Şimdi Ara

mediamarkt gece kuşu 22:00'den sonra (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
9.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Media mart internetten alışveriş yapmayın sakın
    İpad mini aldım tam 1 hafta oldu mağazadan teslimat dememe rağmen alamıyorum. 3 kere mağazaya gittim 10 kere telefonla görüştüm kimsenin umrunda değil
    Ayrıca media markt ismine aldanıp internet sitesinden alışveriş yapmadan önce şikayet sitelerine bir bakınız benim durumumda olan onlarca insan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Eskişehir Media Markt doğum günü indirimini bekliyorum. Özellikle PS 3

• soğuk fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuk82

1050 liraya distribitör garantili s3 nasıl arkadaşlar?

hocam hepsi buradada falanda 1060 tl falan zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle-eyed

Media mart internetten alışveriş yapmayın sakın
    İpad mini aldım tam 1 hafta oldu mağazadan teslimat dememe rağmen alamıyorum. 3 kere mağazaya gittim 10 kere telefonla görüştüm kimsenin umrunda değil
    Ayrıca media markt ismine aldanıp internet sitesinden alışveriş yapmadan önce şikayet sitelerine bir bakınız benim durumumda olan onlarca insan var

Niye alamıyorsunuz sorun nedir?

• S 3 ü kaptık bakalım 1053 tl 12 taksit gayet uygun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_94gs

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii-14-quad-core-islemci-16-gb-samsung-turkiye-garantili-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300s3&categoryId=371946

1258 TL 150 DE BONUSU VAR 1108 ????

pardon kdv yi görmemişim hocam k.b yın.

• Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam Word kartı olmayanlar için bayaa sıcak kampanya
  • Selam arkadaşlar acaba linkteki kulaklık kalitelimidir o parayı hak eder mi birde fiyat uygun mu daha uyguna bulunabilir mi
  • O fiyata alabileceğin en iyi kulaklıklardan bir tanesi
  • Wesc by Rza Premium aldım takipli kargo dahil 66€'ya. Bununla aynı kalitede. İster zavvi'den sipariş ver ister ben aldığım fiyata veririm hevesim gecti

Araştır pişman olmazsın konumu sildiler forumda neden anlamadım önceki satis fiyatı 300€ idi. Beats'e o para verilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Türkiye'de tek yabancı teknoloji marketi bu kalmış, alışveriş yapmayın da şu da kapatsın gitsin!

Müşteri memnuniyeti yüksek bir firma. Burda dursun da hem milli olup hem de kendi milletini adam yerine koymayan marketlere örnek olsun.

• ben de dün gece verdiğim siparişi gün içerisinde iptal edeceğim samsung garantili olmaması kafamı karıştırdı
  • ben s4 aldım 1599 du ve de çok iyi fiyat distribitör garantili daha ne bekliodunuz ki arkadaşlar iyi fiyat yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoman_hku

ben de dün gece verdiğim siparişi gün içerisinde iptal edeceğim samsung garantili olmaması kafamı karıştırdı

hangi ürün samsung garantili değil hocam
  • dün satılan s3 ler normalde disbirütör garantili demiyordu ama dün öyle bi ibare varı benim bildiğim kadarı ile o şekilde olunca paralel ithalat olmuyor mu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.