Şimdi Ara

Remax Ve Benzeri Gayrimenkul Danışmanlığı Hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tekstil perakende sektorunde çalışıyordum, Sonuc itibariyle bıraktım.

Şimdilerde Gayrimenkul danışmanlıgına soyunduk bakalım başvurular yaptık, görüşmelere gittik.Birkaç yerle görüşmeye gittim ve elde ettiğim sonuclar şöyle,

Kısaca Kendi işini kuruyor gibisin. Yani vergi levhan oluyor, muhasebecin, bağkurun vs. Kendin portföy yakalayıp buluyorsun. Bunları pazarlamasını yapıyorsun. Bir ornekle Açıklıyayım daha rahat anlayın,

Örn,

Bır ev sattım bu evın değeri 500.000 tl olsun %3 alıcı ve satıcıdan toplamda %6 komısyon alıyorsunuz buda 30.000 tl yapıyor. Remax ı Örnek gösterirsek remax dıyor kı yarısı senın yarısı benım yanı %50 prim veya kar marji ile çalısıyor. Ofisi ortamında çalısıyorsun, Dısarda yeri geldiğinde koşturuyorsun. Ofis senın araba pc yemek yol maaş sigorta hiç bişiyine karısmıyor, kendin işletme kurdugun ıcın kendin patron oldugun için butun masraflardan muaf tutuyor kendini. sat kırala kar payından %50 ver sonuc bu. Ofiste pc'ni kendın götürüyor yemek yol sigorta ulaşım herşey sana ait.

Sizce Nasıldır ? Girilebilir mi Sizin Fikirleriniz Nelerdir ? Varmıdır Çalısan bır Görüşü olan. Farklı olumlu-olumsuz Fikirlere İhtiyacım var lütfen şeffaf Bir şekilde yaklasıp fikirlernizi beyan etmenızı isticem ?

Kısa bır not: Otomotiv'e de basvurmak girmek istiyorum ( Doğuş Oto gibi ) Bu alanda da calışan arkadaşlarımda ciddi paralar kazanıyor, emlak mı otomotıv mı hangısı daha gelecek ve maddıyat acısından daha olumlu karar veremıyorum. Yardımlarınızı Fikir ve Düşünceleriniz Nedir ?

• Emlak sektöründe kısa bir süre bulundum piyasada çok emlakçı var yalan dolan yuva yapmış bu sektöre dikkat etmekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coldwell Banker i bi arastir derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

Coldwell Banker i bi arastir derim.

hocam aratırdım gorusmeye dahı gıttım de ne bılıyım remax daha musterı potansıyelı fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.