Şimdi Ara

medyumlar işe yarar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.medyumrahime.com/baglama-buyusu.html

arkadaşlar internette böyle siteler var doluyla aşk büyüsü yaptıklarını falan iddaa ediyolar 600 lira 800 lira falan istiyorlar birisini aradaım 600 dedi bu rahime 800 dedi bunlar dolandırıcı gibi geliyor bana ama denemeden de bilinmez ki var mı hiç çevresinde bunları yaptıranlar ?

• yukarı
  • Medyumcuların hepsi gerçek olmayabiliyor riskli iş ama büyük hocalara inanırım, çünkü şahit oldum..
  • işe yarar dostum bence. hem bilim falan ne ki? saçmalıktan ibaret. okuyup üfleyelim yeterli bize.
  • Medyumum 100 lira alıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fullmetal Chemist

işe yarar dostum bence. hem bilim falan ne ki? saçmalıktan ibaret. okuyup üfleyelim yeterli bize.
    İşe yarar kardeşim ama büyünün bedelleri büyüktür ben zor durumda kalmadıkça yapmam Annem eski medyumlardır. ve çingene büyüsü yapabildiğim için çok etkili oluyor ama her medyum büyü yapamaz.
  • 50tl ver kizin adini ver 3vakte kadar sana asik ederim qnq
  • Saçmalama, uğraşma böyle şeylerle pişman olursun.
  • Saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Medyumum 100 lira alıyorum ben

sendemi dolandırıcısın kanks
  • 5 tlye fal bakılır ! Sevgilin varsa ismine kadar söylüyoruz yoksa buluyoruz.kaynanan ölsün ki bah!

• Bilmiyorum

şaka bi yana hiç bulaşma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 1 Aralık 2014; 20:15:24 >

• Cinleri kullanarak büyü yapıyorlar medyumlar da o büyük hoca denilen sahtekarlar da...

Büyü yapmak kişiyi islam dininden çıkartır. Bakara 102 ye bakın.

Diyanet Vakfı Meali:
    2.102 - Süleyman'ın hükümranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup söylediklerine tâbi oldular. Halbuki Süleyman büyü yapıp kâfir olmadı. Lâkin şeytanlar kâfir oldular. Çünkü insanlara sihri ve Babil'de Hârut ile Mârut isimli iki meleğe indirileni öğretiyorlardı. Halbuki o iki melek, herkese: Biz ancak imtihan için gönderildik, sakın yanlış inanıp da kâfir olmayasınız, demeden hiç kimseye (sihir ilmini) öğretmezlerdi. Onlar, o iki melekden, karı ile koca arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı. Oysa büyücüler, Allah'ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar, kendilerine fayda vereni değil de zarar vereni öğrenirler. Sihri satın alanların (ona inanıp para verenlerin) ahiretten nasibi olmadığını çok iyi bilmektedirler. Karşılığında kendilerini sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bunu anlasalardı!

• quote:

Orijinalden alıntı: tercumanlik

Cinleri kullanarak büyü yapıyorlar medyumlar da o büyük hoca denilen sahtekarlar da...

Büyü yapmak kişiyi islam dininden çıkartır. Bakara 102 ye bakın.

Diyanet Vakfı Meali:
    2.102 - Süleyman'ın hükümranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup söylediklerine tâbi oldular. Halbuki Süleyman büyü yapıp kâfir olmadı. Lâkin şeytanlar kâfir oldular. Çünkü insanlara sihri ve Babil'de Hârut ile Mârut isimli iki meleğe indirileni öğretiyorlardı. Halbuki o iki melek, herkese: Biz ancak imtihan için gönderildik, sakın yanlış inanıp da kâfir olmayasınız, demeden hiç kimseye (sihir ilmini) öğretmezlerdi. Onlar, o iki melekden, karı ile koca arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı. Oysa büyücüler, Allah'ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar, kendilerine fayda vereni değil de zarar vereni öğrenirler. Sihri satın alanların (ona inanıp para verenlerin) ahiretten nasibi olmadığını çok iyi bilmektedirler. Karşılığında kendilerini sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bunu anlasalardı!
    medyumlar, cinciler, büyücüler hepsi birer sahtekar ve para tuzağı bunlar uzak durun

• Sacma sacma konusma hocayla medyumu karistiriyorsun.medyumlar okuyup uflemezler ayrica.

Sorunun cevabi

Bilinen medyumlara yaptirirsan.sıkınti olmaz.ama cok buyuk gunah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Sacma sacma konusma hocayla medyumu karistiriyorsun.medyumlar okuyup uflemezler ayrica.

Sorunun cevabi

bana saçma konuşma diyen kişi büyüye inanıyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fullmetal Chemist

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Sacma sacma konusma hocayla medyumu karistiriyorsun.medyumlar okuyup uflemezler ayrica.

Sorunun cevabi

bana saçma konuşma diyen kişi büyüye inanıyor ya

Alıntıları Göster
    Büyü haramdır. Başına sardırırsın bi ta ne cin ondan sonra Milan Kundera dediydi dersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlaçBağımlısıErkekÇüküsü

Büyü haramdır. Başına sardırırsın bi ta ne cin ondan sonra Milan Kundera dediydi dersin.

Alıntıları Göster
    sahtekarlar para karşılıgında bu işi yapanlardır

saglim bir evliyaya gitsen sorununu söylesen sana bir zikir verir tespih ile çekersin

çok hızlı etki eder parada almaz medyumda kim 1cinle hakimiyet kuramıyorlar tüm enerjisini harcar bitkin düşer

evliya alayının üstüne gider müslüman eder himayesine alır cin kabilesi 1000 kişiden oluyorsa hizmetlisi yapar alayını kendine

cin padişahları sıradan medyum veya insanlarla muhatap olmaz davetlerine gelmez işi olmaz bir evliya çagırdımı karşılıklı müzakere ederler birbirlerine yardım ederler

istanbul 4 yerde 4büyük yaşayan evliya vardır çogu rabıta ile kabul eder sen onu görmeye gidersin başkası geyik muhabbeti yapar senle muhabbete dalarsın sen başkası ile konuşurken içerde o dışarda senin kalbini görür cinleri

haber verir evliyaya seni görmeye geldi içerde derdi sıkıntısı şudur kıbleye yönediginde çigerine kadar görür isterse gelir görür istemez ise 1000 yıl ugraş yüz yüze gelemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 2 Aralık 2014; 18:32:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

sahtekarlar para karşılıgında bu işi yapanlardır

saglim bir evliyaya gitsen sorununu söylesen sana bir zikir verir tespih ile çekersin

çok hızlı etki eder parada almaz medyumda kim 1cinle hakimiyet kuramıyorlar tüm enerjisini harcar bitkin düşer

evliya alayının üstüne gider müslüman eder himayesine alır cin kabilesi 1000 kişiden oluyorsa hizmetlisi yapar alayını kendine

cin padişahları sıradan medyum veya insanlarla muhatap olmaz davetlerine gelmez işi olmaz bir evliya çagırdımı karşılıklı müzakere ederler birbirlerine yardım ederler

istanbul 4 yerde 4büyük yaşayan evliya vardır çogu rabıta ile kabul eder sen onu görmeye gidersin başkası geyik muhabbeti yapar senle muhabbete dalarsın sen başkası ile konuşurken içerde o dışarda senin kalbini görür cinleri

haber verir evliyaya seni görmeye geldi içerde derdi sıkıntısı şudur kıbleye yönediginde çigerine kadar görür isterse gelir görür istemez ise 1000 yıl ugraş yüz yüze gelemezsin

Alıntıları Göster
    yaşama sen.

not:çok ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Medyumcuların hepsi gerçek olmayabiliyor riskli iş ama büyük hocalara inanırım, çünkü şahit oldum..

Hocam nasıl bir olaya şahit oldunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.