< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yaş ilerledikçe hayat niye daha hızlı geçiyor
-
-
Zamanı algılıyoruz çünkü. Çocukken sadece aklımız oyunlarda idi ve buna takılmıyorduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mantarın Başı
Zamanı algılıyoruz çünkü. Çocukken sadece aklımız oyunlarda idi ve buna takılmıyorduk.ilginç bir teori
-
-
Kime göre neye göre ? Bana göre öyle bişey yok hala aynı hızda ilerliyor . Ama yoğun çalışan insanlarda hayatın daha hızlı aktığını zannetmesi normal. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Kime göre neye göre ? Bana göre öyle bişey yok hala aynı hızda ilerliyor . Ama yoğun çalışan insanlarda hayatın daha hızlı aktığını zannetmesi normal.yaş kaç hocam
-
İlk defa kas dışı konu açmışsın hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBİlk defa kas dışı konu açmışsın hocam
hep açıyorum ki
sizde kas yok diye gözünüze batıyor hocam
-
5 -7 yaşındaki hallerimi hatırlıyorum
Ne ara bu yaşa geldim
Hayat çok kısa
30 üstü diyelim :) -
quote:
30 üstü diyelim :)bekar mısın hocam
ben de 30a yaklaştım bekarım
-
Evet , evlilik teklifi geliyor sanırım :) -
quote:
Evet , evlilik teklifi geliyor sanırım :)yuh
Nie yuh? kısa boylu ve kolları 44 cm olanlardan hoşlanamaz mıyım ? :) -
quote:
Nie yuh? kısa boylu ve kolları 44 cm olanlardan hoşlanamaz mıyım ? :)senin boy kaç hcam
kısa boy falan ayıp oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 13 Aralık 2020; 20:1:21 > -
Neden olsun kısa boylular hep daha şirin olur . Sana 14 cm eklersen ben olurum :) -
quote:
Neden olsun kısa boylular hep daha şirin olur . Sana 14 cm eklersen ben olurum :)aklınca laf sokup duruyorsun yarım saattir
ahaha
kendi hayatını düşün önce , 24/7 forumdasın : )
-
Bu gayet yaygın ve üzerine teoremler üretilmiş bir konu. En çok kabul göreni; 1 yaşındaki bir bebeğin bütün hayatı 1 yıldır, bütün anıları bu 1 seneye aittir ve bu ona benliğin tamamı olarak gözükür. 4 yaşına gelindiğince yaşadığı 4.yaş onun hayatının 1/4üdür. Anılarının 1/4ü bu yıla aittir. O an için düşünecek olursan bütün hayatın 1 yaşına göre beyninde 1/4lük bir yoğunluk taşır. Aynı şekilde 18. yaşında 1/18 ve 70.yılında ise 1/70 yoğunluk taşır. 70 yaşında ne yaparsan yap ne kadar fazla anı yaşarsan yaşa hayatının geri kalan 69 yıla göre küçük bir bölüm olarak algılarsın. İlkokul hiç bitmez gibi gelir. 10 yaşından 18 yaşına gelene kadar yıllar geçer yada en azından öyle hissettirir ancak 30lu yaşlar nasıl geçti anlamazsın. Daha ileri yaşlar için ise son 20-30yıl su gibi geçmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 13 Aralık 2020; 21:1:16 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- eski doları nerede değiştirebilirim
- 25 yaşında futbolcu olunur mu
- geçmiş otobüs bileti sorgulama
- burun karıştırmak burnu büyütür mü
- komşu çocuğu gürültüsü şikayet
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X