Şimdi Ara

Kız arkadaşımın instadaki takipçi sayısı çok hızlı artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle şeyleri düşünen birisi değildim uzun süreli ciddiye dönük bir ilişkimiz var son günlerde bir dikkat ettim 3 günde 32 kişi arttı şaka gibi bir rakam bunu onunla konuşmalı mıyım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgilinin Takipçi Sayısının Artması

Ayrıldıktan sonra takipçi sayısının artması, yaygın bir sosyal medya fenomenidir. Hem erkekler hem de kadınlar, eski sevgililerinin ayrılıktan sonra takipçi sayısında ciddi bir artış yaşayabilirler.

Bu artışın birkaç nedeni olabilir. Bazıları eski sevgililerinin hayatlarına devam etmelerine yardımcı olmak için takip edebilirken, diğerleri merak, kıskançlık veya empati nedeniyle takip ederler.

Özellikle ayrılık sonrası sosyal medyada aktif hale gelen kişiler, daha fazla takipçi kazanma eğilimindedir. Eski sevgililerinin profillerini takip ederek, kendi ayrılık deneyimleriyle ilgili içerikler paylaşabilir veya eski sevgililerinin yeni ilişkilerini gözlemleyebilirler.

Bu artış, eski sevgilinin çekiciliğinin, statüsünün veya popülerliğinin bir kanıtı olarak yorumlanabilir. Ancak takipçi sayısının her zaman kişinin gerçek hayat başarısının bir yansıması olmadığını hatırlamak önemlidir.

Eğer sevgililerinin takipçi sayısı arttığını gözlemleyen kişiler kıskançlık veya üzüntü hissedebilirler. Ancak bu duygulara kapılmamak ve kendi hayatlarına odaklanmak daha sağlıklı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kız arkadaşının instagramı olmaması lazım
  • Boyle seyleri karilar dert eder. Aldstilma korkunuz var sanirim. Guvenmiyorsaniz sadece izleyin bahsetmeyin yavas yavas arkanizdan ne dolaplar dondurdugunu anlayin. Hatta onu kaybetmemek icin surekli ilgilenme hatasina dusmeyin, sizden daha cok sogur kendi haline birakin. Muhtemelen arayis icine girmistir. Hazirliklk olun yikilmayin. Sizde ekleyin milleti bisey olmaz.

Hatta eger niye ekliyorsun diye sorarsan kiz seni manipule edecek olayi ayriliga getirtecek ayriligin suclusu sen oldugunu dusundurecek. Cok sikiyorsun diyip ayrilacak. Ama beklersen bu kozu ona vermezsin.
  • Kız arkadaşımın instadaki takipçi sayısı çok hızlı artıyor
  • Haha birader, güldüm
  • Zaten ilişkilerde instagram kullanmak hata.Ben kesinlikle karşıyım.O ne öyle ayrı ayrı hesaplarda farklı dünya yaşıyor gibi.Resim atmanın tek bir mantıklı açıklaması vardır o da gösteriştir.Kendini göstermek ve birilerinden eksik kalmadan hatırlanmaktır.Evli dahi olsanız dmlerine neler neler yazılıyor aklınız hayaliniz almaz.Bunu kaldıran ve sindirebilecek insanda net geniş bir midesizdir.Düşünün ki sizin sevdiğinize dmden yazıyorlar ve sen şunu diyebiliyorsun yazabilir takmıyorum herkese yazıyorlar umursamıyorum.Sen aslında ister istemez onu ateşe atıyorsun.Çünkü ona sürekli pofpoflancak bir hayat sunup üzerinede farklı tatlarında olduğu yemek çeşidi koyuyorsun.Gün gelir red edemeyeceği ve kendine daha uygun bulduğu biri çıkar karşısına sonra vay babam vay.Güveniyorum yapmaz deme.Onada ayar oluyorum güven ne bu devirde.Güvenmeden hareket ediceksin.Konumuza dönersek kimi zaman kavgalı olursunuz, kimi zaman duygusal boşluğa düşer, kimi zamanda sizden sıkılır işte o an sosyal medya sizin başınıza bela olur.Her kim olursa olsun ilişkide bir taraf karşısındakini salarsa ve ona imkan tanır serbest yaşam sürmesi için çalışırsa işte o kişi ilişkisinden korksun.Ben eşimi sıkmam istediği gibi takılsın işte nebiliyim o nasıl isterse öyle yapsın hoşlandığı ne varsa ne zevk veriyorsa onu yapsın yok öyle bir dünya.O zaman evlenmiycektiniz.Şunu sakın unutmayın ilişkinize sosyal medya girdiyse o işten pek hayır beklemeyin.Evliliklerde boşanmalar işte bu yüzden basite indi.Yenisi bulmak artık daha kolay.Şimdikilerde birisi boşanmak istediğinde diğeri sevdiğini kaybetmemek için engel olup, göz yaşları içinde yalvarıp, vazgeçirmek için engel oluyormu? Hayır.Çünkü aşk ve sevgiler bile yalan oldu.Virtüöz abiniz demedi demezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 15 Mayıs 2020; 12:41:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Boyle seyleri karilar dert eder. Aldstilma korkunuz var sanirim. Guvenmiyorsaniz sadece izleyin bahsetmeyin yavas yavas arkanizdan ne dolaplar dondurdugunu anlayin. Hatta onu kaybetmemek icin surekli ilgilenme hatasina dusmeyin, sizden daha cok sogur kendi haline birakin. Muhtemelen arayis icine girmistir. Hazirliklk olun yikilmayin. Sizde ekleyin milleti bisey olmaz.

