Şimdi Ara

meepo öğrenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-1.5 yıldır dota oynuyorum. 3-3.5k arası mmrım var. Standart bir oyuncuyum yani. 100 küsür heronun çoğunu bilirim. Skillerini bile bilmediğim herolar var ama bunlar çok az. Picklediğim hero sayısı fazla değil bildiklerime kıyasla. Neyse kısaca meepo öğrenmek istiyorum. Microm hiç yok. Cgen, encantress, lone druid falan hiç oynamadım. nasıl öğrenebilirim hangi tuşlara atamalıyım quickcast kullanayam mı? Önce lone druid visage ile falan alışayımmı microya

• Direk havuza atlamak bana daha mantikli geliyor, lone visageyle vakit kaybetme amacin meepo ise. Genel olarak her heronun skillerini ogren meepodan bagimsiz olarak, micro icin tutorialler var, quickcast senin seçimin (bence gereksiz, prolar kullanmiyor) ancak, tab (select next unit) ve kendi secimin bi tusa atayacagin, (select hero)(select all other units) tuslarini kullanman lazim. Zibille micro/meepo tutoriali var youtubeda. Ranked girmekten korkma, ranked ve unranked oyun stilleri cok farkli, kendine en az 300 mmr dusmek icin izin ver. Kolay gelsin, basarirsan 4.5k yolu rahat. Cunku duzgun oynayan yok ve buna bagli olarak millet kaliteli meepoyu nasil counterlayacagini bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 21 Haziran 2015; 18:31:54 >
  • Blink poof için quickcast tavsiye ederim. Ağ fırlatmak için kullanma. Başta 2. Meepoyla suppların yapmıyorsa hard camp stackle. Ben de balıklama atladım oynamaya çok keyifli bir hero alışınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroPhageAB

Direk havuza atlamak bana daha mantikli geliyor, lone visageyle vakit kaybetme amacin meepo ise. Genel olarak her heronun skillerini ogren meepodan bagimsiz olarak, micro icin tutorialler var, quickcast senin seçimin (bence gereksiz, prolar kullanmiyor) ancak, tab (select next unit) ve kendi secimin bi tusa atayacagin, (select hero)(select all other units) tuslarini kullanman lazim. Zibille micro/meepo tutoriali var youtubeda. Ranked girmekten korkma, ranked ve unranked oyun stilleri cok farkli, kendine en az 300 mmr dusmek icin izin ver. Kolay gelsin, basarirsan 4.5k yolu rahat. Cunku duzgun oynayan yok ve buna bagli olarak millet kaliteli meepoyu nasil counterlayacagini bilmiyor.

Ya quickcastsiz blink poof yapmak istediğimde son meepoyu atlıyorum bazen 5 meepo varken. İngilizce olmadığı için bende pek faydalanamıyorum. Her meepoyu ayrı tuşa atamamı söyleyende oldu. 3 tuşa atıyorum yazdığın gibi ama pek kullanamıyorum o kısmı.

quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Blink poof için quickcast tavsiye ederim. Ağ fırlatmak için kullanma. Başta 2. Meepoyla suppların yapmıyorsa hard camp stackle. Ben de balıklama atladım oynamaya çok keyifli bir hero alışınca.

Quickcasti meepoda kullanıp başka herolarda normal kullanıca falan kafam karışıyor. Yarısı quickcast yarısı normal falan kullanmak istemiyorum ben. Ya hepsi qc olsun yada normal. :D O stackler olsun meepolar ile 2şer jungle farm olsun zamanla olucak inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhdotamm7

quote:

Orijinalden alıntı: MacroPhageAB

Direk havuza atlamak bana daha mantikli geliyor, lone visageyle vakit kaybetme amacin meepo ise. Genel olarak her heronun skillerini ogren meepodan bagimsiz olarak, micro icin tutorialler var, quickcast senin seçimin (bence gereksiz, prolar kullanmiyor) ancak, tab (select next unit) ve kendi secimin bi tusa atayacagin, (select hero)(select all other units) tuslarini kullanman lazim. Zibille micro/meepo tutoriali var youtubeda. Ranked girmekten korkma, ranked ve unranked oyun stilleri cok farkli, kendine en az 300 mmr dusmek icin izin ver. Kolay gelsin, basarirsan 4.5k yolu rahat. Cunku duzgun oynayan yok ve buna bagli olarak millet kaliteli meepoyu nasil counterlayacagini bilmiyor.

