Bildirim
Medipol Uluslararası Tıp Ve Burs Olanakları(Amerika Dil Eğitimi ve 5000 tl ye kadar burs)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Taban siralama kac hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen yıl 3400 ile kapattı.Ama 10 kişilik bir bölüm ve 7 kişi ilk 500 de idi hocam.Bu sene daha da yükseleceği muhakkak.
Ilk sene Amerikada hazırlık eğitimini Universitemin bursu ile alıyorsun ayrıca derecene göre 1500 ile 5000 tl arası burs veriliyor aylık olarak
Teşekkürler
bu seneki tanıtım videomuz
fakültenin sitesini incelemek isteyen arkadaşlar buyrun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumdonanim44 -- 12 Temmuz 2017; 11:2:11 >
Arkadaşlar bu başlığı açmanın sebebi cidden ama cidden Medipol üniversitesi Uluslararası Tıp fakültesinin sağlamış olduğu imkanların maalesef çok az bilinirliği olmasıdır.Ben de 2016 türkiye 87.siydim ve inanın bana Medipol u seçerken benim de kafam da birçok soru işareti vardı.Sonuçta özel bir üniversite, belki 400-500 profesörü yok, daha 6 yıllık bir fakülte gibisinden içimi kemiren sorular mevcuttu ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirimki şu geçen 1 senelik süre zarfında hiç pişmanlık duymadım.Zaten 10 kişilik bir sınıf ve hepsi %100 burslu yani parayı verip de gelen tipler yok.Bunun yanında dil gelisimimizi tamamlayabilmemiz için üniversitemizin bursuyla sınıf olarak Amerika Birleşik devletlerinde , kendi seçtiğimiz şehirlerde 8 ay süreyle dil eğitimi aldık.Ben suana kadar yararlanmış olduğum bütün imkanlardan başta forum daki kardeşlerimin yararlanmasını istiyorum ve kafanıza takılan her türlü soru için dm lerinizi bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiç bir vakıf köklü devlet üniversitelerini geçemez
Forumda dm olmaz. pm o hocam. Flood yapmayın ayrıca. Burs miktarı neye göre belirleniyor?
Kafasında Çapa , Cerrahpaşa ,Marmara , Hacettepe ile ilgili soru olan varsa arkadaşlarımla konusturabilirim.Bu arkadaşlarımın hepsi suan gıptayla bakıyorlar bize yani bu tıp önyargılardan kurtulun hocam
hocam diş i nasıl
Forumu çok kullanamadigimdan mazur görün hocam.
Yerleştiği programın puan türünde standart eğitim süresince ve hazırlık sınıfında da geçerli olmak üzere;
• İlk 100 e giren her öğrenciye 5.000 TL tutarında aylık eğitim bursu (yılda 7 ay boyunca) ile ücretsiz yurt ve yemek olanağı,
• 101-250 arasında yer alan her öğrenciye 4.000 TL tutarında aylık eğitim bursu (yılda 7 ay boyunca),
• 251-500 arasında yer alan her öğrenciye 3.000 TL tutarında aylık eğitim bursu (yılda 7 ay boyunca),
• 501-750 arasında yer alan her öğrenciye 2.000 TL tutarında aylık eğitim bursu (yılda 7 ay boyunca) ve
• 751-1000 arasında yer alan her öğrenciye 1.500 TL tutarında aylık eğitim bursu (yılda 7 ay boyunca) verilecektir.
aynen kanka devlette 150 kişiyle git de ders dinle adam ne güzel anlatmış işte okumuyor musun
medipolde okumuyorum bu arada. -
Hocam dış fakültesi hakkında pek bilgim yok ama okuyan arkadaşlarla gorusturebilirim pm atarsam.
quote:
Orijinalden alıntı: forumdonanim44
Hocam dış fakültesi hakkında pek bilgim yok ama okuyan arkadaşlarla gorusturebilirim pm atarsam.
süper olur hocam
MD-PhD programinin uygulandigi sayılı üniversitelerden arkadaşlar.Eğer araştırma yapmaya merakınız eğiliminiz varsa bir daha düşünün.REMER araştırma merkezi gerek bulundurduğu ekipman gerekse kobay hayvanlarıyla dünyada önde gelen bir araştırma merkezi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumdonanim44 -- 12 Temmuz 2017; 12:8:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: sportmen_
aynen kanka devlette 150 kişiyle git de ders dinle adam ne güzel anlatmış işte okumuyor musun
medipolde okumuyorum bu arada.
Sorun değil aslan 2k dan alan üniversite sonuçta 1000 kişiyle de dinlerim
Parayı basıp gelen tip ha.Sen tam burslu kazanınca çok zeki oluyosun artık :D. -
quote:
Orijinalden alıntı: forumdonanim44
MD-PhD programinin uygulandigi sayılı üniversitelerden arkadaşlar.Eğer araştırma yapmaya merakınız eğiliminiz varsa bir daha düşünün.REMER araştırma merkezi gerek bulundurduğu ekipman gerekse kobay hayvanlarıyla dünyada önde gelen bir araştırma merkezi
Hocam vakıf yazılsa bile Acıbadem dururken medipol yazılır mı hiç bi fikrim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- farklı cümle türleri ne demek
- iyon yarıçapı
- tanecik çapı nedir
- değişken değerlikli metaller
- tıpta yatay geçiş kolay olan üniversiteler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X