Şimdi Ara

Medusa Cikiş Saatleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eğerki K-Sro'mapındaki saatler doğruysa oraya göre bir inceleme yaptım.

K-Sro çıkış saatleri 04,00 - 10,00 - 16,00 - 22,00
    i-Sro çıkış saateri 21,00 -03,00 - 09,00 - 15,00

K-Sro'da oynuyan arkadaşımdan duyduğum gibi medusa çıkış sistemi böyle ve Checklerde çıkmıyor diye duydum yani server açıldığında hurra medusa olmuyacak.

Bu bilgiler kesin olarak gidilip test edilmedi yan ben etmedim. Saatleri TR saatiyle karşılaştırıp yazdım ve Medusa'nında Checkten hemen sonra spawn olup olmadığını bilmiyorum. Sorduğum kişiler böyle söyledi.

Zaten medusaya giden yol çok uzun ondan önce kesiceğimiz uniqler kapıdan ışınlandıktan sonra çok uzak mesafede.

Ve medusa çıktığı zaman kapı 10dk. girmeye serbest olucak 10dk. sonra kapanıcak. Ölünce reslenmezsiniz odada kalırsınız. Dışarı çıkarsanız ve 10dk. içinde yetişemezsiniz dışarıda kalırsınız.

Dahada eklemek istiyorum. Dc felan yerseniz yada oyundan atarsa aynı şekilde teleport olduğunuz yerde bulursunuz kendinizi.

Arkadaşım ilk hafta kesileceğine pek umut vermiyor ama bence ilk günler fazla rehabet göreceği için kesilebilir gibime geliyor.
    Cave oldukça karışık Zaten medusa saaati gelene kadar herkes çözmüş olur ve b5'deki ışınlanma yerine varmış olur

Şimdilik bu kadar İyi fforumlar

Medusa Cikiş Saatleri

• verildi galiba
  • yha arkadas bu cavede kac uniq var daha dun gordum Lv88 =)
  • Sanırım medusanın çıkış saati diye bişey yok.Kapının açılma saati var.Ve dediğin doğrudur.15.00-21.00-03.00-09.00 saatlerinde açılır.

ogundmr; cavede bir çok unique ve mini unique var.Hepsini Legend IV ön inceleme topiğinden görebilirsin.
  • B1 de :
    85 LVL
    B2 de :
    Room 2=85 lvl
    Room 8=88 lvl
    Room 11=89 lvl
    Room 15=90 lvl
    B3 :
    4 Tane 95 lvl (Sağ-sol alt-yukarı köşelerde)
    BU KADARI SANA ŞİMDİLİK YETER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

yha arkadas bu cavede kac uniq var daha dun gordum Lv88 =)

Artık her yer uniq oldu.. Yapcak birşey yok.. Az kaldı az, aion çıkıyor sabredin..
  • saatler bi saat ileri alında ordaki saatleride 1 saat ileri alın ona göre gidin medusaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guild Wars çıkaran firmadan yeni bir online oyun Aion ondan bahsediyor elbet buda kesilir az kavramak lazım sonrası basit.
  • 04:00-10:00-16:00-22:00

bizdede böyle artık. saatler ileri alındı.

Ayrıca 91 lvl ken bile kesmek zor değildi. Grup çalışması lazım. Herkes üzerine düşen görevi yapıcak. Birazda kalabalık lazım tabi.
    Eldorado da ilk kesilen medusaya bizzat tanklık yapmış biri olarak konuşuyorum
  • bugün aege serverinde saat 10 da medusa kapısı açılmadı.. LOOOL
    kapanış yazısı yazd,ı açılışı yazmadı girse gidemedi
  • Saat 10 da we 4 de cıkıyor gece gunduz farketmıyor geceleri 10:00 04:00 gündüzleri we aksamlari 16:00 22:00
  • detaylı bilgi için bu link çok işe yarayacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_30860323/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

detaylı bilgi için bu link çok işe yarayacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_30860323/tm.htm

Hangi link.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.