Şimdi Ara

Medya oynatıcıların ilk üçü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese. Tum bolumu okumaya calistim ama bir yardima ihtiyacim var. Philips marka led tv var ama maalesef philips film oynatma destekleme konusunda berbat.
    Sanirim sorunumu bir medya oynatici cozecek. Suan paranin alabilecegi en iyi kaliteli sorunsuz medya oynaticilarin ilk üçü nedir acaba? Direk gidip alicam o derece yani. Tesekkur ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu bilen usta? Bugün almak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anamasliyim -- 28 Aralık 2014; 12:09:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyim...

• anamasliyim A kullanıcısına yanıt
    İlk 3'te midir bilemiyorum ama Minix neo x8 H Plus almayı ciddi ciddi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 29 Aralık 2014; 13:37:41 >
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    valla konunun üstadlarından yanıt almak gerek. önerileri genelde dune marka oluyor fakat dune türkiye de satışı şuan yokmuş falan. karaköyden bakacağım bi ara...
  • Dune'un yanına popcornhour'ı da ekleyin.
  • DUNE

POPCORNHOUR

HIMEDIA

EGREAT

Bu ürünler piyasada en çok gidenler sanırım. dune piyasada yok. popcornhour türkiye servis garantisi yok. öyleyse türkiyede servis garantisi olan himedia yada e great arasında kalıyoruz sanırmı. bu hafta alacağım artık. bu son iki ürün arasında en iyi hangisidir? yada bu ürünlerden daha iyi piyasada bulunabilen ürün ekleyebilir miyiz?
  • Medya playerdan beklentiniz nedir tam olarak?
    Dune ve popcornhour'ların şu an görüntü açısından en iyiler. Ben himedia kullanıyorum 50 inç panel tv'de herhangi bir sıkıntı yaşatmıyor bana. Egreat da yine aynı şekildedir muhtemelen. Ama büyük ekranlarda kullanacaksanız ve isteğiniz görüntü kalitesi ise tatmin etmeyebilir. Ama buna rağmen kullandığım himedia 4k haricinde tüm formatları çalıştırıyor 3d .iso'lar dahil. Hatta en sevdiğim özelliği 3d .iso'lara 2d altyazı ekleyebilmesi.
    Siz beklentileriniz ne yönde buna göre araştırma yaparsanız daha mutlu olursunuz. Yoksa forumda ya herkes kendi kullandığı ürünü övüyor yada ticari anlamda bazı ürünler destekleniyor...
  • benim tv 42 inç. ve medya player dan beklentilerim şöyle ;

1. torennte desteği olmalı ...
    2. altyazıları büyütme küçültme yerini değiştirme olmalı...
    3. tüm dosya formatlarını desteklemeli... özellikle yüksek çözünürlükteki tüm filmler ayrıca 3d olmalı.
    4. en aşağı 5+1 sinema ses sistemi kullanmama olanak sağlamalı...
    5. Wİ Fİ, DLNA, ethernet, USB 3.0, HDMI bağlantıları olmalı
    6. Optik ses çıkışı olmalı...
    7. internette rahat gezinme için kaliteli bir internet tarayıcısı olmalı.
    8. Hızlı ve takılmadan çalışmalı. İşlemcisi süper olmalı.

bir de medya player lar porjeksiyona direk bağlanabilyor mu? bu özellik de güzel olurdu.
    online oyunlar oynanabiliyor mu? sorusu da ayrı bir karanlık nokta benim için.
  • anamasliyim A kullanıcısına yanıt
    Sizin beklentilerinizinde maşallahı varmış.

