Şimdi Ara

Megan arka stop lambaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar meganeII aracımda şunu gözlemledim arka stop lambalarım aşırı ısınıyor, ve sanki plastiği eritecek gibi oluyor.Bu sizce normalmi ampülü küçük çapta bir ampulle değiştirsem sorunu çözebilirmiyim acaba.Teşekkürler...

• ıkısımı ısınıyor yoksa tek stopmu okadar ısnıyor?
  • ikiside ısınıyor.
  • normal değil ama ısınma göreceli bir kavram daha önce stop lambalarını değiştirdinmi?
    küçük bir ampul daha az akım çekeceğinden daha az ısınır ama aynı aydınlatmayı vermez
  • Daha önce değiştirmedim fakat serviste rastladığım bir kaç meganda bahsettiğim yer erimiş ve şekil değiştirmiş durumdaydı.Klasik bir problem olabilir ama çözmek gerekiyor.
  • takıldım şimdi araç kaç model sedan hb ?
  • sedan 2004 full megan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak hiç dikkat etmedim ön farlara baktım 50-60km yoldan sonra oldukça ısındıklarını gördüm , bendeki 2006 sedan mercek yarı xenon
  • benimkide aynı xenon, sende arka stoplarını bi kontrol et bakalım aynı şey sendede varmı
  • şimdi inip bakacam 15-20 dk kadar yazarım mrk ettim yaw
  • 20 dk kadar parkları açtım ısınma çok çok normal seviyede 5 dk kadar sopa bastım koltuk fren arasına fren lambasıda iii durumda biraz ısınıyo tabi ama zaten o kadar frene kim basacak el de yakmıyor
  • ilgin için saol arkadaşım o zaman normal karşılamak lazım ama dediğim olup plastik kısım şekil değiştirmeye başlarsa kötü teşekkürler.
  • sen yine servise sor için rahat etsin sonuçta santigrad cinsinden bir bilgi yok elimizde , ben yıllardır işim gereği sıcak parçalar tutarım artık eldiven de kullanmıyorum elim alışmış olabilir anlatabildim değilmi! . ama bende kesinlikle problem yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.