Şimdi Ara

MEGAN 2 1.4 LPG TAKTIRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar megan 2 1.4 lpg taktıran varmı var ise iyi ve kötü izlenimlerini yaza bilirmi

• bi sorun olacagını tahmın etmıom
    ama bir an önce taktır yazık benzın 3500
    tasarrufa geç
  • Taktıracamda hangi marka uyumlu onu oyrenmek istiyorum . ve şu onda nekadar yakıyor lpg de taktıranda pek yok sanırım.
  • bu araç zaten pek tutmadı taktıranda yoktur sanırım arkadaşım.
  • arkadaşım ne yakıyorsan %30-35 daha az yakarsın... (benzin dahil)
    %50 diyenlere pek aldırma...
    örnek 300 bin km ise 200 bine
    250 bin ise 170 bine düşersin

yıllık kullanımın 15000 km altıda ise iyi hesap yap
    lpg'nin başınada dizellerin başına gelen gelebilir. (=Orantısız zam...)
  • Sizin aeracınızda yolbilgisayarını çözmüş tek sistem BRC dir . Plug&drive proğramı ile kusursuz bir sürüş konforu sağlar.
  • BENDE BRC DÜSÜNÜYORUM İZMİRDEKİ 2 A FİMASININ SAHİBİ TANIDIK UYUM SALAMAZSA SÖKERİM DİYOR .MEGAN LAR TUTULMAYAN DİYEN ARKADAŞ VİTRİNİNDEKİ ARAÇTA PEK TUTULMUYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucali2006

BENDE BRC DÜSÜNÜYORUM İZMİRDEKİ 2 A FİMASININ SAHİBİ TANIDIK UYUM SALAMAZSA SÖKERİM DİYOR .MEGAN LAR TUTULMAYAN DİYEN ARKADAŞ VİTRİNİNDEKİ ARAÇTA PEK TUTULMUYOR

1. imzamdaki aracın tutuldunu herkes biliyor
    2. lafı başka yerden anlama ben meganeler tutulmuyor demedim megene 1.4 ler pek tutulmuyor dedim
  • Arkadaşlar 40 ytl benzin ile aracım 160 km yol gitti. 40 ytl lpg ile 250km yol gidebilirmiyim
  • LPG ile 40liraya 250 km yol gidersin
  • sehır içi mi dışı mı
    quote:

Orjinalden alıntı: bucali2006

Arkadaşlar 40 ytl benzin ile aracım 160 km yol gitti. 40 ytl lpg ile 250km yol gidebilirmiyim
  • Karışık olarak bu mesafeyi gectim.
  • arkadaşlar megan sedanlarda karter koruyucu yok haberiniz olsun. ben taktırdım 40 ytl artı olarak cıkan pilastik tekrar metal sacın üzerine takılıyor ve cok güzel oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.