Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya benim gibi olan adam ne bok yesin ): parayı annemin karta yatırdım aldım başkada para yok ): babamdan bir ton küfür yediğimemi yanayım annemin kartını bloke ettiğimemi ): kafamı s...yim daha o mağazaya adım atarsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Garanti bonus ve cıhazı baska yerden temin edebildim fakat geri ödeme görünmuyor. Karta odemesı tek veya taksıtlı gerı odenen oldugunda bilgi verirse cok makbule gecer.benim aciliyetim yok geri ödemede fakat öğrenci arkadasimin acil limitine geri donus ihtiyacı var. Resmen insanları parasıyla rezil etti mm. Daha cop almam media marktan . Eski calısanıyım birde dusunun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bonus kartıma tamamını iade etmişler.
    12 taksit yapmıştım fakat direk limit yüklenmiş 1403 TL.
    Şuan ebayda açık artırmadan 1136 TL ye Playstation 4 aldım.Satıcı bu gece kargo yapacak Amerikadan alıyorum.Sony den alıp TR ye destek yapacaktım hemde kafamda garanti konusu olmayacaktı ama olsun olan oldu artık
  • Sıraya göre yapılıyor sanırım yavaş yavaş sıra bizede geliyordur inşallah ); hayırlı olsun arkadaşım ;)

• benim limitimde acilmis. Ama + ve - olarak gözüküyor. Sorun yok daha. Yinede lanetliyorum!
  • Benim kartada ödemenin tamami yaplimis taksitle almistim. 12 taksitle almisti. Sadece her ay taksit tutari kadar kartda girdi cikti gozukecek. Ohhh kurtulduk MM dan...

• Arkadaşlar bir düşünün binlerce kişi 1400tl verdi 10 gün repo yaptılar dehşet para bu tip hamleler firmaların nakit sıkıntısını giderir

• Yav bi benim yükselmedi ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Bir tek biz kaldık galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Yav bi benim yükselmedi ):

Benimde yükselmedi :)
  • Biz iptal etmedik. Onlar iptal ettiler. Yoksa biz makinaları almaya can atıyorduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odin_

Neyi cnm almaya alisiksan verelim sana...

Hee anladım sadece KOLu almıssınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 13 Aralık 2013; 23:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Arkadaşlar bonus kartıma tamamını iade etmişler.
    12 taksit yapmıştım fakat direk limit yüklenmiş 1403 TL.
    Şuan ebayda açık artırmadan 1136 TL ye Playstation 4 aldım.Satıcı bu gece kargo yapacak Amerikadan alıyorum.Sony den alıp TR ye destek yapacaktım hemde kafamda garanti konusu olmayacaktı ama olsun olan oldu artık

Gumruge takilmayacak mi hocam?Astari yuzunden pahaliya gelmesin?

• Benimde yatmış arkadaşlar limitimde yükselmiş. bir - bir + şeklinde 12 ay a yaymışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Benimde yatmış arkadaşlar limitimde yükselmiş. bir - bir + şeklinde 12 ay a yaymışlar..

Seninde hayırlı olsun kardeşim darısı bizlere inş ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • V.K. kullanıcısına yanıt
    yok hocam kargo dahil 1136 ben ise sadece gümrükte 180 TL civarı ödeyeceğim belki daha az.Adama söyledim çünkü , hediye paketi yaptır ve paketin içine düşük tutar etiketi koy dedim hallederiz tamam dedi.Zaten şu an Türkiye'de bulmak imkansız burda fırsatçılara 1800-2000 vermek yerine daha mantıklı yani.
    Gece birde 12 gibi amazona bakacağım orda görürsem alırım ebaydakinide forumda alamayan arkadaşlardan birine teslim ederim aldığıma hiç kar koymadan.
  • Benim kredi kartı limitim de yükselmiş ama MM mi ? Vatan bilgisayar mı ? bilmiyorum vatanın aynı gün iade ettiği görüşmüş duyulmuş şey değildir.Sabah alıp akşam iptal etmiştim %90 MM iade etti.

Not:Bu arada ne fifa ne diğer oyunlar beni en çok resogun mutlu etti nasıl hoşuma gitti oyun anlatamam kurduğumdan beri onu oynuyorum ateri oynadığım zamanları hatırlatıyor o yüzden sevdim herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 13 Aralık 2013; 23:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

İşlerin bu şekilde gelişmesinde hem bankanız hem Mm trilyonlar bile kazanabilir.

Topu topu 50 kişi bile yoktur.Trilyonluk bir olay değil üstelik hepsini geri ödemek zorunda.

Dostum olayı yanlış anlamışsın bahsettiğim 50 kişinin parası değil.

Mm açısından bakarsak adamın günlük satış hacmi artar böylece hisse degeri artar.

Banka açısından bakarsak senin paranı işler değeri mesela 1 se 1.1 olur hisseleri yine uçar bizim için komik olarak görünen para bireysel yatırımcı için fırsattır herkes yüklenir o hisseye böylece kurumun değeri artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

yok hocam kargo dahil 1136 ben ise sadece gümrükte 180 TL civarı ödeyeceğim belki daha az.Adama söyledim çünkü , hediye paketi yaptır ve paketin içine düşük tutar etiketi koy dedim hallederiz tamam dedi.Zaten şu an Türkiye'de bulmak imkansız burda fırsatçılara 1800-2000 vermek yerine daha mantıklı yani.
    Gece birde 12 gibi amazona bakacağım orda görürsem alırım ebaydakinide forumda alamayan arkadaşlardan birine teslim ederim aldığıma hiç kar koymadan.

180 Tl ise birsey degilmis.Hayirli olsun :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

İşlerin bu şekilde gelişmesinde hem bankanız hem Mm trilyonlar bile kazanabilir.

Topu topu 50 kişi bile yoktur.Trilyonluk bir olay değil üstelik hepsini geri ödemek zorunda.

Dostum olayı yanlış anlamışsın bahsettiğim 50 kişinin parası değil.

Mm açısından bakarsak adamın günlük satış hacmi artar böylece hisse degeri artar.

Banka açısından bakarsak senin paranı işler değeri mesela 1 se 1.1 olur hisseleri yine uçar bizim için komik olarak görünen para bireysel yatırımcı için fırsattır herkes yüklenir o hisseye böylece kurumun değeri artar.

Her şekilde Allah belalarını versin hocam.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.