Şimdi Ara

megane 1.4 mü yoksa 1.6 mı tercih etmeliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Aradaki 10 Hp göze alındığında aynı vergi dilimindeki araçlar olduğundan dolayı 1.6 daha nantıklı. Şehir içinde iki aracı da test etmenizi öneririm. Farkı anlayacaksınızdır.

arada 10 hp değil17 hp var kardeş megane 1.4 98 1.6lar 115 hpdir kişisel görüşüm ise 1.6dır tabikide.

Makyajlı kasayı baz alarak yazdım ben. Makyajlı kasalar 110 HP olduğundan dolayı öyle yazdım.

makyajlı kasa 1.6larmı 110hp ilginç

• Evet 110. Renault makyajdan önce 115 diye sattı durdu.
  • Herzman 1.4 seç motorda yapıcan küçük oynamalarla 1.6nın seviyesine getirirsin ve o kadarda çok yakmaz performansı daha iyi olur. Ben olsam öyle yapardım
  • 1.4 araba alacaksan accent era yı test et. meganedan kesin daha iyi kaçıyordur, keçi gibi çünkü.

fiyatta da avantaj olur. ama konfordan biraz ödün verir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 6 Ocak 2009; 14:01:39 >
  • Ben 1.4 MeganeII HB'i 2 yıl kullandım. Daha ucuz diye almıştım. Sonra çok pişman oldum. Ama bir çok arkadaşın belirttiği gibi şehir içinde aynı (hatta belki daha fazla) yakıt tüketimi, aynı vergi, daha düşük performans (ama gerçekten yokuş çıkarken falan 1.6 ile arasında ciddi fark var) neticesinde daha 20000km'ye gelmeden sattım. Tavsiyem 1.6 alman yönündedir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.