Şimdi Ara

MSI magb650 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum üyeleri anakart wifi ile sorunum var. Uzun zaman kablo ile kullandikdn sonra wifi ye bağlanmak istedim deneme amaçlı, bir baktım ortada wifi yok.sag altta sadece uçak modu gözüküyor. Aygıt yonecisinden ağ bağdaştırıcı katına giriyorum orada gözükmüyor. Driver yuklenmiyor haliyle. Bios guncelledim belki düzelir diye yine aynı. Bluetooth çalışıyor ama. Antenleri kontol ettim sıkıntı yok. Ne yapabiliriz ?

• Bluetooth ve wifi sürücü paketleri ayrıdır.

Wifi olanı da yüklediğine emin misin ?

Modlanmış veya eski bir Windows 10/11 sürümü mü kullanıyorsun?

Aygıt yöneticisinde üzerinde soru işareti, ünlem veya bilinmeyen ağ aygıt filan yazan birşey var mı ?

Wifi 6E kartının sürücü ismi RZ616 Wi-Fi 6E 160MHz olmalı, Birde bir alt modeli olan RZ608 Wi-Fi 6E 80MHz olanı var daha düşük gaming plus wifi model anakartlarda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 2 Kasım 2024; 16:23:32 >
  • Aygıt yöneticisinde Bluetooth var. Ama wifi yok. Lisanslı win 10 kullanıyorum. Yeni formaltladim. Aynı. Daha güncel bios yükledim değişen yok. Driver indirdim yükle diyorum. Yüklemiyor, çünkü sistemde görmüyor. Garip bir durumla karşı karşıyayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STAR_023 -- 3 Kasım 2024; 10:38:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.