Şimdi Ara

Megan II Sedan 1.5 dCi BVA - Toyota MM D-4D (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BVA tam otomatik yani tork konvektorlu yani düz vitesliye göre 2-3 lt fazla yakıt tüketir. mmt ise baskı balatalı yani düz vitesliyle aynı tüketir. buna kimsenin itirazı olmaz sanırım. 3 - 5 milyar fazla vererek dizel araç neden alırız. tüketim ekonomik olsun diye.

bu nedenle C sınıfı dizellerde tork konvektorlu otomatik kullanmak mantıksız. zaten şu anda sadece megan da böyle. corolla astra c4 corsa colt ..... dizel otomatikleri hep baskı balatalı. bence megan çağın gerisinde kaldı bu anlamda.
  • Evet dizel ekonomi için alınır. Ama otomatik araç konfor için. 100 km de 3-5 YTL için neden yarı otomatik araç alayım? Aslan gibi BVA Megane varken.
  • o küçümsenen 100 km de 5 ytl, 10.000 km de 500 ytl., 100.000 km de 5.000 ytl. yapıyor.
  • Dostum zevk meselesi şahsen ben,acemi birisi kullanıyormuş gibi bir his veren otomatik vites kullanmaktansa 100.000 km de 5000 ytl vermeyi tercih ederim ayrıca yılda en fazla 20000 km yaparım yılda 1000 ytl yi sorunsuz vites geçişleri olan bir araç için çok görmem
    quote:

Orjinalden alıntı: bayram1599

o küçümsenen 100 km de 5 ytl, 10.000 km de 500 ytl., 100.000 km de 5.000 ytl. yapıyor.
  • Manuel demek zevk demek , performans demek.
    ayrıca bayanlar otomatik kullanır demem doğru olmaz ozaman sizde bana belediye otobüslerini örneklersiniz.

şaka bir yana manuelin zevki bambaşka triptronıkmışi easytronikmiş hikaye
  • Yaa bende bel fıtığı olduğu için mecburen otomatik aldım
    otomatik alınca da dizel alayım dedim
    dolayısıyla Megane cı oldum.
    Yoksa eski arabam 2001 brava (ithal) idi. Ve 120.000 km boyunca hiç ama hiç sorun yaşamadım. 90.000 de triger değişti. onunda dışında her 15.000 km de ki periyodik bakımları dışında kaput açılmamıştı. Onun 0-100 hızlanmasını, 150-160 ile virajlara girişini, yol tutuşunu özlüyorum vallahi

quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

Manuel demek zevk demek , performans demek.
    ayrıca bayanlar otomatik kullanır demem doğru olmaz ozaman sizde bana belediye otobüslerini örneklersiniz.

• usta megane lada gırersın yaw korkma bas gir alıo araba bn ilk arabayı almadan dayımda vardı megane onla bi gittik adama dayı yawaş alamıyacaz diom tırsma diodu bni alıştırdı o adam bn megane ı alınca direk hiç gaz kesmeden girmeye başladım arabaya güven alıo hocam
  • en iyi en güzel seçimi yapmışsın. çünkü ne istediğini bilmişsin ve ona göre tercihini yapmışssın.

quote:

Orjinalden alıntı: unsal28

Yaa bende bel fıtığı olduğu için mecburen otomatik aldım
    otomatik alınca da dizel alayım dedim
    dolayısıyla Megane cı oldum.
    Yoksa eski arabam 2001 brava (ithal) idi. Ve 120.000 km boyunca hiç ama hiç sorun yaşamadım. 90.000 de triger değişti. onunda dışında her 15.000 km de ki periyodik bakımları dışında kaput açılmamıştı. Onun 0-100 hızlanmasını, 150-160 ile virajlara girişini, yol tutuşunu özlüyorum vallahi

quote:

Manuel demek zevk demek , performans demek.

• Teşekkürlerr:)

en iyi en güzel seçimi yapmışsın. çünkü ne istediğini bilmişsin ve ona göre tercihini yapmışssın.
  • Bu yazdığın dil TÜRKÇE mi? Kusura bakma ama hiç bir şey anlaşılmıyor yazdıklarından...
    Hem SMS atmıyorsun ki? Doya doya yaz, karakter kısıtlaması yok burada
    quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

usta megane lada gırersın yaw korkma bas gir alıo araba bn ilk arabayı almadan dayımda vardı megane onla bi gittik adama dayı yawaş alamıyacaz diom tırsma diodu bni alıştırdı o adam bn megane ı alınca direk hiç gaz kesmeden girmeye başladım arabaya güven alıo hocam

• daha pratik oluo klavyeye bakmadığım için hemen çok hızlı bi şekilde yazıyorum alışkanlık oldu artık pek kullanamıyorum sesli harf bunun için özür dilerim ama dediğim gibi alışkanlık oldu

EDİT:bak yine düzgün yazamamışım onu düzelttim :D
    quote:

Orjinalden alıntı: unsal28

Bu yazdığın dil TÜRKÇE mi? Kusura bakma ama hiç bir şey anlaşılmıyor yazdıklarından...
    Hem SMS atmıyorsun ki? Doya doya yaz, karakter kısıtlaması yok burada
    quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

usta megane lada gırersın yaw korkma bas gir alıo araba bn ilk arabayı almadan dayımda vardı megane onla bi gittik adama dayı yawaş alamıyacaz diom tırsma diodu bni alıştırdı o adam bn megane ı alınca direk hiç gaz kesmeden girmeye başladım arabaya güven alıo hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 8 Ocak 2008; 19:08:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.