Altyazı yarları, 3d, 5.1 ses desteği,dlna, hdmi güncel tüm medya playerlarda olan konular.
    Torrent konusunda kullandığım medya playerda var mıbilmiyorum açıkçası, nas kullandığım için hiç dikkatimi çekmedi. Ama bir dönem bir kaç medya player konusunu takip ediyordum oradan hatırladığım linux bilginizin olması gerektiği. Çoğunda torrent özelliği olmasına/sonradan eklenebilmesine rağmen hazır olarak gelmiyordu. Biraz kendiniz uğraşmanız gerekiyordu. Son durum nedir bilmiyorum.
    Optik çıkış arıyorsanız seçenekleriniz daralabilir. Bence siz optik çıkışlı medya playerlar üzerinden gidip onların arasından seçim yaparsanız daha mantıklı olur çünkü optik çıkış her medya playerda olmuyor.
    İnternette rahat gezinme ve oyun diyorsanız bence hayal kırıklığına uğrayabilirisinz. Çünkü sonuçta medya player bunlar, satış stratejisi olarak özelliklerine ekliyorlar ama kullanımları çok da rahat ve keyifli olmuyor. Daha doğrusu bana işgence olarak geliyor, o yüzden beklentiniz çok yüksek tutmazsanız üzülmezsiniz.
    Güncel bir meya player alırsanız menü geçişleri falan vs takılmalarının olacağını çok sanmıyorum.
    Eğer ses sisteminize optik ile bağlayacaksanız hdmi ile de projeksiyona bağlarsınız herhangi bir sorun olmaz.

• çok teşekkür ederim üstad. sanırım en iyisi bilinen bir web sitesinden mesela sancak yada proav gibi bir yerden 500 tl civarı bir ürünü satın alıp kalite beklemek olacak. en azından servisi vs olur.
  • Elektronik işi şans işi o yüzden bir muhattabınızın olması güzel bir şey. :)

Optik çıkış isteğiniz olmasa kullandığımı önerirdim size fiyatı da nispeten uygun diğer ürünlere göre hemde oldukça küçük. Bluray .iso veya bdmv olarak izleme yapıyorum ve dediğim gibi 50 inç tv'de herhangi bir sorun yaşamıyorum. Belki de daha büyük ekranda da sıkıntı yaşatmayacak ama işte hep bir soru işareti var, deneme imknaım olmadı daha önce. Yaza doğru projeksiyon planı var o zaman yaşayıp öğreneceğiz. :)
  • üstad ne kullanıyorsun? bakarım incelerim. tavsiye isityorum sonuçta :)
  • Ben de philips tv mağduruyum, zaten DHde philips tv konususu çıkınca üyeleri hemen uyarmayı kendime bi görev biliyorum
    Tv.nin usb oynaticisi altyazi boyutu degismiyor, 3D de altyazı hiç cikmiyor,bazı filmleri oynatmiyor bile.
    Satabilsem sarıçam o kadar para verdim çok üzülüyorum

• Ben de philips tv mağduruyum, zaten DHde philips tv konususu çıkınca üyeleri hemen uyarmayı kendime bi görev biliyorum
    Tv.nin usb oynaticisi altyazi boyutu degismiyor, 3D de altyazı hiç cikmiyor,bazı filmleri oynatmiyor bile.
    Satabilsem saticam o kadar para verdim çok üzülüyorum

• Arkadaslar mediaplayerlarda 3d film izlerken eklenen altyazılar sinemadaki gibi 3 boyutlu gibimi gözüküyor.Yoksa 2d filmlerdeki gibi mi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustika -- 3 Ocak 2015; 17:13:15 >
  • erikh E kullanıcısına yanıt
    al benden de o kadar. 2350 tl verdim philips led tv aldım. ama film izlemeye ne zaman niyetlensem tırnaklarımı yiyorum sinirden. nefret ettim. asla philip almayın. ikinci tv alacğım bir yıl sonra o zaman bakacağım tek film oynatma özelliği olacak. o güne kadar bir medya player ile 2350 tl lik sözde smart philip tv me gerçekten smart özelliği ekleyeceğim.
  • akustika A kullanıcısına yanıt
    bu konularda acemiyim işte bende yardım almak içüin bu bölümü açtım. her türlü bilgiyi ustalardan bekliyoruz...
  • onkal kullanıcısına yanıt
    üstad ne kullanıyorsun? bakarım incelerim. tavsiye isityorum sonuçta :)
  • akustika A kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şey olmuyor diye hatırladım ama emin olmak için bir kaç tane orjinal altyazılı 3d bluray iso denedim maalesef altyazılar 2 boyutlu ama tabi derinlik hissi var biraz.
    Filmlerden de kaynaklı olabilir çünkü hatırladığım sinemada da bir yada iki filmde söylediğiniz gibi 3d altyazı gördüm ben. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.