 22 yıllık hayatımda bi kez acile işim düştü acillerin çöp olduğuna emin oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

İltihap enfeksiyon olabilir hocam ne yapıp et doktora git, para sağlıktan önce gelmez

başka bir hastaneye geldim çözüm sunmuyorlar yine boğaza bakıp sorun yok dediler ama tükürüğümü bile yutarken can çekişiyorum kusuyorum adamlara boğaz değilse ciğere mideye neye bakacaksınız bakın diyorum, o hava takın diyor yardımcısına

• Acil doktorları çok gevşek oluyo.isterse en kalite özel hastane olsun.seçmece mi koyuyolar nedir.sağlık ocağı doktoru bir bu acilciler iki.Adamla maytap geçerler hep

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Acil doktorları çok gevşek oluyo.isterse en kalite özel hastane olsun.seçmece mi koyuyolar nedir.sağlık ocağı doktoru bir bu acilciler iki.Adamla maytap geçerler hep

Gecenin bu saati oldu gitmediğim yer kalmadı. Uyumayı denediğimde ölüyorum ! gerçek anlamıyla ölüyorum çünkü nefesim tamamen duruyor ama doktorlar hala yapacak bir şey yok kafasında. arkadaş mayına mı bastım radyasyon mu yedim neden yapacak bir şey yok niye kimse işini daha önemlisi insan hayatını ciddiyet almıyor bu ülkede ?
    Bakın parmak ucuna bi parça tükürün sadece uç kısmını ıslatacak kadar, o kadarı yuttuğumda kıvranıyorum boğazımdan geçene kadar bütün vücudumu gezmiş kadar ağrı veriyor

• hocam vera tıp merkezleri vat özel çok iyi muane ücreti 50 tl alıyolar git baktır kaliteli geçmiş olsun benide bilgilendir merak ettim durumunu

• Durumunuz gayet ciddi, hemen en yakın kaliteli özele gidin para harcanır gelir, can harcanmaz. Sonucu yazın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kelebek Avcısı K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun son durum nedir?Hala aynı şeyler söyleniyorsa bir doktor arkadaşım var onun olduğu hastaneyi söyleyeyim oraya git yardımcı olabilir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

Geçmiş olsun son durum nedir?Hala aynı şeyler söyleniyorsa bir doktor arkadaşım var onun olduğu hastaneyi söyleyeyim oraya git yardımcı olabilir belki.
    geçmiş olsun son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theexistance

geçmiş olsun son durum nedir?

Yine 2-3 hastaneye gittim. Boğazda görülebilen bir şey olmadığını söyledi hepsi. Ancak kanama yada yemek borusundaki tıkanıklığa hala çözüm üreten olmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: Kagan1ane

Durumunuz gayet ciddi, hemen en yakın kaliteli özele gidin para harcanır gelir, can harcanmaz. Sonucu yazın

Özellere de gittim ama değişen bir şey olmadı, 2 gün beklememi eğer geçmemiş olursa gastroentoloji mi ne öyle bir bölüm söylediler oraya gitmemi röntgen vs çekilerek durumun belirlenmesi gerektiğini söylediler.

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Sağolun, bugün gittiği yerlerde de 2 gün beklememi söylediler. Sanırım 1-2 gün beklemekten başka çarem yok durumda azalma - iyileşme oluyor mu bekleyip görmem gerekiyor.

Herkese teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.