Ürün Özellikleri Bambudan yapılmış vücut analiz fonksiyonlu baskül 0 – 150 kg arasında ölçüm 100 gr hassasiyet Vücut Yağ oranı •Vücut kas oranı •Kemik ağırlığı •Vücut su oranı %5 ile %50 arası 0,1 hassasiyetle vücut yağ oranı hesaplayabilme %20 ile %70 arası 0,1 hassasiyetle vücut su oranı hesaplayabilme 0-80 arası yaş seçimi 100-240 cm arası boy seçimi BMI (vücut kütle endeksi) hesaplayabilme Günlük kalori ihtiyacını gösterme Otomatik kapanma Aşırı yük ve düşük pil uyarısı
arkadaşlar alalı 2 hafta oldu ve düzenli olarak her gün tartılıyorum. medisana baskül için özellikle çok iyi bir marka. ben çok memnunum. art arda tartılmalarda sürekli aynı kiloyu vermesi bir baskül için çok önemli bir özellik. kendi kendine açılıp kapanması güzel. ekranı oldukça büyük rahat okunuyor. kişiye özel verileri girip hafızasına yükleyebiliyorsunuz. vücut su yağ kas ve kemik kütlesi ölçümleri fena değil. bu tür ürünlerde bunların doğruluğu hakkında çok fikrim yok. ancak kilo ölçümü oldukça güzel. bir de görünüm itibariyle bambu olması özellikle parke üzerine konulduğunda oldukça estetik duruyor.
tasarımı çok güzel baskülün ama mermerde,parkede veya halı üstünde farklı ölçümler yapıyor 2 kg sapma oluyor, hangisi doğru çözemedim bikaç defa ölçüm yapmak gerekiyor sanırım doğru olan düz mermer üzerinde olan ama ordada 1,1.5 kg eksik veya fazla çıkıyor her defasında oyüzden 4,5 defa deneme yapıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme