Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam mutlaka şikayetlerinizi yapın. Hem bunların müşteri hizmetlerine hem de sikayetvar.com a.

En geç yarın mutlaka yatırmaları lazım artık...
  • Acaba alım sırasına göre mi geri ödüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Acaba alım sırasına göre mi geri ödüyorlar.

Sanmıyorum arkadaşım benden 10 dk sınra aldı onun daha önce ödendi ): bu şerefsizler yüzünden 1 ay daha oyunsuzum ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Acaba alım sırasına göre mi geri ödüyorlar.

Sanmıyorum arkadaşım benden 10 dk sınra aldı onun daha önce ödendi ): bu şerefsizler yüzünden 1 ay daha oyunsuzum ):

Aynen ben de oyunsuz kaldım.Gerçi vita var ama kendimi ps4 e hazırlamıştım açasım yok şimdi vitayı.
  • playstation almayı bırak paramızdan olduk nasıl iş bu ben anlamadım
  • dur bakalım gelecek extre yi bekliyorum bu ayki , kağıdı alıp ile iş gaziemir optimum mediamarkt ı basmak olacak , bağırıp çağırıp illa olacak bu işler.
  • Taktikle alınan birşey iptal edildiğinde limitiniz taksit taksit geri açılır bu bankanın prosedürüdür. Mağazanın ilgisinde olan bir durum değil. Bilgi amaçlı yazdın sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

Taktikle alınan birşey iptal edildiğinde limitiniz taksit taksit geri açılır bu bankanın prosedürüdür. Mağazanın ilgisinde olan bir durum değil. Bilgi amaçlı yazdın sadece

Bizde öyle olmadı. Eski limide geri dönmekle kalmayıp, üzerine bir 1400 daha eklendi (sanırım 6 aylık dönem bitince eski haline döner).

Belki bankaya göre değişiyordur.
  • quote:

Taktikle alınan birşey iptal edildiğinde limitiniz taksit taksit geri açılır bu bankanın prosedürüdür. Mağazanın ilgisinde olan bir durum değil. Bilgi amaçlı yazdın sadece

12 taksit almıştım paranın tamamını yatırmışlar.
  • Şunu demek istorum yani bu banka ile alakalı bir durum. Her banka aynısını yapmaz veya yapar o ayrı. Ama kredi kartı ile verilen bir sipariş iptal edildiği anda para bankanın sorumluluğunda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar toplu olarak hakem heyetine şikayet edin. Paranizi alsaniz bile

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Bizde öyle olmadı. Eski limide geri dönmekle kalmayıp, üzerine bir 1400 daha eklendi (sanırım 6 aylık dönem bitince eski haline döner).

Benim limit bugün normale dönmüş hocam. Az önce kontrol ettim.

Sende durum nedir ?
  • Teknosa mağdurları Sabancı Holding ile iletişime geçiyor, lütfen aşağıda ki konuya gelin. Yapılacakları detaylıca anlattım.

Teknosa Playstation 4 mağdurları...
    http://forum.donanimhaber.com/m_85272941/f_//tm.htm#85272941
  • Yaptiginiz islem taksitli ise ve iptal islemden 24 saat sonra gerceklestiyse. Bankalar parayi hesabiniza taksitli olara iade ediyor. Banka ile ilgili bir durum. Ama mediamarkt'in ayip'i olmayan urunu satmasi. Koca firmaya yakistiramadim.

• Aramızda müşteri memnuniyeti açısından hediye çeki vb alan varmı acaba?
  • nurISLAM N kullanıcısına yanıt
    Ben almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

quote:

Sende durum nedir ?

Benimki de normale dönmüş. Haftasonu diye düşmemişti demek ki.

Hatta fazladan 200 TL düşmüş/borç yazılmış gibi geldi, bir ara arayıp sorayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

quote:

Sende durum nedir ?

Benimki de normale dönmüş. Haftasonu diye düşmemişti demek ki.

Hatta fazladan 200 TL düşmüş/borç yazılmış gibi geldi, bir ara arayıp sorayım.

Aynen hocam benim de öyle olmuş. 200 liralık bir fazladan düşüş var. Buradan paylaşmaya devam edelim durumu.

• iyi günler herkese

arkadaşlar benim iade hala gerçekleştirilmedi. Bugün bir şubesine iade durumunu hızlandırmak için gittiğimde müşteri hizmetlerinde kimsenin internet eğitimi almadığını yani bana bilgi veremeyeceklerini söylediler.

6 gündür param hesaplarında dolaşıyor. Bir kez dahi müşteri hizmetleri aramadı. Gerçekten çok sinir bozucu olmaya başladı mediamarkt. Kesinlikle muhattap bulamıyorsunuz. Telefonda 10 gün türküsü devam ediyor.

Ne yapacagımı bilmiyorum. Media marktan alış-veriş yapmayı düşünenler bu durumları göz önüne alsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.