Şimdi Ara

Megan II mi?Cıtroen C4 mü?Opel Astra mı?Alfa 147 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İKİNCİ EL 25000 TL'YE KADAR ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.FAKAT TERCİH YAPMAKTA ZORLANIYORUM.RENAULT MEGAN 2 DYNAMİQUE FULL+FULL,CİTROEN C4 SXPK FULL,OPEL ASTRA HATCHBACK ENJOY VEYA COSMO,VE ALFA ROMEO 147 İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: GFFERRE

ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İKİNCİ EL 25000 TL'YE KADAR ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.FAKAT TERCİH YAPMAKTA ZORLANIYORUM.RENAULT MEGAN 2 DYNAMİQUE FULL+FULL,CİTROEN C4 SXPK FULL,OPEL ASTRA HATCHBACK ENJOY VEYA COSMO,VE ALFA ROMEO 147 İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

4 araç içinden bence Astra ön plana çıkar...

Megane 2 ler genel olarak sorunlu olarak bilinen araçlar (Biz de tecrübe ettik bunu maalesef)..Megane 3 de çıkınca tam gözden düştü

Alfalar ise milletimizin zor kabullendiği araçlar (2. elde ilerde üzer)

C4'ün ise Megane'dan çok da farklı olduğunu sanmıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

OPEL ASTRA HATCHBACK ise büyük ihtimal Twinport motor teknolojili olanından olur (1.6 16v 105 hp 150nm)..

Yeterli performans

Lpg uyumlu motor

Çok iyi derecede yol tutuş

Genel olarak sağlam - sorunsuz bir araçtır diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İKİNCİ EL 25000 TL'YE KADAR ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.FAKAT TERCİH YAPMAKTA ZORLANIYORUM.RENAULT MEGAN 2 DYNAMİQUE FULL+FULL,CİTROEN C4 SXPK FULL,OPEL ASTRA HATCHBACK ENJOY VEYA COSMO,VE ALFA ROMEO 147 İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

Megane 2 ler genel olarak sorunlu olarak bilinen araçlar (Biz de tecrübe ettik bunu maalesef)..Megane 3 de çıkınca tam gözden düştü

--------------------------------------------------------------------------------

OPEL ASTRA HATCHBACK ise büyük ihtimal Twinport motor teknolojili olanından olur (1.6 16v 105 hp 150nm)..

Yeterli performans

Lpg uyumlu motor

Kıyaslamaya gerek bile yok her zaman Alman

Opel Astra

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Opel Astra

Alıntıları Göster
    Kıyaslamaya hiç gerek yok , böyle bir karşılaştırma duymamış olayım kesinlikle Megane II.Birde dizelse tadından yenmez tabiki Fransız.

• quote:

Opel Astra

Renault Türkiye'de üretim fransız oluyosa opelde almanyada üretip amerikan oluyo, alman olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

quote:

Opel Astra

Renault Türkiye'de üretim fransız oluyosa opelde almanyada üretip amerikan oluyo, alman olmuyo

Alıntıları Göster
    Opel astra tabiki diğerleri yanına yaklaşamaz

• quote:

quote:

Yeterli performans

Lpg uyumlu motor

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

quote:

Yeterli performans

Lpg uyumlu motor

+1

Alıntıları Göster
    Benim de bu kadar bütçem var.Alfa 156 düşünüyorum bende temizini bulursam.Donanım olarak çok iyi seviyede.120 hplık lpg uyumlu motorla iyi performans.Hepsinden iyi genç işi tasarımı bence bu araçların 1 adım önüne çıkarıyor.2004-2006 model gibi bir şey düşünüyorum.

• Astra daha garanti bir tercih derim ben...

