Şimdi Ara

Medya Oynatıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalar sonucunda Sony 46NX720s almaya karar verdim. DAV DZ940 ses sistemim var.

TV MKV oynatmadığı ve DTS çözmediği için bu formatları oynatacak iyi bir medya oynatıcı ihtiyacım var. Bütçe olarak 250-300 TL'yi aşmadan tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler

• Dark' ın medya oynatıcılarına bakabilirsin. Media mania ve record mania lara özellikle
  • Mele A2000 tavsiye ederim. Yurtdışından gümrüğe takılmadan alabilirsiniz. Ben en son özel klavye mouse ile 117 Usd 'ye aldım.
  • nerden aldin acaba? link verebilir misin? player, klavye ve mouse icin
  • Bende link bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Ben aliexpressten aldım.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Mele-A2000-Android-4-0-Google-TV-Box-Mele-Fly-Mouse-F10-With-Allwinner/627069524.html

Satıcıda başka varmı bilmiyorum ama iletişime geçin yoksada temin ediyordur sanırım. Gayet hızlı ve ilgili bir satıcı. Üstelik bahsettiğim gibi ne gümrük ne bir sorun yaşamadım.

Satıcıya özellikle özel pğaketlemesini ve hediye olarak belirtmesini istedim. Saolsun yardımcı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Bende link bekliyorum.

Hepsinden önce satıcı ve kargo noktası ile başlayayaım.

Cihaz satıcıdan rica ettiğim gibi ekstra balonlu paketle kaplanmış kutusu, ama içinde cihazıda ayrıcana balonlu paketlere sarmış olduğunu gördüm. Ayrıca Fly Mouse 'da aynı şekilde sağlam paketlenmişti.

Bu kadar paketlemeye hardpack bekliyordum ama softpackte sarılı geldi. Sorun varmı. hayır, hem daha hafif, hemde kutusuna dahi ezilme yoktu.

Satıcıdan rica ettiğim gibi, kargo içeriğine stylus pen ve gift diye girmiş ve bedelinide 30 usd yazmış. Böylece gümrük sorunuda yaşamadım.

Çindeki tatile denk geldiğim için biraz bekleem gerekti. Ama satıcı tatil sonunda hemen ürünü kargoya verdi ve kargoya verişini taip eden 7-9 gün içinde de elimdeydi cihaz.

Aliexpress üzerinden cihaz alan bazıları FlyMouse aldıklarında cihazın kendi kumandasının gelemdiğini belirtmişlerdi. Bende her iki mouseda mevcut.

Yine Aliexpress üzerinden cihaz alan bazıları elektrik fişi uyumsuzluğundan aparat almaalrı gerektiğini yazmışlar. Bende satıcı içerisine ayrıcana 220 çevici apart koymuştu.

Cihazı aslıdna hemen şirkette de monitörüme bağlayarak test edebilirdim. Çünkü Mele 'de VGA arabirimi ile de bağlantı kurabiliyorsnuz. Yani aslında evinizde ayrı bir odanızda sadece monitöre bağlayarakta hem bilgisayar hemde media player, hatta iptv ile monitörünüzü TV 'ye bile çevirebilirsiniz.

Ama ben bağlayamadım çünkü şirketteki hatlarımız UPS ve topraklı prizler, yani buatların içinde gömülü prizler. Prizleri dışarı çıkartacak bir ara aparat gerekli. Bu sebeple test her ne kadar sabırsızlansam da akşama kaldı.

İlk görüşüme gelince.

Tabii bu cihazın görünümü için..

Açıkçası cihazın kendi kumandası süper gözüküyor. Çok ağırda değil üstelik. Ama Fly Mouse süper gibi duruyor. sadece klavyenin yanında mouse için bir touchpad olsaymış mükemmel olurmuş. Ama tuşların bütünlüğü ve yerleşii süper. Önceden Lenovo 'nun mini klavye/mouse setini bir arkadaşımda denemiştim. Minicikti. Ne tuşlara basabiliyordunuz nede trackball 'unu rahat kullanabiliyordunuz.

Cihaza gelince. 3d desteği tam var. Artık eminim. Üzerinde yazan yalan değilse HDMI 1.4 kullanıyor. Malum HDMI 1,3 ile 3D desteği alamıyorsunuz. En aızndan ben öyle biliyorum.
    Cihaz 2.3 ;Android yüklü gözüküyor. Ben 4.0 diye biliyordum. Belki satıcı göndermeden önce yüklemiş olabilir. Yüklemediyse nereden ve nasıl yüklerim bilmiyorum ama araştırmam gerekecektir. Bilen varsa link yollayabilirse süpper olur.

Cihazın önü sade. Arkasında asıl gücü. Arkada 1 VGA, 1 Componenet, 1 Hdmi, 1 Ethernet, 2 Usb ve 1 Optik Ses bağlantı birimi var. Bir yanı yine boşken, diğer yanında yine 1 Usb ve 1 Card Reader slot ile cihazın açma/kapama düğmesi mevcut.

Cihaz genel olarak hafif bir cihaz. Isınmaya karşı alüminyum kasa ve kasanın altında ve arkasında bir çok hava kanalları kullanılmış. Cihazın üzeirnde ise asıl bomba. Üzerinde bir kapak var ve kapağı açtığınıda karşınıza SATA disk bağlayabileceğiniz bir slot çıkıyor. Bu slota 2,5 yada 3,5 inc olan internal hdd lerinizi bağlayabiliyorsunuz.

Şimdilik bunlar dış yüzeysel görünüş hakkındaki yorumlarım. İçi mi.. Çok yakında, yani yarın açıklayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.