Şimdi Ara

MediaMarktta 2900YTL Macbookpro(vitrin ürünü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazar günü MediaMarkt'taydım kalabalığın arasından sıyrılak mac bölümüne geldim ki birde ne göreyim 5500Ytl lik macbook pro yu 2900 yapmışlar, en son model nvidia kartlı seriden hemde... tabii bu vitrin ürünü ve klavyesinde bir çizik varmış.Ama yine de garantisini filan veriyorlar bence kaçırılmayacak bir fırsat. Kalabalıktan yakınına gidemedim oradaki görevliyle konuştum 2500ytllik indirim yaptık dedi 1 gün içerisinde satılmadıysa düşünen gidip bir baksın derim.Ben alacaktım da malum maddi durumlar el vermedi malesef.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekerfare -- 2 Şubat 2008; 5:24:23 >

• Bende 2900 YTL görünce heyecanlanmıştım, nedeni anlaşıldı..
  • Klavyesinde cizik varsa hic problem degil, yeni klavye kac para ki?
    Bence kacirmayin bu fiyati. USA fiyati gibi.
  • ne yalan solıyım ben almam acıkcası. o cızık benım gozume koskaca bır sorun gıbı yapısır kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

ne yalan solıyım ben almam acıkcası. o cızık benım gozume koskaca bır sorun gıbı yapısır kalır

Bir sey olmaz, benim ihtiyacim olsa alirdim. Ancak cizik olan klavye mi kasa mi? O cok onemli.
  • o çiziği sıfır bilgisayar aldıktan sonra sende yanlışlıkla yapabilirsin.
    bence bu fiyata kaçırılmaz, eğer macbookpro alacak olsam kaçırmazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Klavyesinde cizik varsa hic problem degil, yeni klavye kac para ki?

klavyesi değiştiriliyorsa problem değil aslında ama ucuza değişmez, Apple da herşey kazık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Klavyesinde cizik varsa hic problem degil, yeni klavye kac para ki?

Huhu dunyadan sesleniyorum
    Hacı apple diyoruz klavye diyoruz
  • Valla ben 500 kağıt daha ucuzlayacağını bilsem bi çizik daha atar kapardım hemen.) 2900 e macbook pro alıyorsun ya.NE çiziği:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekerfare -- 2 Şubat 2008; 5:21:41 >
  • valla heralde bı ben almam ogle gozukuyo yanı 3 mılyar laptopa verdıkden sonra cızık falan olsun ıstemem acıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

valla heralde bı ben almam ogle gozukuyo yanı 3 mılyar laptopa verdıkden sonra cızık falan olsun ıstemem acıkcası.

evet ama sorun şu ki : hiç bir macbook proyu 3000 ytlye alamazsın, hatta 2. el çiziklisini ancak o paraya bulabilirsin.
  • hala duruyor mu ? bir bilgisi olan var mı ?
  • ben çarşamba günü mediamarkt a uğramıştım ama göremedim
  • Çizik falan kafaya takmayıp birisi almış demekki..
  • evet arkadaşlar satılmış notebook doğal olarak.) admin bence bu konuyu kapatabilir artık, millet boşuna heyecanlanmasın.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.