Bir de Alfaların sorunlu olduğuna dair duyumlarda geliyor bilginize

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Benim de bu kadar bütçem var.Alfa 156 düşünüyorum bende temizini bulursam.Donanım olarak çok iyi seviyede.120 hplık lpg uyumlu motorla iyi performans.Hepsinden iyi genç işi tasarımı bence bu araçların 1 adım önüne çıkarıyor.2004-2006 model gibi bir şey düşünüyorum.
  • quote:

Astra daha garanti bir tercih derim ben...

quote:

Alıntıları Göster
    al astrayı üzülmezsin opelin en iyi yaptığı arabalardan biri bence

• quote:

Astra daha garanti bir tercih derim ben...

quote:

Evet zaten beni de düşündüren tek şey bu.Ayrıca fiyatlarının uygun olmasının sebebinlerinden biri de bu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Megane II full+full demişsiniz.

C4'te bakın bence. Mp3çalar,hız limitleyici,hız sabitleyici,ESP,6 Havayastıgı,6 Hoparlor,Sensörler vs... daha birçok donanım standart...
    Üstelik dizel alırsanız 110hp performans olarak iyidir, yakıt tüketimi olarak daha iyidir.

Alıntıları Göster
    Yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkürler.Opel güzel araç ama yeni kasası opelinde çıktı ve Meganın'da ama megan 3 hatchback olarak çıktı ve sedan yerinede fluance'ı çıkardı.sanıyorum sedan olarak megan 3 olmayacak bu nedenle megan 2 sedan son nokta olarak kalacak megane adıyla.opel'e gelince alman tartışmasız kalite demek ama general motor yine bir dünya işçi çıkarmış bugün haberlerde vardı.Ne olacağı kesin olmayan her an batma tehlikesiyle karşı karşıya bi şirket.Yaşadığı sorunları dünya biliyor en azından.Bu nedenle Megan Dynamique bende daha ağır basıyo.Hatta bugün Megane Privelige buldum bir tane kilometresi falan çok iyi 2006 model bilirsinizki Dynamique'den hem makyajlı kasa olarak hem donanım döşeme olarak daha iyi bi seçim.Kesin karar veremiyorum bir türlü Opel ve Megane arasında gidip geliyorum ama işte Megane olucak sanırım...

• quote:

Yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkürler.Opel güzel araç ama yeni kasası opelinde çıktı ve Meganın'da ama megan 3 hatchback olarak çıktı ve sedan yerinede fluance'ı çıkardı.sanıyorum sedan olarak megan 3 olmayacak bu nedenle megan 2 sedan son nokta olarak kalacak megane adıyla.opel'e gelince alman tartışmasız kalite demek ama general motor yine bir dünya işçi çıkarmış bugün haberlerde vardı.Ne olacağı kesin olmayan her an batma tehlikesiyle karşı karşıya bi şirket.Yaşadığı sorunları dünya biliyor en azından.Bu nedenle Megan Dynamique bende daha ağır basıyo.Hatta bugün Megane Privelige buldum bir tane kilometresi falan çok iyi 2006 model bilirsinizki Dynamique'den hem makyajlı kasa olarak hem donanım döşeme olarak daha iyi bi seçim.Kesin karar veremiyorum bir türlü Opel ve Megane arasında gidip geliyorum ama işte Megane olucak sanırım...

Alıntıları Göster
    Yemin Ediyorum Fransız Arabaları 5 Pare etmez çünkü 5 kurşun hesabı yapılıyor dış tasarımı geçtim iç tasarımlar berbat ötesi içler bomboş.bence alfa cok kaliteli bi araba alafaya binen bidaha başka arabaya zor biner o derece cok cok kaliteli yol tutuş mükemmel sürat iyi hızlanma cok iyi parça kalitesi cok iyi ülkemizde kulaktan dolma bilgilerle alfa kötüleniyor ama alfa romeo gerçekten cok kaliteli bir araba opel de cok güzel reno ve citroenden kat kat iyidir ama opel alfadan hiçbir bakıma iyi olmaz nede olsa alfada olan ruh opellerde yok.Fiatın alfayla iyi iş çıkarıyor gerçekten ilk günkü kaliteler alfada bence hayla mevcut alfa al ama sıralı taktır benzini içiyoo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

