Şimdi Ara

Medikal Firmalarına Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.LiderMedikal.com Alan Adı Satılıktır.

Mail: ilkaysx@gmail.com

NOT: Domain'in ".net" ve ".com.tr" uzantıları Farklı 2 Medikal Firmaya aittir.

Ücret: 300$ (Pazarlık Payı Yoktur)

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysx -- 17 Ağustos 2008; 19:36:50 >

• slm
    böyle bi domaini herhangi bi şahısın alacağını düşünmüyorum. hadi jenerik bişey olur bişeyler yapılır. böle de değilki. resmen şirketin ismi var domainde. lider medikal. bunu anca bu lider medikal adlı şirkete satabilirsin. onlar da alırsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuna17

slm
    böyle bi domaini herhangi bi şahısın alacağını düşünmüyorum. hadi jenerik bişey olur bişeyler yapılır. böle de değilki. resmen şirketin ismi var domainde. lider medikal. bunu anca bu lider medikal adlı şirkete satabilirsin. onlar da alırsa..

Tuna Bey öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.

Başlıkta belirttiğim üzere medikal firmalarına özel bir domain. Tabiki herhangi bir şahısa hitap eden bir isim değil. "Lider Medikal" ünvanını taşıyan bir çok medikal şirketi var. Bunların bir çoğu farklı domainler kullanmakta (Mesajımda örneğini verdiğim 2 Firma hariç). Birde "Lİder Medikal" slogan olarak kullanılan bir terim. Bu açıdan bakarsak firmanın bu adı taşıması gerekmiyor; yani medikal firması olması yeterli.

Saygılar..

• Ayrıca;
    .com.tr uzantısının x fimasına,
    .net uzantısının y firmasına,

Ait olduğunu düşünürsek; z firması rekabet amaçlı bu domainin .com uzantısını pekala alabilir. Nitekim; "com" popülerliği bakımından diğerlerinden bir adım daha öndedir.

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysx

Ayrıca;
    .com.tr uzantısının x fimasına,
    .net uzantısının y firmasına,

Ait olduğunu düşünürsek; z firması rekabet amaçlı bu domainin .com uzantısını pekala alabilir. Nitekim; "com" popülerliği bakımından diğerlerinden bir adım daha öndedir.

Saygılar..

Çakalca bir yaklaşım ama fiyat yüksek indirmelisin dostum. Bu fiyata sen zor alıcı bulursun..
  • DH'den bu fiyatı veren çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

DH'den bu fiyatı veren çıkmaz.

dh komunitesi züğürt mü demek istedin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuna17

quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

DH'den bu fiyatı veren çıkmaz.

dh komunitesi züğürt mü demek istedin

Yok mutlaka vardır aramızda zengin insanlar fakat daha önce DH'de bu kadar ücret ödeyenine rastlamadım.Onu kastettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt787
    Çakalca bir yaklaşım ama fiyat yüksek indirmelisin dostum. Bu fiyata sen zor alıcı bulursun..

Evet fiyat yüksek, haklısınız. Ancak medikal firmalarının kar marjı oldukça yüksek, bunu göz ardı etmemek lazım. Medikal piyasasını içeriden inceleme fırsatı bulursanız tek bir üründen % 200'e varan oranlarda kar elde ettiklerini görebilirsiniz. Ha tabiki bütün ürünler için konuşmuyorum, ancak bu kar oranları gerçek. Yani medikal firmaları "bir kaç ürün satarak" bu domaine talep ettiğim ücreti ödeme lüksüne sahip olacak kapasitede (Genelde böyle). Alırlarmı - almazlarmı bilemiyorum, ama ödeme konusunda sıkıntı çekeceklerini düşünmüyorum.

SONUÇ (Elimde kalma pahasına olsa da): 300$ (Pazarlık payı yoktur)

• sizce bir ürün gerçek fiyatına mı satılmalı yoksa ürünü satarken sattığımız kişinin özellikleri de mi düşünülmeli. düşünceni kınamak için sölemiyorum yanlış anlama ama bunu söleyince kafamda değişik bi ışıklar yandı :D:D:D
  • Bu arada bir noktayı açıklamadan geçemeyeceğim. Bu domaini satmak için bir takım forumlara üye oldum (Çoğunun adını dahi hatırlamıyorum). Forum Donanım Haber'e de bahsi geçen domaini satmak için üye oldum. Ama forumdan bir türlü ayrılamıyorum.

Şuan adını vermek istemediğim (ki bu doğru bir davranış olmaz) PR'si 4 olan bir başka bir foruma aynı ilanı açtım. Konumu kilitlediler, önemli değil ama haksızlıktı bu dayanamadım Mail attım moderatörlere. Açıklama çok talihsizdi: "Bu konu şablona aykırı." Yanlış anlaşılmasın birebir aynı mesaj (Hatta link dahi vermedim, daha dorusu veremedim çünkü belli bir mesaj sayısına ulaşmadan link vermek yasak!) Neyse devam edelim..

DH'e geldim, çok özgür bir forumla karşı karşıyaydım. Üye olmadan linkleri dahi görebiliyordum. Şaşırdım, çünkü uzunca zamandır böyle bir sistemle karşılaşmamıştım. Hemen üye oldum. Akabinde bu konuyu açtım. İyiki de açmışım. Domain satılır veya satılmaz bilemiyorum ama DH de artık bende varım. Yoğunluğumdan dolayı pek fazla giremesemde burayı rutin aralıklarla ziyaret edeceğim. Böyle işlevsel bir sistem için de ayrıca teşekkürler.

Sadece belirtmek istedim.

Herkese Merhaba

• aramıza hoş geldin :D
  • Sattığım bu domainin Pagerank'ı hafta sonu "1" oldu. Bu nasıl olabilir?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.