Ya quickcastsiz blink poof yapmak istediğimde son meepoyu atlıyorum bazen 5 meepo varken. İngilizce olmadığı için bende pek faydalanamıyorum. Her meepoyu ayrı tuşa atamamı söyleyende oldu. 3 tuşa atıyorum yazdığın gibi ama pek kullanamıyorum o kısmı.

quote:

Blink poof için quickcast tavsiye ederim. Ağ fırlatmak için kullanma. Başta 2. Meepoyla suppların yapmıyorsa hard camp stackle. Ben de balıklama atladım oynamaya çok keyifli bir hero alışınca.

Quickcasti meepoda kullanıp başka herolarda normal kullanıca falan kafam karışıyor. Yarısı quickcast yarısı normal falan kullanmak istemiyorum ben. Ya hepsi qc olsun yada normal. :D O stackler olsun meepolar ile 2şer jungle farm olsun zamanla olucak inş.

Alıntıları Göster
    Çok meepocu yok galiba forumda. Önce quickcast denedim kendine çift tıklama falan olmadığı için tekrar normale döndüm. Çok problem değil ama blink pofta böyle problem yaşıyorum. Sadece poofu yapsam her meepo oynayışımda değiştirmem gerek diğerlerinde oynarken wyi qc sanım hata falan yapabilirim. Karışık olmasınıda istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhdotamm7

Çok meepocu yok galiba forumda. Önce quickcast denedim kendine çift tıklama falan olmadığı için tekrar normale döndüm. Çok problem değil ama blink pofta böyle problem yaşıyorum. Sadece poofu yapsam her meepo oynayışımda değiştirmem gerek diğerlerinde oynarken wyi qc sanım hata falan yapabilirim. Karışık olmasınıda istemiyorum.

ben baya oynarım meepo güzel boostlanıyo belli mmr aralıklarında benim f1 ana meepo f4 ana meepo dışındaki meepolar 4te de tüm meepolar var quickcast kullanmıyorum zor geliyor bana öyle oynamak diğeri daha kolay geliyor
  • first of the gang to die kullanıcısına yanıt
    Hocam dotabuff ver de bakayım meepo maçlarına replay izlemeyi severim ben.
  • quote:

Hocam dotabuff ver de bakayım meepo maçlarına replay izlemeyi severim ben.
    bende bugün meepo deniyorum. midde zorlanıyorsam diğer meepo ile camp stackliyorum. 3-4 olunca kampı alıp level alıyorum hızlı hızlı. ilk item dagger alıyorum genelde sizin tercihiniz nasıl oluyor ? power treads alıyordum birde. genelde en yüksek level de bende oluyor oyundaki. biraz kill konusunda sıkıntılarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

bende bugün meepo deniyorum. midde zorlanıyorsam diğer meepo ile camp stackliyorum. 3-4 olunca kampı alıp level alıyorum hızlı hızlı. ilk item dagger alıyorum genelde sizin tercihiniz nasıl oluyor ? power treads alıyordum birde. genelde en yüksek level de bende oluyor oyundaki. biraz kill konusunda sıkıntılarım var

senin yaptığın da normal ama ben boots of travel + aghanim almayı tercih ediyorum ilk olarak, her meepo'nun cooldownu farklı olduğu için bayağı map kontrolü alabiliyorsun
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    Karşıda es falan varsa pt çıkıp sonra travel çıkmak daha mantıklı. w33ün reddit AMAsında n0taillin meeposuna karşı oynadın mı diye sormuşlar, ilk item travel çıktığı için es ile kazanamam zor olmadı dedi.
  • quote:

Karşıda es falan varsa pt çıkıp sonra travel çıkmak daha mantıklı. w33ün reddit AMAsında n0taillin meeposuna karşı oynadın mı diye sormuşlar, ilk item travel çıktığı için es ile kazanamam zor olmadı dedi.

meepoyu erken pickleyenler düşünsün
  • 2008 den beri dota oynarim. Hala profesyonel oyanayamiyorum. Belkide ustune cok dusmedigimdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

senin yaptığın da normal ama ben boots of travel + aghanim almayı tercih ediyorum ilk olarak, her meepo'nun cooldownu farklı olduğu için bayağı map kontrolü alabiliyorsun

travel felaket bi push imkanı veriyor benim de favori buildim kahverengi bot + aghanim aghsden sonra travela çevirmek botu

• quote:

Orijinalden alıntı: first of the gang to die

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

travel felaket bi push imkanı veriyor benim de favori buildim kahverengi bot + aghanim aghsden sonra travela çevirmek botu

Alıntıları Göster
    http://www.dotabuff.com/players/241681279

Bugün yada dün ilk defa normal maçta meepo pickledim. İlk 3 maçta durum öyle olunca bi gaza falan geldim pro sandım kendimi ama son maçta ağzımın payını verdiler. Macro fena değil ama microda ciddi eksikliklerim var. Sadece poofu qcye aldım diğer herolarda normale alıcam ama oynarken.

