Şimdi Ara

Mega Formlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence normal hal üzerine yapılan çalışmalar çok başarılı ama bazıları varki yeniden yapılmış gibi özellikle alakazam en ilgimi çeken oldu resmen bütün güzelliği gidiyor mega formda ama bunun yanında charizard çok sağlam gyarados yine hoş duruyor venusaur'un da iticiliği gidiyor tatlı bir hale geliyor siz ne düşünüyorsunuz ben sadece görünüş olarak baktım olaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görünüş olarak kimisine charizard x'deki hoş kimisine de y'de ki görünüş olarak, zevkler ve renkler olaya giriyor. Hatta venusaur'u beğenen bile var yabancı Pokémon sayfalarında.
  • Saçma bence
  • Benim hoşuma gitti.Özellikle mega garchomp bay güzel olmuş.
  • Gyarados'un berbat olduğunu düşünüyorum ama Mega fikri genel olarak harika.
  • Erkeksi Lezbiyen; Digimonsu Pokémon
  • Henüz oyunu oynamadım. Nedir, nereden çıkmıştır bilmiyorum. Ama olay şu ki digimonlaşma hoş gelmedi. keşke farklı bir evrim şeklinde tanıtılsaydı. En azından geri dönüşü olmasaydı.

Ha bir de, mega mewtwo, arcerus'tan güçlü... Tyranitar ve Garchomp, Rayquaza'dan güçlü... Peh.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

Henüz oyunu oynamadım. Nedir, nereden çıkmıştır bilmiyorum. Ama olay şu ki digimonlaşma hoş gelmedi. keşke farklı bir evrim şeklinde tanıtılsaydı. En azından geri dönüşü olmasaydı.

Ha bir de, mega mewtwo, arcerus'tan güçlü... Tyranitar ve Garchomp, Rayquaza'dan güçlü... Peh.

Aynı şekilde düşünüyorum digimonlaşma hiç olmamış. Ama Tyranitar'ın Rayquazadan daha güçlü olmasına sevindim

• Örneğini Pokemon Originde Gördük Zaten Mega Charizard X Mewtwo İle Resmen Dalga Geçti Bir Megaton Punch Attı Ama Ne Vurdu Sandım Yumruğu Mewtwonun İçine Girdi O Derece Güçlenmiş Normalde Charizard ile Mewtwo'nun Stat Sıralamasında Tam 60 Sıralık Bir Fark Var Tür Olarakta Mewtwo Psişik Megaton Punch İse Hatırladığım Kadarıyla Dövüş Tipi Yani Mewtwo Bir Yumrukla Yakalanabilecek Bir Pokemon Değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.