Şimdi Ara

megan II mi? corolla 1.4 terra d-4d mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bekaert

dostum benim yegenim dediğim adam meganı komple dağıtım sonra yeniden topluyor ve son testleriyapıyor yani buişin kompedanı devamlı fransaya gigip eğitim alıp türkiyeye gelecek yeni kasaları orada dağıtıp yeniden topluyor adam yarım satte motor inidiriyor stersen adını ve telefononu vereyim görüş
    senide aydınlatsın kapışma konusuna gelince öteki yağanin şöförlüğüne şahit olamadım ama bende yıllarca renault kullandım çok fazla abartılacak değil ayrıca usta olan yeğenim benim 1.4 toyotayı kullandı bizim arabalardan daha seri dedi istersen birgün bursaya renault fabrikasına gideriz çayını içeriz herhalde ozaman ikna olursun
    quote]Orjinalden alıntı: uskan

Orjinalden alıntı: t_i_t

benim iki tane yeğenim biri renoda çalışıyor bir gün muhabbet esnasında japoonların dizel teknoljisinin dah iyi olduğunu bahsetmişti diğer yeğenimde ilaç mümessili şirket ona megan 2 vermiş yolda toyota dizel ile kapışmış yemiş tokadı evde aglıyordu toyota beni geçti diye hemde yüksek beygir gücü olandan hata tokat izi

ya senin yeğeninin meganı yok ya da araba kullanmasını bilmiyor.
    Bende megane 100 bg var şirkette de corolla d-4d lerden var onlarıda kullandım performansını da çok iyi biliyorum ayrıca kapıştıkta
    rahat bir şekilde geçtim isteyen olursa herhangi bir d-4d sahibi ile de kapışırım
    ister son hız ister kalkış hiç önemli değil
    japonların dizel teknolojisinin iyi olduğu kısmına ise sadece gülerler

bencede megane nin 100 beygirliği her koşulda toyotayı tokatlar,akıl var mantık var,o vatandaş ya araba kullanmayı bilmiyor,ya arabayı tanımıyor,zaten şirketler,filo için ucuz araöçlar alırlar o araç muhtemelen 88 beygirdir.

uygun olduğumuz her zaman

arabayı dağıtmak toplamak o kişinin iyi bir sürücü olduğunu göstermez.
    o zaman tüm tamirciler çok iyi sürücü gibi bir mantığa gidiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 3 Ekim 2006; 11:21:01 >

• tamam sen daha iyi biliyorsun bin renona allah yolunu açık etsin
    Orjinalden alıntı: cncrd

Orjinalden alıntı: uskan

dostum benim yegenim dediğim adam meganı komple dağıtım sonra yeniden topluyor ve son testleriyapıyor yani buişin kompedanı devamlı fransaya gigip eğitim alıp türkiyeye gelecek yeni kasaları orada dağıtıp yeniden topluyor adam yarım satte motor inidiriyor stersen adını ve telefononu vereyim görüş
    senide aydınlatsın kapışma konusuna gelince öteki yağanin şöförlüğüne şahit olamadım ama bende yıllarca renault kullandım çok fazla abartılacak değil ayrıca usta olan yeğenim benim 1.4 toyotayı kullandı bizim arabalardan daha seri dedi istersen birgün bursaya renault fabrikasına gideriz çayını içeriz herhalde ozaman ikna olursun
    quote]Orjinalden alıntı: uskan

Orjinalden alıntı: t_i_t

benim iki tane yeğenim biri renoda çalışıyor bir gün muhabbet esnasında japoonların dizel teknoljisinin dah iyi olduğunu bahsetmişti diğer yeğenimde ilaç mümessili şirket ona megan 2 vermiş yolda toyota dizel ile kapışmış yemiş tokadı evde aglıyordu toyota beni geçti diye hemde yüksek beygir gücü olandan hata tokat izi

ya senin yeğeninin meganı yok ya da araba kullanmasını bilmiyor.
    Bende megane 100 bg var şirkette de corolla d-4d lerden var onlarıda kullandım performansını da çok iyi biliyorum ayrıca kapıştıkta
    rahat bir şekilde geçtim isteyen olursa herhangi bir d-4d sahibi ile de kapışırım
    ister son hız ister kalkış hiç önemli değil
    japonların dizel teknolojisinin iyi olduğu kısmına ise sadece gülerler

bencede megane nin 100 beygirliği her koşulda toyotayı tokatlar,akıl var mantık var,o vatandaş ya araba kullanmayı bilmiyor,ya arabayı tanımıyor,zaten şirketler,filo için ucuz araöçlar alırlar o araç muhtemelen 88 beygirdir.

uygun olduğumuz her zaman

arabayı dağıtmak toplamak o kişinin iyi bir sürücü olduğunu göstermez.
    o zaman tüm tamirciler çok iyi sürücü gibi bir mantığa gidiyoruz.

• bak ben bunu düşünmemiştim,kesinlikle haklısın.
  • Sedan sa megane, hatcback se corolla.
    Tamamen kişisel zevkime yönelik bir yorum oldu.
  • toyota'nın adı yeter ya. ne demişler today->tomorrow->toyota
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.