Şimdi Ara

Medusa ßug?? AciL yardım !!!(Cevap ßulundu İçerde=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BeyLer Medusa^da qaLiba Warrior çarLar yardımıyLa bir Bug oLuşuyormuş. Bunu BiLen arkadaşLar ayrıntıLı anLatırsa çok makBuLa qeçer. Hem BiLmeyen diqer arkadaşLar BiLqLenmiş oLur...

100 FF wiz/Cleric çarLa kesicem Medusayı... Her türLü çar temin edeBiLirim. Siz yeterki anLatın.

Şimdiden TeşekkürLer...

Bu sekiLde oLuyormuş.(Denenmedı daha)

Medusada Bug Yapmak Icın 2 char ıhtıyacınız Var 1.cisi Warior olucak ve Protect skili acık olucak Onemlı olan Protect ın aggro sunun %50 den fazla olmalı

Şimdi Anlatayım warıor charınızla wızz charınıza paın fance screen ve protect skillerini basıyoruz

Sonra Warıro char medusanın yanına gıdıp Howlıng Shout skili yanı canavar cekme skılı kullanıcak tabı medusa warıora donup vrucak warıor char cok uzuklasmıcak medusanın vurmaya cagı bır yere gelıcek sonra wiz char gıdıp medusaya lıfe acıcak zerklıcek onu kesesıye kadar dalıcak ve ne gorucek Hıc bır zaman medusa wıze yada warıora vurmucak Çünki: Medusa Warıora vurmaya calısıcak ama warıor vuramıcak kadar uzakta oldugu ıcın Medusa Bugda kalıcak

Önemli: medusaya baska kımse dalmıcak ve Kımse hell yapmıcak

Protect Skili : Warıor Charda Özel Olarak Bulunan Bu Skill Kıme Basılırsa Basılan Char Mooba Ne kadar Vurursa Vursun Moob Yıne Warıor Chara Doner

Alıntıdır.

Edit: imla ß den B ye ...
    Edit: Cevap EkLendi...(ßiLmeyenLer için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesken58 -- 6 Temmuz 2009; 23:49:45 >

• Kimsemi ßilmiyor....
  • B leri ß yapmazsan bilen biri çıkar belki
  • warrior'ların wizzyler için kullandıkları bi skill wardı moblar bu skille sahip olan wizzy charlara atack yaptıklarında geri dönüp skill sahibi warriora saldırıyorlardı aggro tarzı bişeydi sanırım skillin adı.

bunu wizzy chara yapıp warrior charınızla uzaklaşıyorsunuz ki medusanın gelemeyecegi yere kadar uzaklaştıktan sonra medusa size atack yaptıktan sonra warrior a atack yapmak istiyor fakat rangesi sanırım o kadar yüksek olmadıgından dolayı bi yerlerde takılıp kalıyor böylelikle rahat rahat kesebiliyorsunuz

bunu bi deneyin bakalım tam emin olmamakla birlikte yardım etmeye çalıştım
  • Wauw!!! fantastik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hüzün Kovan Kuşu

B leri ß yapmazsan bilen biri çıkar belki

Tamam Dostum DüzeLttim. NormaLde Vazgeçmem o harften ama senimi kırcam

Uyardığın içinde saoL...
  • aynen senin anlattıgın gibi
  • herşeyi söylemişsin neyi merak ediyosun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!DaNGeR!!

herşeyi söylemişsin neyi merak ediyosun ?

Dostum Konuyu açtıktan sonra başka Forumda buLdum Cevabı burdada biLmiyenLer için payLaşayım dedim. yanLış anLaşıLmasın. Kendime soru sorup cevaplıyıp bıde burda yayınlıcak deıLım dımı.

Yinede Yorum için tşk ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!DaNGeR!!

herşeyi söylemişsin neyi merak ediyosun ?

• Böyle bişey var ve öğreniyosun.Bilen bilsin gene neden paylaşıyosun sonra moku çıkıyor warrior arkadaşı olan char medusayı rahat kesiyor.Dua edin joymax anlayıp fixlemesin.
  • Yazından tek kelime anlamadığım için birşey diyemeyeceğim. Maşallah Türkçe'yi silindirle ezip geçmişsin.
  • bu bug esnasında medusanın beyaz alanına bi player girdigi zamanda bug bozulabiliyor. bunun dısında illa howling gerekmiyor. yırtınmayın yane. vital acıp sprint assault kullanıp geri gelsenizde yeterli wizard ı bug a sokmak için

bunun yanında xbow charlara protect verin direk dalsın . sizin medusaya attack vermenize gerek bile yok. xbowun range inin uzun olmasıyla alakalı sanırım bu.

ve tek char 6-8 saat gibi bi sürede anca kesebiliyo

bi bakıyorsunuzki bi sonraki medusada unique keserken medusa öldü yazıyo
  • @Only4you
    Aynı şekilde birkaç warrior ve wizard olsa bug bozulur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seraphine

Böyle bişey var ve öğreniyosun.Bilen bilsin gene neden paylaşıyosun sonra moku çıkıyor warrior arkadaşı olan char medusayı rahat kesiyor.Dua edin joymax anlayıp fixlemesin.

Joymax bunLarı görene kadar diğer şikâyetlerı görsün önce...
  • Joymax şikayetlere bakmaz.Kafasına ne eserse onu yapar. Al mesela Legend 4 Plus Update'sinin Traler'i 3 haftadır sitede duruyor.Link gelecek link gelecek diye bekliyoruz.Anaa ? Noldu ? Kafasına esti Ağustos'a çekti. Neymiş ? Daha kaliteli oynanması içinmiş.Külahımı veriyorum onlara ona anlatsınlar.Silk satışları artsın diye herkes beklesin diye yapıyolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.