Şimdi Ara

Medipol Uluslararası Tıp Ve Burs Olanakları(Amerika Dil Eğitimi ve 5000 tl ye kadar burs) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam medipolde 3400 ile kapattı geçen yıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timur güldü kullanıcısına yanıt
    Benim zeki olduğum yönünde bir iddiam yok hocam.Lütfen carpitmayalim.Ben arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum

• My Little Horny kullanıcısına yanıt
    Hocam acibademin en başta md-phd gibi bir imkanı yok.Yurtdışı dil eğitimi sunmuyor.tam burslular ve sıfır burslular aynı sınıflarda.Verdiği bursu kıyaslamaya bile gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumdonanim44

Hocam acibademin en başta md-phd gibi bir imkanı yok.Yurtdışı dil eğitimi sunmuyor.tam burslular ve sıfır burslular aynı sınıflarda.Verdiği bursu kıyaslamaya bile gerek yok.

Doğrudur hocam benim bilgim yok zaten sıralamam 2 bin burs alamıycam hiç bi türlü ama Çapa hakkında görüşlerin nelerdir tus için öğrencileri iyi hazırlayıp son sınıfta çok zorlamıyorlar diyor mezun arkadaşım varda ctf olmuycak gibi

• 26 Temmuza Kadar Medipol Kavacık yerleşkelerinde tanıtım günlerimiz devam ediyor ayrıca 16-17-18-19 temmuz tarihlerinde Lütfi Kırdar kongre merkezindeki standımıza bekleriz

• Türkçe bölümü ile ilgili bilgileri bu linkten edinebilirsiniz.

http://adayogrenci.medipol.edu.tr/Tip-Fakultesi

• Hocam peki yurt imkanları yemek ücretleri ulaşımı falan nasıl ?
    Diş hekimliği yazmaya değer mi ?
  • Ebutem12 E kullanıcısına yanıt
    Üniversite zaten devasa yeni bir kampüs inşa etti yeni yurtlar da yapıldı.Gayet güzeller.Yemeklerde 2 farkli yemekhanede kaliteli bir şekilde çıkıyor.

• Medipol hakkindaki bir yanlış algiyi elimden geldiğince duZeltmek istiyorum.

1-)Cerrahpaşa çapa marmara da okuyan onlarca arkadaşım var ve hemen hemen hepsi şikayetçi.

2-)Ozeller arasında Acıbadem de tam burslu ve tam ücretli arkadaşlar aynı sınıfta okuyarlar ve Md Phd gibi bir programları yok yani sadece hekim yetiştiriyorlar.

3-)Bahçeşehir yazacaksan yazma demem ama Medipol kiyaslandinda Medipol burs olanakları ile on plana çıkıyor.Yoksa ikiside aynı kalibrede.

4-)Medipolun amerika ya yollaması senin ufkunu inanılmaz genişletecek ve Tus derdine düşecek bir tıp öğrencisi yerine 2. Sınıfta yayın cikarmaya başlayacak Usmle sınavı düşünerek uzmanlığını amerika da yapmak isteyen ve böylece Türkiyedeki zorunlu hizmetten kurtulan bir araştırmacı hekim olacaksin.

5-)Medipol üniversitesi hükümet destekli bir okul olabilir ama bir eksik değil tam aksine avantajdır.Bunu sağlamış olduğu imkanlar zaten izah ediyor

• Anlıyoruz imkanlar geniş, özel bir hastahanesi olduğu için para akıyor ayrıca öğrencilerin çoğu paralı olduğu için sizin masraflarınız karşılanmış oluyor.

1- Top 10 devlet üniversitelerinin sağladığı klinik staj tecrübesini burada kazanabilir misin?

2- Kaç yıl sonra Diplomanin uluslararsı değeri top 10 devlet universitesinden yüksek olacak?

3- Üniversite bittiğinde 2 yıl zorunlu hizmet için gidince uyum sorununu nasıl atlatacaksın?

4- Benim pek önemsemediğim öğrenci tıp kongreleri ne zaman üniversitenize gelecek?

Açıkçası avantajı bursla gelen refah ve abd dil eğitimi bir de az kişilik sınıflar diyebilirim ama bunun da dezavantajı arkadaş ortamı sadece 10kişi, 10kişi cidden az. Sorun yaşarsan, 10 kişilik sınıfta dislandiginda depresyona girersin. Eğer usml düşünüyorsan gidebilirsin ama devlet universitelerinden iyi demek yanlış, sonuçta devlet universitelerinin amacı Türkiye Cumhuriyeti için hekim yetiştirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A984A1CC7 -- 13 Temmuz 2017; 2:26:16 >

• Hocam idealist öğrenciler Devlet üniversitelerinde yitip giderler bu bilinen bir gerçek

• Türkçe bölümle ilgili bilgi almak isteyen arkadaslarada yardımcı olabilirim

• Amerikada dil egitimi almanin yarari nedir ki sonucta yurtdışında doktorluk yapamiyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur hocam medipolü ifşa etme bize kalsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://adayogrenci.medipol.edu.tr/Tip-Fakultesi

• Bu sene dil eğitimi mi aldın yoksa 1.sınıf mı bitti ?

• EternalFlame_ kullanıcısına yanıt
    Bu sene hazırlığı bitirdim hocam.

• abd ye sadece ilk 2 bindekiler gidiyormus ben 2200 sinifta herkes gidecek abd ye ben okulda tek mi kalacam hocam nasil bir mantık dır bu ki ?

• pardon ilk 1000 mis yanimda bikac kisi daha olur ozaman :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.