Şimdi Ara

Meebo'nun ücretsiz anlık mesajlaşma yazılımı AppStore'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Herkes başka bir isim vermiş herkesin birleştiği bir program var mıdır ? En iyisi bu diyebileceğiniz ?

En iyi IM: IM+

Çünkü 10$ para ödedim ona.

Valla hocam sorma aylık 20 USD dedim 135 USD harcama yapmisim ki alali bir ay olmadı kendimi tutmam lazım :)) gercekten en iyisi yada söyle sorayım kapanmama gibi özelliği olan hangisi ? Ekran kararinca kapanıyor bir cogu
  • bazi uyeleri cozemiyorum

en iyisi meebo mu , ebuddy mi , IM mi yoksa baska mi

en iyisi hangisi ise bellidir , degismez ki ..

herkes nasi baska bir sey yaziyor

birinizdeki meebo ile otekinizdeki farkli deil ki , cok ilginc
  • Sildim gitti hiç stabil değil hemen atıyor dışarı... Kaç defa yükledim aynı...
  • paylaşım için teşekkür yükledim gayet iyi bende bir sorun yok.
  • App bugün güncellendi, artık atma problemi yok gibi, kullanıyorum memnunum çünkü bedava ve reklam da yok :) (status mesajınız dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurven
    App bugün güncellendi, artık atma problemi yok gibi, kullanıyorum memnunum çünkü bedava ve reklam da yok :) (status mesajınız dahil)

Bide guncelini deneyelim.
  • denedim hic begenmedim titresim bile yok ebuddy pro efsanem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyMPaTHyc -- 18 Şubat 2010; 15:08:46 >
  • quote:

App bugün güncellendi, artık atma problemi yok gibi, kullanıyorum memnunum çünkü bedava ve reklam da yok :) (status mesajınız dahil)

ebuddyde iphonedan girdiğimiz belli oluyor güzel oluyor.öyle reklam olsun sorun yok bence

bende indireyim bugün.alternatif olmasında yarar var.

ya aslında ben bilgisayardaki gibi çevrimdışı girip online kişileri görebileceğimiz bir msn programı arıyorum.hatta bide çevrimdışı mesaj atılsa var ya on numara olur.varmı böyle bir program bilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

ebuddyde iphonedan girdiğimiz belli oluyor güzel oluyor.öyle reklam olsun sorun yok bence

bende indireyim bugün.alternatif olmasında yarar var.

ya aslında ben bilgisayardaki gibi çevrimdışı girip online kişileri görebileceğimiz bir msn programı arıyorum.hatta bide çevrimdışı mesaj atılsa var ya on numara olur.varmı böyle bir program bilen.

Nimbuzz da olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam...

• IM+ varken gerisi yalan
    ayrıca bu tip app ler wifi/edge dısında calısmaz diye biliyorum ben
    yani 3G işlemiyor
  • Nimbuzz çalışıyor Edge / 3G / wifi fark etmeksizin
  • Beklemede iken ekran karardiginda kapanmayan hangisi peki bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

eBuddy Pro
  • Yeni guncelinide sildim ben yaziyorum ama bana yazilanlar gelmiyordu.
  • agile im.
  • @karantina61:öneriniz için teşekkürler.
    @aLTuu:normalde ebuddyi kullanıyorum msn olarak.çevrimdışı yap deyince kişilerde yok oluyordu diye hatırlıyordum.az önce denedim sorun olmuyormuş
  • quote:

Beklemede iken ekran karardiginda kapanmayan hangisi peki bilen var mı ?

Bilen yok mu
  • Ben Nimbuzz indirdim telefonuma fakat nasıl msn deki kişilerimi göreceğim?adresimdeki kişileri tekrarmı eklemem gerekıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Herkes başka bir isim vermiş herkesin birleştiği bir program var mıdır ? En iyisi bu diyebileceğiniz ?

En iyi IM: IM+

Çünkü 10$ para ödedim ona.

Valla hocam sorma aylık 20 USD dedim 135 USD harcama yapmisim ki alali bir ay olmadı kendimi tutmam lazım :)) gercekten en iyisi yada söyle sorayım kapanmama gibi özelliği olan hangisi ? Ekran kararinca kapanıyor bir cogu

135 usd jb yapıp bedava indirmek varken.. su an belki 300 usd yi askın program var cihazda ve hepsini jb yaptıktan sonra ucretsiz sekilde yukledim..

• JB'li kullanıcılar için IM+ / ebuddy pro ama ücretli alınacaksa Beejive
    Cünkü parayı basmadan kullanamıyorsun ve bu alanda bence en basarılı program.
    Ben artık Jb yapmıyorum bu bir tercih meselesi cevremden 2 arkadasımda JB yapmayı bırakıp ücretsiz yazılımlar veya bedellerini ödeyerek cihazlarını kullanmaya karar verdi.
    Benim tek takıldıgım nokta tema desteğinin olmaması yoksa en bastan beri kesinlikle JB yapmayı düsünmezdim.
    JB yapanlar zeki bedelini ödeyip kullananlar aptal olmamalı bu bir tercih meselesi ve herkes saygı göstermeli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.