Merhaba arkadaşlar meganeII aracımda şunu gözlemledim arka stop lambalarım aşırı ısınıyor, ve sanki plastiği eritecek gibi oluyor.Bu sizce normalmi ampülü küçük çapta bir ampulle değiştirsem sorunu çözebilirmiyim acaba.Teşekkürler...
ıkısımı ısınıyor yoksa tek stopmu okadar ısnıyor?
ikiside ısınıyor.
normal değil ama ısınma göreceli bir kavram daha önce stop lambalarını değiştirdinmi? küçük bir ampul daha az akım çekeceğinden daha az ısınır ama aynı aydınlatmayı vermez
Daha önce değiştirmedim fakat serviste rastladığım bir kaç meganda bahsettiğim yer erimiş ve şekil değiştirmiş durumdaydı.Klasik bir problem olabilir ama çözmek gerekiyor.
bak hiç dikkat etmedim ön farlara baktım 50-60km yoldan sonra oldukça ısındıklarını gördüm , bendeki 2006 sedan mercek yarı xenon
benimkide aynı xenon, sende arka stoplarını bi kontrol et bakalım aynı şey sendede varmı
şimdi inip bakacam 15-20 dk kadar yazarım mrk ettim yaw
20 dk kadar parkları açtım ısınma çok çok normal seviyede 5 dk kadar sopa bastım koltuk fren arasına fren lambasıda iii durumda biraz ısınıyo tabi ama zaten o kadar frene kim basacak el de yakmıyor
ilgin için saol arkadaşım o zaman normal karşılamak lazım ama dediğim olup plastik kısım şekil değiştirmeye başlarsa kötü teşekkürler.
sen yine servise sor için rahat etsin sonuçta santigrad cinsinden bir bilgi yok elimizde , ben yıllardır işim gereği sıcak parçalar tutarım artık eldiven de kullanmıyorum elim alışmış olabilir anlatabildim değilmi! . ama bende kesinlikle problem yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme