|
MediaTek Dimensity 8100'ün detayları ortaya çıktı: Snapdragon 888'den daha iyi performans
-
-
" Dimensity 8100'ün güç tüketimi yaklaşık olarak Snapdragon 865 seviyesinde, ancak performans Snapdragon 888'i bile geride bırakıyor. "
Eğer bu verimlilik iddaası doğruysa kiiii pek ihtimal veremiyorum, ama doğruysa ortalık savaş alanı... Ne 10 dk'lık oyunda seyyar fırına dönen 888 serisi ne de samsung'un Çöpxynoslarının esamesi okunmaz şu saatten sonra.. Mediatek önüne gelene vurur vurur geçer.
Yinede en doğrusu her zaman bireysel test ve incelemelerin ne göstereceği.. Mediatek çok iyi işler yapıyor son 2 senedir.
-
Bende taktir ediyorum f/p çizgisini bozmazsa işlemci fiyatında dolar bazında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanında en büyük problemi kaynak kodlarını vermemesi ve bundan dolayı güncelleme almayan telefonlar olmuştu. Şuan durum nasıl acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?t=968&v=Oae3DKRKP3I&feature=youtu.be
ihtimal vermiyordum ama a15ten bile verimli. Aynı kanalda genshin impact karşılaştırması var onda bile a15'ten daha iyi.
-
Dimensity'li cihazı bırak, G95 bile güncelleme alıyor.
2.telefon olarak Realme 7 kullanıyorum...Android 11 geleli bayağı bir zaman oldu, Android 12'de gelecekmiş.
İşlemcinin performansı çok iyi, en güzel özelliği de hiç ısınmaması...
Bence artık tüketiciler Mediatek'e bir şans verebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 10 Nisan 2022; 23:40:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
" Dimensity 8100'ün güç tüketimi yaklaşık olarak Snapdragon 865 seviyesinde, ancak performans Snapdragon 888'i bile geride bırakıyor. " Eğer bu verimlilik iddaası doğruysa kiiii pek ihtimal veremiyorum, ama doğruysa ortalık savaş alanı... Ne 10 dk'lık oyunda seyyar fırına dönen 888 serisi ne de samsung'un Çöpxynoslarının esamesi okunmaz şu saatten sonra.. Mediatek önüne gelene vurur vurur geçer. Yinede en doğrusu her zaman bireysel test ve incelemelerin ne göstereceği.. Mediatek çok iyi işler yapıyor son 2 senedir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X