Bildirim
medion 12.1 inch laptop
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
özelliklerini ve fiyatını yazabilirmisin?yada internette varsa linkini? -
Bu olabilir mi acaba ?http://www.amazon.com/gp/product/B0009V9OSE/104-9522803-6190355?v=glance&n=541966
quote:
Orjinalden alıntı: realsummer
BİM de satılan bir laptop bu. 1.7 kg. özellikleri ve estetiği cazip geldi. tanıyan bilen yorum yapabilir mi?
-
quote:
BİM de satılan bir laptop bu. 1.7 kg. özellikleri ve estetiği cazip geldi. tanıyan bilen yorum yapabilir mi?
Ne zaman satıldı, kaça satıldı acaba? -
Eğer buysa arkadaşın dediği MSI S260 ların kasasına benziyor, ayrıca CBOX kasasıda aynı, galiba bunlar kasayı aynı yerden alıyorlar galiba..
BİM de notbook satarsa vay halimize, yakında bakklardada görürüz, servislerde her mahalledeki elektrik tamircileri olur gibi...
Bim peşin sattığınıda unutmayınız..
Birde arkadaş fiyat ve özellikleri tam verseydi iyi olurdu, başlığı atmış çekilmiş, biz akıllılar kuyudan taşı çıkaracağız..
herkese iyi seyirler,
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
Bu olabilir mi acaba ?http://www.amazon.com/gp/product/B0009V9OSE/104-9522803-6190355?v=glance&n=541966
quote:
-
evet verilen link dogru
ozellikleri de aynı
Medion Akoya LS 12.1" Thin and Light Notebook PC (Intel Pentium M Processor 730 (Centrino), 512MB RAM, 60 GB Hard Drive, DVD-ROM/CD-RW combo drive)
fiyat 1450 ytl. bu da kadv dahil 900 dolar demek. bu ebattaki ozellikteki bir laptop icin cok iyi bir fiyat.
bizzat gördüm elime aldım okşadım falan.
hoşuma gitti.
ekranı yeni moda olan ve olmazsa olmazlar arasina giren parlak wxga ekran.
sahip değilin. olan birini de atnımıyorum. bilen varsa bilgi almak icin sormustum.
bakkallara dusse ne hoş olurdu. hatta maltepe pazarinda volkman kulaklıkları ile laptopları sallandırarak satsınlar falan... mp3 playerlar tezgahlara dustuler ornegin ama biraz gec kaldılar. almis bulunduk... -
1450 cok iyi fiyat ama marka hakkında hic fikrim yok garanti olayı falan ansıl bilen varmı -
Arkadaşım, şakayla takılmıştım..
ben bir ara msı 260-262-27o takmıştım.. gördüğüm kadarıyla bu bilg. aynen bunlardan , bir ara cbox buna benzer 12.1 (modeli aklıma gelmiyor) gördüm nerdeyse msı zannedersin kaliteli kasa ve şık bir bilg. idi .Cbox diğer modellerine (15-15.4 ) baktığında ise bu küçük model kalitsiyle alakaları yok.. Zanedersem 12.1 kasalar bir üreticiden alıyorlar..
bu fiyat gerçekten iyi, yanlız en son markomda 900-999 dolara msı 260 vardı hala varmı bilemem.. ama fiyat gerçekten iyi.. ama servis olayınıda düşünmelisin...
Tüm bİMlerde yok galiba en azından bizim kasabada..
herşey gönlünüzce olsun..
quote:
evet verilen link dogru
ozellikleri de aynı
Medion Akoya LS 12.1" Thin and Light Notebook PC (Intel Pentium M Processor 730 (Centrino), 512MB RAM, 60 GB Hard Drive, DVD-ROM/CD-RW combo drive)
fiyat 1450 ytl. bu da kadv dahil 900 dolar demek. bu ebattaki ozellikteki bir laptop icin cok iyi bir fiyat.
bizzat gördüm elime aldım okşadım falan.
hoşuma gitti.
ekranı yeni moda olan ve olmazsa olmazlar arasina giren parlak wxga ekran.
sahip değilin. olan birini de atnımıyorum. bilen varsa bilgi almak icin sormustum.
bakkallara dusse ne hoş olurdu. hatta maltepe pazarinda volkman kulaklıkları ile laptopları sallandırarak satsınlar falan... mp3 playerlar tezgahlara dustuler ornegin ama biraz gec kaldılar. almis bulunduk...
-
bu marka japon, kore ise alınır ama başka bişeyse bilemem........ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X