Şimdi Ara

mediatek mt7630e wifi sorunu illet... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vallahi ne yalan söyleyeyim; bağlantı yağ gibi akıyor.

Bilinçli olarak iki gün bekledim, kardeşim biraz daha kurcalasın diye bağlantıyı ve diyebilirim ki, şu ana kadar en ufak bir kopma bile olmamış. (İnternet sayfaları, film izleme siteleri, hatta torrent'ten dosya indirmede bile.) Sadece ASUS olanı denemişlerdi, diğerlerine gerek kalmayacak sanırım.

İki gün beklememin sebebi ise, bundan bir ay önce falan, ben de bu verdiğinize çok yakın özellikte bir sürücü denemiştim ve yarım gün falan iyi götürmüştü. Tam ''oh, bu sefer oldu galiba'' diye düşünürken, hop, bağlantı kopmaya başlamıştı yeniden.

Fakat, bu sizin verdikleriniz bir daha sorun yaratmayacak gibi görünüyor. Kendim ve kardeşim adına size çok teşekkür ediyoruz ve adetâ minnettarız Bunlar da olmasa servise gönderecektik birkaç güne kadar; oradan da bir aya anca dönermiş.

Benim size ayrıca yardımcı olabileceğim bir husus varsa çekinmeden sorabilirsiniz

Bu konuyu açan arkadaşa da sürücüleri denemesini rahatlıkla tavsiye ediyorum. En azından bizim yaptığımız gibi ASUS olanla başlayın, belki sizde de diğerlerine gerek kalmaz. Unutmadan, sürücüyü yükldikten sonra cihazı yeniden başlatmayı unutmayın.

Esenlikler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 4 Eylül 2014; 22:06:36 >

• sonofrhye kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,windows 8,8.1 işletim sistemini değiştirmediğiniz sürece sorun yaşamazsınız.

Görüşmek üzere.
  • Tekrardan çok teşekkür ediyorum. Abartısız, on beş sürücü denemişimdir sorunu çözmek için.

Esenlikler dilerim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 5 Eylül 2014; 17:32:44 >
  • merhaba arkadaşlar bende de aynı sorun var.. bu belirtilen sürücüleri yükleyen arkadaşlar nasıl memnunlar mı?
  • asus x552c bilgisayarda denedim, kesin çöüm oldu dostum, Allah razı olsun sende
  • Guest-AD8044C6-8 G kullanıcısına yanıt
    asus x552cl model bilgisayar kullanıyorum oyunlarda cok sıkıntı yasıyordum, bisey indirirken olmadık yerde bağlantı kopuyodu bilgisayarı kapatıp açmadanda duzelmıyordu. dediklerini yaptım. denedim oyunda hıcbir sıkıntı olmadı 3 saattirde internette geziyorum henüz bi kopma olmadı önceki halinde simdiye coktan kopmustu. kac sey denedim bi tek bu çözum oldu. olabildiğince bende paylasmaya calısıcam cozumu. ne desem nasıl tesekkur etsem bilemedim çok saol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.