Şimdi Ara

Medieval II: Total War | Başlangıç Rehberi ve Spesyalist Taktikler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
8
Favori
60.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Başlangıç Rehberi

Konu başına Türkçe videolarda çekip eklersen yeniler için kapsamlı bir rehber olur,hepimiz yararlanırız.

Hocam türkçe videolar var zaten. Şu anda bizzat benim çektiğim bir "The Turks" serisi var campaing olarak ama burada paylaşmak istemiyorum. Kanalın reklamını yapıyormuş gibi olmasın diye

Birader,kanalın reklamı ile ne alakası var,millet videoyu seyredecek,yararlanıp çıkacak...sen koy videoları hemen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başlangıç Rehberi

Konu başına Türkçe videolarda çekip eklersen yeniler için kapsamlı bir rehber olur,hepimiz yararlanırız.

Hocam türkçe videolar var zaten. Şu anda bizzat benim çektiğim bir "The Turks" serisi var campaing olarak ama burada paylaşmak istemiyorum. Kanalın reklamını yapıyormuş gibi olmasın diye

Birader,kanalın reklamı ile ne alakası var,millet videoyu seyredecek,yararlanıp çıkacak...sen koy videoları hemen.

Peki, akşam koyarım.

• Fotoğraf desteği olsa çok güzel olurmuş.
  • Videoları ekledim arkadaşlar. Bi müddet dursun, yorumlarınıza göre kaldırabilirim veya beğenirseniz durabilirler. Elinizde daha iyi veya faydalı gördüğünüz başka kaynaklar varsa ulaştırın, onları da eklerim.
  • Medieval 2 total war hamachi ile multiplayer oynamak isteyen ;

Ağ adı= http://forum.donanimhaber.com/m_65729391/f_//tm.htm#74402394
    Şifre= 123

NOT=Oyunun sürümü kesinlikle 1.1 olmalıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur261261 -- 24 Nisan 2013; 18:32:38 >
  • Güzel olmuş elinize sağlık.. Bitirme tezini verdiğime göre bir campaign atabilirim
  • emeğine sağlık kardeşim
  • Bilgilerden yararlandığım kısımlar oldu eline saglık.
  • Arkadaşlar bende oynuyorum fakat birşey sormak istiyorum?
    Turkler ve Mısırlılarla Moorslar başlangıçtan sonsuza dek nasıl ittifak kalabilirler.
    www.totalwar-turkiye.com
    M2TW ~ Bazı Bilgiler (Tarihler Hakkında)
    http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=53253.20

Bu linkte verilmiş fakat burada paylaşmam yasaktı yöneticiler kusura bakmasın.Ama inanın 1 aydır çıldırıyorum bulmak için...

Hatta dosyayı upload ettim isteyen kaydedip hatamı düzeltsin.Ve bana dosyayı gönderirse sevinirim.

İndirme linki :

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Hocam bu geçici kale kurup tüccarları yararlandırma olayını bilmiyordum süper birşeymiş tüccar locası için bekliyordum bende yabancı tüccarlar benimkileri piyasadan kaldırıyolar diye eline sağlık çok yararlı bilgiler.

bende son patch yüklü 1.52 sanırım bu hata kapatılmış çünkü fort a tüccar sokuyorum ama bir gelir gelmiyor.
  • Şahsen çok beğendim :D Hatta çok barbar oynadığımı farkettim sayende :D Güzel rhber, eline sağlık :)
  • Rehber için teşekkürler ama bir yeri düzeltiyim. Oyunun en iyi süvarisi kesinlikle İspanya (Knights of Santiago)'dur.
  • Baltalı mızrağın ismi de Teber :)
  • Güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bana bu oyunun doğru düzgün tavsiye edeceğiniz bir türkçe yaması varsa link verebilirmisiniz ? Benim bulduklarımda ya %50 çeviri var yada %90 diyor ama link bozuk bir türlü şu oyunu türkçe oynamak nasip olmadı şimdiden çok teşekkür ederim eğer yanlış yere ve konuya yazdıysam affola.

iyi oyunlar herkese
  • strateji oyunlarının kralı. 10 senelik bir oyun olmasına rağmen hala oynarım moralim bozuksa. narkoz gibi birşey vesselam
  • Oyun bana göre halen güncelliğini ve kalitesini koruyor.
  • Şunun gibi bir oyun yapamadılar be, senelerce rome 2 bekledik, tamam savaş sahneleri falan çok güzel de, birim kartları,campaign haritası tatmin etmiyor,diplomasiyi bir yandan geliştirmişler ama aşırı detay getirince(binaların güncellenmesi, eyalet sistemi vs.) bir yerden sonra sıkıyor.Medieval 2 total war'ı farklı kılan, ne çok fazla detaycı ne çok sade olmasıydı.rome 2 de zibilyon tane şehir var büyük olan.Medieval 2'de bizim şehirleirmiz belliydi,antitoch,constatinaple, venice diye belirli başlı şehirlerimiz vardı.

İnşallah medieval 3 geleneksel m2tw sistemini bozmadan, grafiklerde güncelleme,diplomaside ilerleme yaparak bir takım yeniliklerle sunulur bize,fazla şey istemiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.