Son maç için konuşayım birde tekrarını izledim biraz maçın net değerde falan sonuncuydum maçın %90ında. Oyunun başında bir düştüm bir daha toparlayamadım o maç. Bir ara ultra aldım o maçta yoksa iyice beter olurdum. 2 meepo varken pek etkili olamıyorum. scepter bittiğinde lvlimde geliyor 4 meepo oluyorum o zaman snowballıyabiliyorum. PT SCEPTER BLINK ... buildim traveli önlere çekmekte fayda olabilir ama lanede ölmekte var :D
    BS çok op bunuda anladım son maçta :D

• dhdotamm7 D kullanıcısına yanıt
    Basede meepo beklet blood gelince uç hex çıkınca halledersin. Bkb kastıysa bekle bitsin öyle dal bloodrageli bir bloodseekerı meepo ağlatır.
  • Meepoda benim yapmak istedigim her birini ayri kontrol etmek tab ile gecis yapmak sira sira cok zor bi tus dizilimi yapmak mumkun mu bunun icin. Ayni sekilde np de mesela kule pushlarken tek bir treanti ileri gonderip creepleri mesgul edip kule almak ama onu fare ile secip yapiyorum zaman kaybi oluyor.
  • quote:

Basede meepo beklet blood gelince uç hex çıkınca halledersin. Bkb kastıysa bekle bitsin öyle dal bloodrageli bir bloodseekerı meepo ağlatır.

Bekletmedim basede ulti + 2clicke ölüyordum zaten. Koşarakta kaçamıyorsun namussuzdan :D

quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Meepoda benim yapmak istedigim her birini ayri kontrol etmek tab ile gecis yapmak sira sira cok zor bi tus dizilimi yapmak mumkun mu bunun icin. Ayni sekilde np de mesela kule pushlarken tek bir treanti ileri gonderip creepleri mesgul edip kule almak ama onu fare ile secip yapiyorum zaman kaybi oluyor.

Her birini ayrı ayrı kontrol etmene gerek yok. Ana meepof1 / Bütün meepolarf2 / Ana hariç hepsif3
    f1le seç meeponu laneye tp at. tab ile diğerlerini poofla. f3le kuleye tıkla. f1ile gezin. Onun dışında fight içinde bir meepoyu kaçırmak istiyorsan mouse ile tıkla. Ya sol üstte meepolardan seç yada normal ekranda tıkla o zaman kaybı değildir. hepsini tek bir tuşa atamak çok gereksiz olur fazladan tuş kullanman gerekir. Meepoları haritada gezdirirken tek tek seçmene gerek yok bence. Jungle'a gönderirken mouse ile 2şerli gruplara ayır yolla bunda zaman kaybı falan yok.

• dhdotamm7 D kullanıcısına yanıt
    Koşarak kaçmayacaksın zaten poof ile kacacaksın. Rupture yiyince sadece rulture yiyeni yollayıp basedekini çek kalanıyla döv mesela.
  • quote:

Koşarak kaçmayacaksın zaten poof ile kacacaksın. Rupture yiyince sadece rulture yiyeni yollayıp basedekini çek kalanıyla döv mesela.
    oyunu taşımada sıkıntım var ya. bugün iyi kasmıştım yine support filan da çok sağlamdı taşıyamadım da. blink poof ya da poof da sıkıntı yaşamıyorum da şu taşıma olsun veya karşıma blood gelince etkisiz kalıyorum. bugün bi sven geldi ilk item battlefury. 2 hit ile rampage attı maçta meepo antisi gelince iyice çöküyorum
  • quote:

2 hero varken basede bekletmedim pooflamaya vakit kalmadan 2 vuruşa ölüyordum zaten :D

quote:

oyunu taşımada sıkıntım var ya. bugün iyi kasmıştım yine support filan da çok sağlamdı taşıyamadım da. blink poof ya da poof da sıkıntı yaşamıyorum da şu taşıma olsun veya karşıma blood gelince etkisiz kalıyorum. bugün bi sven geldi ilk item battlefury. 2 hit ile rampage attı maçta meepo antisi gelince iyice çöküyorum

Ben son picki bekliyorum antisi falan varsa almamaya çalışıyorum. Meepo ile oyun taşımak kolay aslında. Oyun başından güzel snowballadıysan kimse durduramıyor seni. Poof kombosuna karşıda erimeyen hero kalmıyor. 5 tane meepo ile push desen onuda yapabiliyorsun.

Baya meepo izledim prolardan quickcast kullananı göremedim. Bırakayım qcyi dedim ama bu seferde meepolardan birini falan atladığım oluyor. Genelde son meepo oluyor o. Sadece w kalacak artık yapacak birşey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.