Şimdi Ara

Medyada çıkmış AKK haberleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 27 Nisan 2012; 15:43:04 >

• burası çok önemli haberde belirtilmiş.

itiraz edip, eski hızınıza kavuşabilirsiniz!

Eğer internet servis sağlayıcınızın "Adil kullanım kotası" uygulaması imzaladığınız sözleşmelede yer almıyorsa, Tüketici Hakem Heyetlerine başvurarak eski internet hızınıza kavuşabilirsiniz. Şirketlerin "limitsiz" adı altında "limitli" tarife satarak tüketiciyi yanılttıklarını savunan kullanıcılar, "adil kullanım kotası" ibaresi bulunmayan sözleşmelerini ve bu uygulamaya itirazlarını içeren dilekçeyi bulundukları ilçelerde yer alan Tüketici Hakem Heyeti'ne verebiliyorlar.
    Bu şekilde Tüketici Hakem Heyetlerine başvuran kullanıcılar, internet hızlarının eskiye döndüğünü ve "adil kullanım kotası" uygulamasından kurtulduklarının altını çiziyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

Eğer internet servis sağlayıcınızın "Adil kullanım kotası" uygulaması imzaladığınız sözleşmelede yer almıyorsa,

50gb limitini neye göre buldu bu adamlar ... 25GB'dan 50GB'a yükseltilmiştir denmiyormu ... Demekki adamlar bu limiti kendileri belirliyor ....

O halde daha makul bir limit belirlensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 26 Nisan 2012; 12:20:47 >
  • Tammda sen tarfiye geçmişssin tarifende akk var
  • medya adamların elinde olduğu için ne zam haberi nede akk haberi medyada gözüküyordu

koyun olmayın millet gidin kapattırın kurtulun
  • btk bu işin aslı biz btk ya yüklenmeliyiz ttnet vs iss ler buna bişey yapamaz ancak yinede biraz ttnetinde elinde olan bişey
    koyun gibi güdülmeyin sesinizi çıkartın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

btk bu işin aslı biz btk ya yüklenmeliyiz ttnet vs iss ler buna bişey yapamaz ancak yinede biraz ttnetinde elinde olan bişey

medya en büyük güçtür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KVR1333D3N9

quote:

btk bu işin aslı biz btk ya yüklenmeliyiz ttnet vs iss ler buna bişey yapamaz ancak yinede biraz ttnetinde elinde olan bişey

medya en büyük güçtür

neden iktidar sahpleri medyayı yanına çekmek ister çünki en büyük güç medya
    bu haberi tv kanallarında dahil göstertmeliyizki insanlar bilinçlensin daha çok baskı okadar hız

• Yüklenelim daha çok gazete yazarına vs. mail atalım böyle haberler görmek çabamızın az da olsa sonuca ulaştığını gösteriyor.
  • Medyafaresinede çıkmış aynı haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Medyafaresinede çıkmış aynı haber

aynı haber bidaha link koymaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

burası çok önemli haberde belirtilmiş.

itiraz edip, eski hızınıza kavuşabilirsiniz!

Eğer internet servis sağlayıcınızın "Adil kullanım kotası" uygulaması imzaladığınız sözleşmelede yer almıyorsa, Tüketici Hakem Heyetlerine başvurarak eski internet hızınıza kavuşabilirsiniz. Şirketlerin "limitsiz" adı altında "limitli" tarife satarak tüketiciyi yanılttıklarını savunan kullanıcılar, "adil kullanım kotası" ibaresi bulunmayan sözleşmelerini ve bu uygulamaya itirazlarını içeren dilekçeyi bulundukları ilçelerde yer alan Tüketici Hakem Heyeti'ne verebiliyorlar.
    Bu şekilde Tüketici Hakem Heyetlerine başvuran kullanıcılar, internet hızlarının eskiye döndüğünü ve "adil kullanım kotası" uygulamasından kurtulduklarının altını çiziyorlar.

Son kısımda yazdıklarının doğruluk payı var mı? Az önce baktım sözleşmeye AKK hakkında en ufak bir satır yok.

• Radikal'e ulaşalım arkadaşlar onlar mutlaka haber yapar gibi geliyor bana.

Edit: Cüneyt Özdemir'e ulaşmaya çalışın arkadaşlar mail adresi: cuneyt.ozdemir@radikal.com.tr ben mail attım içerik olarak milliyetteki haberi ve http://www.dusukhizahayir.com/ 'u örnek gösterip konun üstüne gitmesini istedim sizde bu yönde 1-2 mail atın umarım ilgilenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 26 Nisan 2012; 17:19:57 >
  • quote:

btk ile alakası ttnet baskı yapıp diretti btk ya. kesin eminim çünkü ttnetin btk ya başvuru yaptığı dilekçe örneğinin suretini gördüm..
  • TTnet'ten para alarak iş yapan kurumlar için, ona karşı bedava bir iş yapmak zorlarına gider gibime geliyor. Aramızda para mı toplasak. :D

Az önce yapım şirketinden yakınlarda yayınlanan bana yalan söylediler videosunu silmemi istediler. :)
  • arkadaşlar Fatih Altaylı'ya yazsak köşesinde yayınlar mı acaba ?

faltayli@htgazete.com.tr
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KVR1333D3N9

quote:

medya en büyük güçtür

neden iktidar sahpleri medyayı yanına çekmek ister çünki en büyük güç medya
    bu haberi tv kanallarında dahil göstertmeliyizki insanlar bilinçlensin daha çok baskı okadar hız

bunu yazmaktan bıktım artık.
    ttnet sabah akşam bütün yazılı ve görsel medyaya reklam veriyor.
    hiçbir medya kuruluşu ttnet aleyhine haber yapamaz.
    az mantıklı olun adamlar medyayı susturmak için 24 saat bütün kanal ve gazetelere reklam veriyor.
    az mantık

• istenildiği kadar haber yapılsın
  • Nasıl aleyhe yazamaz. Milliyet'teki yazı düpedüz aleyhte yazılan bir yazıydı. Tamam yine kota koy ama 50 değil 200 Gb olsun ve hızın 1 değil yarısına düşşsün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.