Şimdi Ara

megan&civic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eski civic 1.6 120 hp ler rezalet , yeniler daha iyi mck , he bu arada hangini seçerim derseniz ikiside hemen hemen aynı arabalar ama bana daha rahat geldiğinden civic derim
  • tabii VTEC II abartılacak bir teknoloji değil(!) sadece 9.2 sn 'de 100 km sürate çıkıyor nedir ki 9.2 (!)

Tabii ki honda

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

civic motoru o kadar da abartılacak bi teknolojiye sahip değil ki - VTEC 2 sadece yakıt tüketimini azaltan bi sistem - 110 bg az bence eski motor daha iyiydi 120 bg VTEC

megane motoru kalitesini oldukça kanıtlamıştır - 115 bg ve torku sınıfının en iyilerindendir
  • 9.2 nin tek sebebi hafif olması ve aracın şanzıman oranlarının kısa olması

ona kalırsa bir süürü araç var 9snnin altında 100 e çıkan
  • performansta megane 2. sırayı alır
  • max hız dersen civic geride kalır ama - megane 2 5.viteste devir kesiciye giriyor düz yolda
  • karıştırma işte , per for mans ta 1. civic
  • ya getir ben yerim o civici
  • quote:

9.2 nin tek sebebi hafif olması ve aracın şanzıman oranlarının kısa olması

ona kalırsa bir süürü araç var 9snnin altında 100 e çıkan

+1
    Kesinlikle hafiflik ve kısa şanzıman oranlarına borçlu civic ataklığını.Zaten bu yüzden sürat 150 oldumu başlıyor kafa ütülemeye.Şehir içinde ise bu işe yarıyor çok atak oluyor araba.Gaz pedalınada tepkisi çok iyi oluyor haliyle.
  • Bu arada off topic ama...
    m.C.k dün amcama gitmiştim bi baktım çekmiş altına sıfır lagunayı 1.6 sını almış ama yok yok yani arabada.Taş gibi tok bir his, kalite duygusu veren iç mekan ve elektronik olan tüm ayrıntılar (el freni bile)
    Performansı aman aman değil ama alet güzel gerçekten.
  • quote:

max hız dersen civic geride kalır ama - megane 2 5.viteste devir kesiciye giriyor düz yolda

Adamlar vites oranlarını bile ayarlayamamışlar desene . Aynı sorun 206 gti da da var kesiciye giriyor. Daha uzun yapmaları gerekiyormus hem ekonomi acısından hem son hız. Adamlar onu bile ayarlamaya kasmamış demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: civil

Bu arada off topic ama...
    m.C.k dün amcama gitmiştim bi baktım çekmiş altına sıfır lagunayı 1.6 sını almış ama yok yok yani arabada.Taş gibi tok bir his, kalite duygusu veren iç mekan ve elektronik olan tüm ayrıntılar (el freni bile)
    Performansı aman aman değil ama alet güzel gerçekten.

hocam gerçekten çok güzel bir otomobil olmuş laguna - el freni scenicte de elektromekanik

quote:

quote:

max hız dersen civic geride kalır ama - megane 2 5.viteste devir kesiciye giriyor düz yolda
    ****************************************************************************************
    Adamlar vites oranlarını bile ayarlayamamışlar desene . Aynı sorun 206 gti da da var kesiciye giriyor. Daha uzun yapmaları gerekiyormus hem ekonomi acısından hem son hız. Adamlar onu bile ayarlamaya kasmamış demekki

bence vites oranları iyi - devirkesiciye girdiğinde araç 210 km civarında oluyor - bence oranı mükemmel seviyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Eylül 2005, 13:17:00 >

• donanim+genislik+ferah ic mekan+servis agi+goz boyama= MEGANE

performans+dayaniklilik+surus keyfi+malzeme kalitesi+yakit tuketimi+servis kalitesi= CIVIC

ama ben yine de sana COROLLA HB oneririm

surus keyfiyle yakit teknolojisiyle ve 110hp VVT-i motoruyla COROLLA`yi tek gecerim
  • tabikide megane megane ağır araba oyüzden performansı düşüyor

1.5dci gibisi var mı?

80bg ile o ağır araba yine de çok güzel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.