Hatta eger niye ekliyorsun diye sorarsan kiz seni manipule edecek olayi ayriliga getirtecek ayriligin suclusu sen oldugunu dusundurecek. Cok sikiyorsun diyip ayrilacak. Ama beklersen bu kozu ona vermezsin.
    Cok silkiyorsun diyip ayrilmasi cok sacma olmaz mi hocam?
  • Duygusal olarak birine bağlanmak çok büyük bir zayıflık bence. Erkek adam dediğin bu konuları aşan biri olacak. Benden size bir öneri, bu işleri yakından anlamak istiyorsanız ilişkide biraz isteksiz gibi davranın. Eğer kız bir anda size ilgi vermeye, sizi kaybetmek istemediği için korkmaya başlarsa evet sizi seviyor demektir. Ancak size "İşine gelirse" ayağı yapıyorsa bilin ki yedek kulübesi çoktan dolmuş, onun için sorun yoktur. İlişkide asla yalvaran taraf olmayın. Hem maddi hem manevi olarak çok şey kaybedersiniz.
  • sevgilisinin instagramı olanda kendine erkek demesin bir zahmet
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar ağır sap olsan da hak verdim
  • güveniyorsan sorun yok da , şifresi sende yok mu? dediğin durum sosyal bir ortama girince toplu gruplarda ekleme oluyor dediğin sayılarda ,
  • Kapattır hesabını. Şişko kız hesabı açtım 2-3 haftada 4k takipçi yaptım. Gelen mesajları tahmin edersin. Kimisi yürümeye çalışıyor ki bunlar en iyileri, penis atan mı dersin, evli dayıların selam yavrum yazması mı dersin eyvahhh eyvahh. Sevgilin büyük ihtimal bu tarz olayları görünce ego yapıyor kapattır hesabını.
  • Bak şimdi. Senin hatunun içinde seni boynuzlamak varsa her şekilde yapar. Senin varsa sen de öyle. Sevgilinin instagram hesabının olup olmaması önemli değil, önemli olan birbirinize güvenip güvenmemeniz. Güven varsa sorun olmaz. İster kapatsın hesabını ister +1000 takipçisi olsun, güven olduğu sürece hiçbir sorun teşkil etmez.

Senin durumuna gelince, takipçi sayısının artmasını potansiyel tehlike olarak görüyorsun. Üzgünüm ama bu yanlış bir tepki. Sen böyle düşünerek bu endişenin hayatına, işine, meşguliyetine etki edecek, zevk mevk almayacaksın. Huzurun kaçacak. O yüzden boş ver, akışına bırak. Kız seni kaybetmekten korksun. Sen korkma. Kızı hayatının merkezine aldığını düşünüyorum. Böyle bir hata yapma. Merkezde olmasın, yanında olsun. Öyle bir yerde olsun ki olası ayrılmada en az zararla kurtul.

Bir diğer tavsiyem, ilişkiye amatör, ciddi, sağ, sol, yan, düz, ... diye bakma. Ilişki ilişkidir. Ciddi veya başka bir şey olacağını zaman gösterir. Ciddi dediğin ilişkiyi her an bitirebilir, takılmalık girdiğin bir ilişkide körkütük aşk sarhoşu olabilirsin. O yüzden kendince triplere girme. Takılın. Her şeyin zamanı vardır. Bu genç yaşınızda amcalar/teyzeler gibi kalmayın ortalıkta, komik oluyorsunuz :)

Bana gelirsek, benim sosyal medya hesabım yok, hatunun ise instagram hesabı var. Ona gelen mesajları da görebiliyorum :) Yan yana geldiğimizde gösterir. Doğrudan mesaj yazan abazalar mi dersin, sizi bir yerden gördüm ayağına yürüyenler mi dersin, şiir yazıp da entel görünmeye çalışan ezikler mi dersin, ... ne ararsan var. Hatta bazısıyla bizzat ben dalga geçiyorum :D

Sana değer veren kız zaten macera aramaz. Ha, senle beraber başkalarıyla da konuşuyordur, bunu bilemezsin. Bilemeyeceğin gibi kafana da takma :) Varsa zaten bir şekilde ortaya çıkar. Bu durumda güçlü olup gidebilmelisin. Öyle bir şey yoksa zaten yoktur :)

Sözün özü, gereksiz evhamlara kapılıp hayatı zindan etme kendine :) Akışına bırak ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 15 Mayıs 2020; 11:28:42 >

• Adresini ver takip edek.
  • Hacı benden söylemesi o kız bir kaç güne başkasıyla sevgili olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19822F7BF

kız arkadaşının instagramı olmaması lazım
    Al işte geri düşünce sisteminin bir parçası. Hocam sen kız arkadaşınla sokakta da gezemezsin bu kafayla. Biraz geniş düşünün olumlu bakın şu hayata.
  • Muhtemelen dm kutusuda

Slm
    Merhaba
    Şiiit bebek
    Tanışalımmı
    Selamun aleyküm

Gibi mesajlarla doludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

Cok silkiyorsun diyip ayrilmasi cok sacma olmaz mi hocam?

Alıntıları Göster

Cok olursa
    Rektal prolaplus, uterin prolaplus olursa bal gibi birakir

Bu arada sıkmak fiil kullanilmistirn):)
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    verilecek en güzel cevap sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinli Dondurma

Al işte geri düşünce sisteminin bir parçası. Hocam sen kız arkadaşınla sokakta da gezemezsin bu kafayla. Biraz geniş düşünün olumlu bakın şu hayata.

Alıntıları Göster
    Çok da güzel geziyoruz biliyor musun
    İnsanlara bir şey kanıtlama derdinde olmadan her gittiğimiz yerde ay şuranın da fotoğraf çekeyim derdi olmadam öyle güzel geziyoruz ki
    İnsatgram kendini pazarlamanın modern halidir kusura bakma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.