Şimdi Ara

Medieval 2 Total War'da Türkleri Nasıl Seçiyoruz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
49.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Türklerdeki diğer bir sorunda ticaret yapacak ülke olmaması. Zaten sadece mısır ve bizans ile komşu olunuyor ve onlar da savaş ilan ediyorlar. Timur ve moğol istilasının yanında bir de ekonomi kötü olunca yıkılıyosun. Oyunda türkleri fazla ezik hale getirmişler

bunun için 2 tane diplomat çıkar bütün avrupayı dolandır ülkelerin hepsiyle ticaret anlaşması yap. ben böyle yapmıştım ticaret gelirim çok yükselmişti. illaki komşun olması gerekmiyor ticaret yapmak için. deniz yolları falan da açılıyor zaten.
  • Başta verilen devletlerle oyunu bitirmen lazım.Oyun sırasında devlet bilgilerine gir belli miktar şehir alman gerekir ve alman gereken önemli bir şehir belirtir.Mesela Holy Roman Empire'ın alması gereken önemli şehir Roma bunun gibi.Fazla uğraşmak istemiyosan hile kullan
  • Ben türkleri seçmeden önce o oyun dosyalarında moğol ve timur ordularının sayısını azalttım böylece halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky_

C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign klasörüne gir

descr_strat.txt dosyasını aç (bu dosya salt okunurdur salt okunur tkini kaldırıp öyle aç)

hemen ilk satırlarda playable ve unlockable kısımları var

türkler unlockable kısmında turks adıyla geçmekte

turks yazısını unlockable kısmından silip playable kısmına eklersen yeni camping de oyuna osmanlı ile başlayabilirsin.

bu dosyayı biraz incelersen oyun başlangıcında ve gidişatında bir çok değişiklik yapabilirsin

Kardeşim sana minnettarım çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Ben türkleri seçmeden önce o oyun dosyalarında moğol ve timur ordularının sayısını azalttım böylece halloldu.

Nasıl yapıyoruz onu ?
  • Ben Moğolları Çok Kolay Yeniyorum..
    İlk Once O Bolgede İyi Bi Güç Olup Sınırları Askerle Doldurucaksın..
    Sonra Aldığın Şehirlerin Yarısından Asker Basıp Tam Tabur(20 bölüklük)Bir Sürü Ordu Çıkarman Lazım.. Yarısı Atlı Okçu Olmalı..
    Sonra Ya Hazal Denizinin Altına Ya Da Bağdat Şehrinin Altına Askerleri Yığcaksın.. Askerler Isyan Etmesin Diyede Kalelere Koycaksın.. Ben Oyunda İyi Olduğumdan Ticaretim Fazlasıyla Yetiyodu.. Yaklaşık 20 Tam Tabur Cıkarıyodum .. Ve Bekliyodum.. Bu Arada O Zamana Kadarda Suikastçi Eğitin.. Generalleri Olmassa İşiniz Cok Kolay Olur..
    Askerleri Rasgele Ve Tek Tek Saldırtmayın.. Etraflarını Cevirin Ve Hepsi Yakınken Saldırın.. Moğol Grubundan Ayrılan Koyun Olursa Sizde Kurt Olun Ve Onu İndirin..

*****TOTAL WAR USTASI*****

• türkleri yok et açılıyi
    yok ben yapamam turan edecem ben diyorsan bilemem :(
  • hocam ben steamden indirdim oyunu. dolayısıyla oyunun klasörü bilgisayarımda yok, txt dosyası da yok. nasıl açacaz türkleri
  • Çok Basit..

Yok Etcen

Başka Sorusu Olan..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@hikumo -- 26 Aralık 2012; 20:59:46 >
  • Selam beyler ben burada yeniyim ve total warı baya iyi bildigime inanmama rağmen bir sorum olacak.
    Ben şimdi türklerle oynuyorum bizansla savaş halindeyim ateskes istiyorum kabul etmiyo bide mogollar gelecek sizce ne yapmalıyım iki tarafımda tehlikeli bizansın yenmek kolay iş önemli olan orduyu ikiye bölmemek sizce ne yapmalıyım
    bizans zaten küçük diyecekseniz bu adamlar avrupaya doğru baya büyüdü. Macaristanı yok etti. 7-8 şehri falan var. Benim istanbulu izniği selaniği ve lefkoşayı almama rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: apexon06

Selam beyler ben burada yeniyim ve total warı baya iyi bildigime inanmama rağmen bir sorum olacak.
    Ben şimdi türklerle oynuyorum bizansla savaş halindeyim ateskes istiyorum kabul etmiyo bide mogollar gelecek sizce ne yapmalıyım iki tarafımda tehlikeli bizansın yenmek kolay iş önemli olan orduyu ikiye bölmemek sizce ne yapmalıyım
    bizans zaten küçük diyecekseniz bu adamlar avrupaya doğru baya büyüdü. Macaristanı yok etti. 7-8 şehri falan var. Benim istanbulu izniği selaniği ve lefkoşayı almama rağmen

bizansa yürü tamamını yok et. bunları yaparken doğudaki şehirleri kale yap. bol bol okçu bas. janissary archers olandan. bizansı yok ettikten sonra kimle komşu olursan ona saldırma. büyük ihtimalle o sana saldırcak(oyunun süper yapay zekası yüzünden) onlar saldırırsa sadece savunma yap şehirlerde. ordunu doğuya çek. moğollar gelince ana ordunla birr şey yapma. onlar sana saldıracak. onları yen daha sonra dağılan ordularını ana ordunla yok et. ana ordunda bol bol sipahi olsun(atlı okçu). savaşta da sipahileri sol ve sağ kanattan düşmanı çevirip imha et. moğollarda zaten atlı okcu pek yok. ordunun temelini kargılı süvariler oluşturuyor.

• Bolca okçu ve spearman bas,kalende bekle.Savaşı kendin yönet açılan gediğin önüne spearmenleri diz.Zayıf birimlerdir ama atlıları durdurabilirler.Girmek için yığılanları da okla indirirsin.Bir kale gitse bile en az 3-4 ordularına mezar olur.Batıya hiç gitme bence(bizans hariç).Papa bi çattı mı sana ha bire ordu geliyor batıdan ki moğollarla uğraşırken onlarla uğraşmak çok zor oluyo.Bence doğuya aban bizans sınırına da 1 ordu bırak.
  • Saolun bunu yapcam çok saolun

• Selam arkadaşlar öncelikle konunun çok eski olduğunu biliyorum ancak bende turks ile oynamak için buraya baktığımda her şeyi yaptim ancak dosya engellendi diyor salt okunurluk falan hepsini kaldırmama rağmen ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar yardım ederimisiniz...

arkadaşlar ben Medieval total war 2 yi steamdan aldım ve camping kurup oynamaya başladım 1300 lere kadar oynadım . birgün oyunu kurcalarken asker sayısını 120 ye kadar çıkabildiğini öğrendim. önceden böyle birşeyin olup olmadığını bilmediğimden 60 asker sayısı ile başladım. 60 asker sayı az olduğunda hiç zevk alamıyorum. şimdi ben asker sayısınız 120 yapabilirmiyim lütfen yardım edin... benim için çokk önemli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.