Şimdi Ara

medyumlar işe yarar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cahil. Birde muslumanim diye geciniyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketto plazma

işe yarar dostum bence. hem bilim falan ne ki? saçmalıktan ibaret. okuyup üfleyelim yeterli bize.

Güldürdün dostum
  • Sen bana 200 ver kızla aranı yapayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavgala Bey

quote:

işe yarar dostum bence. hem bilim falan ne ki? saçmalıktan ibaret. okuyup üfleyelim yeterli bize.

Güldürdün dostum

666666 fizik sorusu cozersen sevdigin kiz senin olur.denendi onaylandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Orijinalden alıntı: Kavgala Bey

quote:

Güldürdün dostum

666666 fizik sorusu cozersen sevdigin kiz senin olur.denendi onaylandi.

Ben büyüye inanıyorum ama arkadaş komik yorum yazmış ona güldüm kardeşim.Ama her babayiğit büyü yapamaz.Çok sahtekar var piyasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

sahtekarlar para karşılıgında bu işi yapanlardır

saglim bir evliyaya gitsen sorununu söylesen sana bir zikir verir tespih ile çekersin

çok hızlı etki eder parada almaz medyumda kim 1cinle hakimiyet kuramıyorlar tüm enerjisini harcar bitkin düşer

evliya alayının üstüne gider müslüman eder himayesine alır cin kabilesi 1000 kişiden oluyorsa hizmetlisi yapar alayını kendine

cin padişahları sıradan medyum veya insanlarla muhatap olmaz davetlerine gelmez işi olmaz bir evliya çagırdımı karşılıklı müzakere ederler birbirlerine yardım ederler

istanbul 4 yerde 4büyük yaşayan evliya vardır çogu rabıta ile kabul eder sen onu görmeye gidersin başkası geyik muhabbeti yapar senle muhabbete dalarsın sen başkası ile konuşurken içerde o dışarda senin kalbini görür cinleri

haber verir evliyaya seni görmeye geldi içerde derdi sıkıntısı şudur kıbleye yönediginde çigerine kadar görür isterse gelir görür istemez ise 1000 yıl ugraş yüz yüze gelemezsin

Yazıklar olsun, rabıta rezilliğine.

peygameberimizde s.a.v rabıta yapardı yanına gelenlere hatta evinde iki kapısı vardır mübaregin sadece bir tül aslır idi gelene kapıdan içeri girmeden ismini söyleyerek hoşgeldin derdi tasavvuf ilmidir bir söz vardır bilirmisin edeb ile gelen lütüf ile gider

onlar bilir anca sen ben bilemeyiz kapnın zili çalınca kimin geldigini maksadı ne oldugunu bu yüzden çelik kapı üstüne 40 kilitle kitlersin kim o demede kapının arabana işyerine alarm takdırırsın ölçerek düşünerek konuşun sadece bir tül vardı diyorum efendimizin evinde 2 kapısında bir çok müşrik ona kaçkez canına kast etmeye çalışsada cebrail yetişir haber verirdi oyüzden korkusu bir allahtandı

peygamberimiz gibi o ilmi kendinden sonra gelen şeyhlere bırakmıştır ruhaniyetler ile arasında rabıta vardır yani sen bu vaziyet gitsen tokadı yersin şeyhten hiçbirşey söylemesende edebli ol biraz rabıtanın nereye dayandıgını bil peygamber efendimize bide rezillik kime dayanıyor şimdi onuda düşün ?

gitmem dersin işin olmaz dersin allah düşürtür gidersin yolun düşer bir sebeb olur yani nasıl piyango vuruyor şans oluyor yolun karşısına geçersin kafana moloz iner kader oluyorsa gidenler isteyerek gitmez orya müsade gelir gider nasibini alır

olur olur dert etme

tövbe et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 3 Aralık 2014; 13:17:53 >

• Yaramaz tabii ki

• Medyum İlim Hoca en iyisi :)

https://medyumilimhoca.net

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.