Yemin Ediyorum Fransız Arabaları 5 Pare etmez çünkü 5 kurşun hesabı yapılıyor dış tasarımı geçtim iç tasarımlar berbat ötesi içler bomboş.bence alfa cok kaliteli bi araba alafaya binen bidaha başka arabaya zor biner o derece cok cok kaliteli yol tutuş mükemmel sürat iyi hızlanma cok iyi parça kalitesi cok iyi ülkemizde kulaktan dolma bilgilerle alfa kötüleniyor ama alfa romeo gerçekten cok kaliteli bir araba opel de cok güzel reno ve citroenden kat kat iyidir ama opel alfadan hiçbir bakıma iyi olmaz nede olsa alfada olan ruh opellerde yok.Fiatın alfayla iyi iş çıkarıyor gerçekten ilk günkü kaliteler alfada bence hayla mevcut alfa al ama sıralı taktır benzini içiyoo :D

Alıntıları Göster
    yemişim donanımını citroenle kaza yap zaten ölürsün istediği kadar donanım olsa ne olck kütük gibi arabalar reno da öyle citroende öyle kaza anında mp3 calarmı hız sabitleyicimi kurtarcak seni .alfayla opel sağlamlık bakımında zaten 1 adım öne cıkıyor önce güvenlik

• quote:

yemişim donanımını citroenle kaza yap zaten ölürsün istediği kadar donanım olsa ne olck kütük gibi arabalar reno da öyle citroende öyle kaza anında mp3 calarmı hız sabitleyicimi kurtarcak seni .alfayla opel sağlamlık bakımında zaten 1 adım öne cıkıyor önce güvenlik

Alıntıları Göster
    çok heyecanlı bir arkadaş
  • quote:

Öncelikle bir Alfisti olarak bunu yazarken bilerek mi yazdığınızı gerçekten çok merak ediyorum.

Önce güvenlik derken Ncap testlerinden bu araçların içinde en az puan almış 3 yıldızlı bir Alfa'yı tavsiye ediyorsunuz. Hemde sağlamlık bakımından kıyaslayarak.

Yol tutuş
    Estetik
    Güvenlik ekipmanları
    Donanım
    Performans olarak hepsinden önde olsa da güvenlik olarak bahsettiğiniz sınırda değil.

Yine de yaklaşık bütçede benim tercihim Alfa Romeo 156 oldu ve bahsedilen arızaların hiçbirini yaşamadım. Yeterli aracınızın bakımı geldiğinde çok geçirmeden gerekeni yapın. Sizi fazlasıyla memnun edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Öncelikle bir Alfisti olarak bunu yazarken bilerek mi yazdığınızı gerçekten çok merak ediyorum.

Önce güvenlik derken Ncap testlerinden bu araçların içinde en az puan almış 3 yıldızlı bir Alfa'yı tavsiye ediyorsunuz. Hemde sağlamlık bakımından kıyaslayarak.

Yol tutuş
    Estetik
    Güvenlik ekipmanları
    Donanım
    Performans olarak hepsinden önde olsa da güvenlik olarak bahsettiğiniz sınırda değil.

Yine de yaklaşık bütçede benim tercihim Alfa Romeo 156 oldu ve bahsedilen arızaların hiçbirini yaşamadım. Yeterli aracınızın bakımı geldiğinde çok geçirmeden gerekeni yapın. Sizi fazlasıyla memnun edecektir.

Alıntıları Göster
    belki kaporta sacı kalındır ondan daha sağlam demiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

belki kaporta sacı kalındır ondan daha sağlam demiştir

Alıntıları Göster
    arkadaşım listendeki araçların en iyisi astra.boşver fransız araçlarını.kalite,konfor,estetik,ekonomi istiyorsan astradan şaşma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen07 -- 6 Mart 2012; 8:57:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.