Şimdi Ara

Megan II mi?Cıtroen C4 mü?Opel Astra mı?Alfa 147 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam arkadaşlar benim tek tercihim astradır.çünkü alman kalitesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan03

selam arkadaşlar benim tek tercihim astradır.çünkü alman kalitesi...

afyonlumusun :D
  • evet hocam istanbulda yaşıyorum aslen afyonluyum
  • dostum o bir alfa romeo en fazla ne kadar kötü olabilirki? o zaman senin dediğine bakarsak c4 veya megane 147 den sağlam alfa nın her arabasına güvenle binerim^^
  • saglam hort olmuş konu 2010 konusu,bence alan belki satmıştır...ama yinede tabiki astra.
  • Ogün benim opelin motorunu temizliyim dedim çok tozlanmış neresine baksam GM nasıl alman malı anlamadım gitti
    Bana kalırsa 1.5dci meganı tercih ederdim hem çok ferah hem az yakıyor kasasına görede gayet yeterli performans sergiliyor. 2 aracıda çok uzun süre kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GFFERRE

ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İKİNCİ EL 25000 TL'YE KADAR ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.FAKAT TERCİH YAPMAKTA ZORLANIYORUM.RENAULT MEGAN 2 DYNAMİQUE FULL+FULL,CİTROEN C4 SXPK FULL,OPEL ASTRA HATCHBACK ENJOY VEYA COSMO,VE ALFA ROMEO 147 İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

aracımı satıyorum ilgilenirsen seçenekteki olan araçlardan sürüş dinamikleri açısından 2-3 boy daha öndedir emin ol :)
    detaylı bilgi istersen verebilirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-siyah-alfa-romeo-sunroof-74052159/detay/

• quote:

evet hocam istanbulda yaşıyorum aslen afyonluyum

güzel ..ben bir kaç sene çalıştım afyonda güzeldir (nedcen len nedcen,vala abey,incek vaaa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

evet hocam istanbulda yaşıyorum aslen afyonluyum

güzel ..ben bir kaç sene çalıştım afyonda güzeldir (nedcen len nedcen,vala abey,incek vaaa)

hahahhaha aynen hocam tanıştıgıma sevindim saygılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.