Şimdi Ara

mediatek mt7630e wifi sorunu illet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar asus marka laptop aldim ttnetin kampanyasi ile herhanhi bir skntisiyok fakat lanet olasi media tek marka wifi alicis surekli kopiyor genelde de bisey indirirken yani ne zaman kopacagi bellide olmuyor kendi kafasina gore ilginc bi olay ama yeterince sinirimi bozdu bu konuda fikri olan varsa yardim edebilir mi guncelledim de surucuyu fakat durum hala ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• exorcist33 kullanıcısına yanıt
    Sadece wifi de mi oluyo ? hat kopma gibi bi durum olmuyo dimi. ethernet kablosu varsa onunla dene dicektim. Yada modemi değiştirebilirsin.
  • Sadece wifi yani ethernet konusunda bilgim yok hic denemedim laptop olunca hani kabloyla gezdirmek hic hos degil :) hatta bi kopma soz konusu degil tlf dan ayni hatta surekli bagliyorum sadece laptopda kopma oluyor.

• Arkadasim ayni laptoptan bende aldim ve ayni sorunla karsilastim.Eger cozumunu bulabildiysen paylasirsan sevinirim.

• modemin sifreleme moduyla alakali bendede o sorun vardi lenovo g580 modem arayuzune girdim sifreleme modunu wpa2 den mixed e cevirdim sikinti kalmadi sende bi dene

• Bi deneyelim bakalim umarim hallederim.Gelismeleri yazarım.

• Modem guvenlik ayarini wep olarak değiştirdim yine ayni sorun var.Internetten düşüyor ve bi süre kablosuz aglarin hic birini gormuyor.pc yi yeniden baslamam gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    windows 10 wifi kopma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kicker4155

Modem guvenlik ayarini wep olarak değiştirdim yine ayni sorun var.Internetten düşüyor ve bi süre kablosuz aglarin hic birini gormuyor.pc yi yeniden baslamam gerekiyor

Hala cozemedim allah belasini versin diyorum garabtiye gondericem sanirim cozebilen varsa rica ediyorum yazsin suraya

• Ya bu kadar da olmaz harbi ya! Kardeşimin yeni aldığı(Vatan'dan) dizüstü bilgisayarının ayarlarını en iyi şekilde yaptım; sürücülerin tüm güncelleştirmeleri tamam; şimdi de bu sorun çıktı.

Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi; ''Allah belânızı versin!'' diyorum. Sitelerinde(Asus veya Mediatek) doğru düzgün bir yol gösterici seçenek yok; koydukları güncellemeler eski.

Siz siz olun, Asus X550V serîsinden bir dizüstü almayın.

Eğer bu soruna çözüm bulabilen varsa, lütfen yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 10 Temmuz 2014; 12:25:13 >
  • exorcist33 kullanıcısına yanıt
    sonofrhye kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bu sorun hp probook modellerindede vardı yüklemeniz gereken driver

softpedia
    Download ASUS Notebook Ralink WLAN Driver 5.0.44.0 for Windows 8 64 bit
    http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/Ralink/ASUS-Notebook-Ralink-WLAN-Driver-50440-for-Windows-8-64-bit.shtml

5.0.44.0 versiyonudur bunu kurun sorun çözülecektir

veya

ftp://wln45070:ck*BE3qv@ftp.usa.hp.com

biraz bekleyin ardından wi-fi dizini ve işletim sisteminizi seçin ve indirin, kurulum başarılı bir şekilde olmalı, olmaz ise C: diskinde SWSetup klasörü olacak oraya girip oradan kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AD8044C6-8 -- 1 Ağustos 2014; 18:12:48 >

• Eyvallah hocam, bunları da bir deneyeyim bari.
  • sonofrhye kullanıcısına yanıt
    Denediniz mi? Çalışacağından eminim.

Edit: 2 linkteki setupta aynı.Alternatif olarak verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AD8044C6-8 -- 31 Ağustos 2014; 19:16:39 >
  • Pekâlâ, sağ olun belirttiğiniz için. Cihaz benden uzakta olduğu için, bu akşam denettireceğim kardeşime; sonucu yazarım İyi akşamlar.

Ekleme: Bu arada, o son verdiğiniz hp'nin link'indeki sp'li indirme dosyası ne işe yarıyor acaba? Onu mu yüklemek lâzım önce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 1 Eylül 2014; 19:44:41 >
    oda ilk linkle aynı.Siz ilk linki indirip kurun olmuyorsa ikincide olmaz.
  • Hmm... Yani hp'nin link'indeki iki ayrı indirme dosyasını sırayla denemek gerekecek; ama diyorsunuz ki o sp'yle başlayan, ASUS indirmesindeki setup'la aynı? Anlamış mıyım?

hp'nin verdiğiniz link'inde iki ayrı indirme bağlantısı var da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 1 Eylül 2014; 20:05:42 >
  • 1 Ağustos'ta yazdığım mesajı tamamen okur musunuz.
  • Bilgisayar burada olsa sormadan hâlledeceğim de, uzaktan yardım edeceğim için her detayı öğrenmek istedim.

Öncelikle 1 Ağustos'taki mesajınızda, hp'nin sitesindeki için, işletim sisteminizi seçin, ardından indirme başlayacak yazmışsınız; yalnız işte Win8.1'i seçince iki tane indirme bağlantısı çıkıyor; biri bildiğimiz LAN Setup'ı, diğeri ise SP ile başlayan bir şey. Ben yine de ikisini de indirdim. İşte bu yüzden sordum. Şimdi cihaz yanımda değil, yoksa bunları sormam size. Karşıda bir problem çıkmasın istiyorum.

Önce o SP'li şeyi yüklemelerini söyleyeyim mi sizce?
    zipin içerisindeki sp65803 zaten.Aynı dosya biri .exe biri .zip olarak yayınlanmış.Verdiğim ilk linkteki (hp olmayan)'ı önce denemeniz sizin için daha kolay olacak.
  • Tamam, tamam şimdi anladım olayı. Kusura bakmayın, cihaz şehirdışında olduğu için, bir arıza çıkmasın diye detay öğrenmek durumundaydım.

Zamanınızı aldım kusura bakmayın. İlginize çok teşekkür ediyorum. Sonucu, dediğim gibi yazacağım; umarım işe yarar.
  • Sonuc ne oldu acaba bende sehir disindayim daha deneyemiorm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.