Şimdi Ara

Mediamarkt tüm laptoplarda %20 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm laptoplarda %20 indirim var ben de bir laptop almıştım iade edip şu modeli almayı düşünüyorum.
    İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hepsinde yok. misal bazı macbooklarda.
  • Bu mu indirim??

Media Markt
    HP HP Pavilion Gaming 15-dk0011nt / i7-9750H/ 16GB/ 512 SSD/ Nvidia GTX1660Ti 6GB GDDR6/ Gaming Laptop 6ZQ86EA
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-pavilion-gaming-15-dk0011nt-i7-9750h-16gb-512-ssd-nvidia-gtx1660ti-6gb-gddr6-gaming-laptop-6zq86ea-1203226.html

Sadece ssdsi fazla fiyat farkına m2 970 evo alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Her üründe olmayabilir ama mesela benim attığım ürün değerlendirilebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tüm seçili notebooklarda :) :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk_acr1

Her üründe olmayabilir ama mesela benim attığım ürün değerlendirilebilir.
    attığınız üründe de yok malesef. gg linkinde daha ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mediamarkt'tan uzak durmanızı tavsiye ederim. Mağaza teslimatlı bir siparişimi müşteri hizmetleri gidip ürünü alabilirsiniz demesine rağmen Optimum mağazasına gittiğimde "Müşteri temsilcisi bizi bağlamaz, boşuna uğraşmayın burada stok yok vs." gibi kaba kurumsallıktan uzak ve kaba bir üslupla karşılaştım. Ben oradayken bir hanımefendi oğluna Google Play kartı sordu. Mevcut olmasına rağmen çalışanlardan biri yok deyip geri gönderiyordu ki başka bir çalışan son anda engelledi. Bunların üzerine sitelerinde stok olmasına rağmen mağaza teslimatlı ürünü 45 gün tedarik edemeyip kafalarına göre iptal ettiler. Daha önce de iptal edilen veya tedarik edilmesini uzun süre beklediğim alışverişlerim oldu ancak ilk defa böyle etik olmayan bir durumla karşılaştım. Dediğim gibi iş ahlakından uzak bu firmadan sizin de uzak durmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giyotinberq -- 13 Ocak 2020; 23:30:54 >
  • giyotinberq G kullanıcısına yanıt
    Bende yazıcı siparişi vermiştim internet üzerinden. Teslim olarak viaport avm şubesini seçtim. Ürününüzü teslim alabilirsiniz diye çağırdılar. Gittiğimde ürün oradaydı ama sistemdeki teknik bir arızadan dolayı veremeyeceklerini söylediler. O kadar yol geldim belki sistem gelir diye 4 saat bekledim olmadı. Ancak diğer günün akşamı alabildim.

• bu laptop nasıl sizce biraz orta seviye oyunu idare eder mi?
    Media Markt
    ACER Swift-3 SF314-54/Pentium P4417U/4GB/128GB SSD/IHD/14" FHD/ Win 10 Home Laptop
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_swift-3-sf314-54-pentium-p4417u-4gb-128gb-ssd-%C4%B1hd-14-fhd-win-10-home-laptop-1203102.html

• quote:

Orijinalden alıntı: giyotinberq

Mediamarkt'tan uzak durmanızı tavsiye ederim. Mağaza teslimatlı bir siparişimi müşteri hizmetleri gidip ürünü alabilirsiniz demesine rağmen Optimum mağazasına gittiğimde "Müşteri temsilcisi bizi bağlamaz, boşuna uğraşmayın burada stok yok vs." gibi kaba kurumsallıktan uzak ve kaba bir üslupla karşılaştım. Ben oradayken bir hanımefendi oğluna Google Play kartı sordu. Mevcut olmasına rağmen çalışanlardan biri yok deyip geri gönderiyordu ki başka bir çalışan son anda engelledi. Bunların üzerine sitelerinde stok olmasına rağmen mağaza teslimatlı ürünü 45 gün tedarik edemeyip kafalarına göre iptal ettiler. Daha önce de iptal edilen veya tedarik edilmesini uzun süre beklediğim alışverişlerim oldu ancak ilk defa böyle etik olmayan bir durumla karşılaştım. Dediğim gibi iş ahlakından uzak bu firmadan sizin de uzak durmanızı öneririm.
    Bu teknoloji firmalarında herşey prim üzerinedir. Siz mağazaya gidip oradan herhangi bir ürün almanız, cihazı satan kişiye prim kazandırır. Ama ürünü internet den alıp,mağazaya teslim almaya giderseniz kimse
    prim kazanmaz ve yuzunuzee bakmazlar. Birde müşteriyi böyle sallarlar. Son zamanlarda artık çoğu tüketici mağaza teslimli ürün daha çok almaya başladığı için mağaza calisanlarinin sinirleri geriliyor. Prim sistemi artık öyle bir hal aldı ki, satıcı hangi üründen daha çok prim kazaniyorsa sizi onu almaya yönlendiriyor. Orada 3 krs prim için size olmadık ürün aldırarak bir dünya zarar ettirir.Fiyat performans ürünü yerine en ucuz ürünü kilitlemeye calisiyor.Tabi çoğu tuketici bundan habersiz, teknolojiden anlıyor diyerek kendini direk saticiya bırakıyor. Bu firmalarin teknoloji ile alakası yok. Ben hiçbirine yüz vermem. Direk müşteri hizmetlerini arar, telefonu saticiya verir derdini buraya anlat derim .

• quote:

Orijinalden alıntı: getta

bu laptop nasıl sizce biraz orta seviye oyunu idare eder mi?
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_swift-3-sf314-54-pentium-p4417u-4gb-128gb-ssd-%C4%B1hd-14-fhd-win-10-home-laptop-1203102.html
    Aynı laptopun i3-8145u mavi olanını Hepsiburada dan 2250 ye almistim.su an 2600 lira. Onu tavsiye ederim. Uhd 620 ekran kartı var. Oyunlardan pek birşey beklemeyin.

Edit: vatanda da indirim var. Mx150-mx250 ekran kartli laptoplar 3000 civarına vardı. O laptoplar işinizi görür. En kotu 3500u Vega 8 laptop bakın. Acer ler 2800 lerde
    www.vatanbilgisayar.com
    ACER ASPIRE 5 CORE İ5 8265U 1.6GHZ-4GB-256GB SSD-14
    https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-5-core-i5-8265u-1-6ghz-4gb-256gb-ssd-14-mx250-2gb-w10-notebook.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 14 Ocak 2020; 2:42:22 >

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Benim yolumun üstüydü ancak karşılaştığım hitap şekli hiç normal değildi. Cahil insanlarla sadece konuşarak muhattap olmak çok zor gerçekten :) Ürününüzü alabildeyseniz iyi yine.
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz durumun da büyük etkisi var tabii ki ancak sitelerinde stok olmasına rağmen ürünü mağazaya göndermemek nedir? :) Yakın olduğum insanlara özelikle söylüyorum zaten sakın satış görevlilerinin söylediği ürünleri almayın, gitmeden araştırın veya bana sorun diye. Herkes ve her şirket yaptığının karşılığını alır zamanla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.