Arkadaşlar megan 2 1.4 lpg taktıran varmı var ise iyi ve kötü izlenimlerini yaza bilirmi
bi sorun olacagını tahmın etmıom ama bir an önce taktır yazık benzın 3500 tasarrufa geç
Taktıracamda hangi marka uyumlu onu oyrenmek istiyorum . ve şu onda nekadar yakıyor lpg de taktıranda pek yok sanırım.
bu araç zaten pek tutmadı taktıranda yoktur sanırım arkadaşım.
arkadaşım ne yakıyorsan %30-35 daha az yakarsın... (benzin dahil) %50 diyenlere pek aldırma... örnek 300 bin km ise 200 bine 250 bin ise 170 bine düşersin
yıllık kullanımın 15000 km altıda ise iyi hesap yap lpg'nin başınada dizellerin başına gelen gelebilir. (=Orantısız zam...)
Sizin aeracınızda yolbilgisayarını çözmüş tek sistem BRC dir . Plug&drive proğramı ile kusursuz bir sürüş konforu sağlar.
BENDE BRC DÜSÜNÜYORUM İZMİRDEKİ 2 A FİMASININ SAHİBİ TANIDIK UYUM SALAMAZSA SÖKERİM DİYOR .MEGAN LAR TUTULMAYAN DİYEN ARKADAŞ VİTRİNİNDEKİ ARAÇTA PEK TUTULMUYOR
BENDE BRC DÜSÜNÜYORUM İZMİRDEKİ 2 A FİMASININ SAHİBİ TANIDIK UYUM SALAMAZSA SÖKERİM DİYOR .MEGAN LAR TUTULMAYAN DİYEN ARKADAŞ VİTRİNİNDEKİ ARAÇTA PEK TUTULMUYOR
1. imzamdaki aracın tutuldunu herkes biliyor 2. lafı başka yerden anlama ben meganeler tutulmuyor demedim megene 1.4 ler pek tutulmuyor dedim
Arkadaşlar 40 ytl benzin ile aracım 160 km yol gitti. 40 ytl lpg ile 250km yol gidebilirmiyim
LPG ile 40liraya 250 km yol gidersin
sehır içi mi dışı mı
quote:
Orjinalden alıntı: bucali2006
Arkadaşlar 40 ytl benzin ile aracım 160 km yol gitti. 40 ytl lpg ile 250km yol gidebilirmiyim
Karışık olarak bu mesafeyi gectim.
arkadaşlar megan sedanlarda karter koruyucu yok haberiniz olsun. ben taktırdım 40 ytl artı olarak cıkan pilastik tekrar metal sacın üzerine takılıyor ve cok güzel oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme