Bildirim
megan II mi? corolla 1.4 terra d-4d mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İki araçlada yakından uzaktan ilgisi olmayan objektif bir yaklaşımla ben corolla derim -
corolla daha mantıklı ama alabildigin minimum fiyatları yazarsan fiyatları acısındanda yorumlayabiliriz.. -
corolla megandan cok kaliteli ama kasa degişeçek -
toyotada karar kıldım
her hangi bir aksilik olmazsa haftaya teslim alıyorum
ilginiz için teşekkür ederim. -
bende corolla almayı düşündüğüm için bir kaç gündür forumda ve forum dışında sorup soruşturuyorum. genel görüşler kıyaslanınca corolla megandan cok cok üstün görünüyor. ayrıca genel kanı fransız arabalarının dayanıklılık problemi -
dizel motorlarda acaba hangiler idaha sağlam. fransız mı (pejo, reno..), yoksa japon (toyota, honda..)
genel bişey soylemek mumkunmu acaba... -
quote:
Orjinalden alıntı: X_DAX_M
toyotada karar kıldım
her hangi bir aksilik olmazsa haftaya teslim alıyorum
ilginiz için teşekkür ederim.
Bizde toyota D4d terra almayı düşünüyoruz fiyat ve aldığınız ektra donanım veya hediyeler hakkında bilgi verebilirmisiniz? Hangi il hangi bayiden aldınız
Şimdiden yeni arabanız hayırlı olsun. Darısı başımıza ; ) -
corolla da bence tek ve en önemli eksik terra modelinde perde hava yastıkları bulunmaması.birde toyota nerdeyse liste fiyatından hiç indirim yapmaması.gerçi megane lerde baya pahalı.arkadaşım istersen sol modelini düşün.tabi arada fiyat farkı var.ama şunu söyleyim corolla d4d gerçekten çok başarılı bir ara.dizel sesi kesinlikle yok.içine bindim test ettim resmen benzinli gibi.ayrıca gayet atak.dik yokuşlarda bile gaz yiyor.ee bide toyota kalitesi var.çok doğru bir seçenek.Allah kaza bela vermesin hayırlı günlerde kullanın. -
evet toyota ses yonnden cok iyi. özellikle bir multijet ile fala nkarsılastırıldığında sesi hiç yok denebilir.. -
benim iki tane yeğenim biri renoda çalışıyor bir gün muhabbet esnasında japoonların dizel teknoljisinin dah iyi olduğunu bahsetmişti diğer yeğenimde ilaç mümessili şirket ona megan 2 vermiş yolda toyota dizel ile kapışmış yemiş tokadı evde aglıyordu toyota beni geçti diye hemde yüksek beygir gücü olandan hata tokat izi -
arkadaşım ben 2004 sedan 1.6 sahibiyim çok memnunum geçenlerde 2006 model hb terra 1.4d4d mmt kullandım yoltutuş, sessizlik , ve şaşırdım benim araçla aynı hızlanıyor araçta turbo var vede torku çok yüksek tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: bekaert
benim iki tane yeğenim biri renoda çalışıyor bir gün muhabbet esnasında japoonların dizel teknoljisinin dah iyi olduğunu bahsetmişti diğer yeğenimde ilaç mümessili şirket ona megan 2 vermiş yolda toyota dizel ile kapışmış yemiş tokadı evde aglıyordu toyota beni geçti diye hemde yüksek beygir gücü olandan hata tokat izi
ya senin yeğeninin meganı yok ya da araba kullanmasını bilmiyor.
Bende megane 100 bg var şirkette de corolla d-4d lerden var onlarıda kullandım performansını da çok iyi biliyorum ayrıca kapıştıkta
rahat bir şekilde geçtim isteyen olursa herhangi bir d-4d sahibi ile de kapışırım
ister son hız ister kalkış hiç önemli değil
japonların dizel teknolojisinin iyi olduğu kısmına ise sadece gülerler
-
quote:
Orjinalden alıntı: t_i_t
quote:
benim iki tane yeğenim biri renoda çalışıyor bir gün muhabbet esnasında japoonların dizel teknoljisinin dah iyi olduğunu bahsetmişti diğer yeğenimde ilaç mümessili şirket ona megan 2 vermiş yolda toyota dizel ile kapışmış yemiş tokadı evde aglıyordu toyota beni geçti diye hemde yüksek beygir gücü olandan hata tokat izi
Bende megane 100 bg var şirkette de corolla d-4d lerden var onlarıda kullandım performansını da çok iyi biliyorum ayrıca kapıştıkta
rahat bir şekilde geçtim isteyen olursa herhangi bir d-4d sahibi ile de kapışırım
bencede megane nin 100 beygirliği her koşulda toyotayı tokatlar,akıl var mantık var,o vatandaş ya araba kullanmayı bilmiyor,ya arabayı tanımıyor,zaten şirketler,filo için ucuz araöçlar alırlar o araç muhtemelen 88 beygirdir.
-
şirketler için her halde en guzeli yani ucuzu palio multijettirr.. -
Toyota 1.4 Dizel deneme sürüşü yaptım, performansı çok iyi. MM vites sistemi de başarılı görünüyor. -
Toyota d4d ile megane 100 beygirlik arasında teknik açıdan fazla fark yok. corolla-megane sırasıyla Son hızları 180-182,max tork 194-200, 0-100km 12.7-13.3 Megane ın üstünlüğüne rağmen kullaanan kişiye ve arabaların ağırlık vb. durumlarına göre corolla da üstünlük sağlayabilir. -
bence de toyota
kendini kanıtlamış bir marka hiç tartışmasız al derim -
dostum benim yegenim dediğim adam meganı komple dağıtım sonra yeniden topluyor ve son testleriyapıyor yani buişin kompedanı devamlı fransaya gigip eğitim alıp türkiyeye gelecek yeni kasaları orada dağıtıp yeniden topluyor adam yarım satte motor inidiriyor stersen adını ve telefononu vereyim görüş
senide aydınlatsın kapışma konusuna gelince öteki yağanin şöförlüğüne şahit olamadım ama bende yıllarca renault kullandım çok fazla abartılacak değil ayrıca usta olan yeğenim benim 1.4 toyotayı kullandı bizim arabalardan daha seri dedi istersen birgün bursaya renault fabrikasına gideriz çayını içeriz herhalde ozaman ikna olursun
quote]Orjinalden alıntı: uskan
bencede megane nin 100 beygirliği her koşulda toyotayı tokatlar,akıl var mantık var,o vatandaş ya araba kullanmayı bilmiyor,ya arabayı tanımıyor,zaten şirketler,filo için ucuz araöçlar alırlar o araç muhtemelen 88 beygirdir.
-
dostum benim yegenim dediğim adam meganı komple dağıtım sonra yeniden topluyor ve son testleriyapıyor yani buişin kompedanı devamlı fransaya gigip eğitim alıp türkiyeye gelecek yeni kasaları orada dağıtıp yeniden topluyor adam yarım satte motor inidiriyor stersen adını ve telefononu vereyim görüş
senide aydınlatsın kapışma konusuna gelince öteki yağanin şöförlüğüne şahit olamadım ama bende yıllarca renault kullandım çok fazla abartılacak değil ayrıca usta olan yeğenim benim 1.4 toyotayı kullandı bizim arabalardan daha seri dedi istersen birgün bursaya renault fabrikasına gideriz çayını içeriz herhalde ozaman ikna olursun
quote]Orjinalden alıntı: uskan
uygun olduğumuz her zaman
Benzer içerikler
- honda hrv mi crv mi daha iyi
- en çok tutulan station wagon arabalar
- ford focus station wagon yorumları
- mg araba yorum
- boyalı araba alınır mı
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X