Şimdi Ara

Megane 1 Hakkında bildiğiniz gizli özellikler var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba. Renault Megane 1 2.0 RXt 1998 model araç sahibiyim. İnternetten baya araştırma yaptım ama Megane 1 gizli özelliklerini bulamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? Bildiğiniz bir gizli özellik varsa yardımcı olun lütfen.. Benim duyduğum ama bilmediğim arac hareket ettikten sonra otomatik çocuk kilidini devreye sokabildiğimiz vsvs. Nedir bunların formülleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sigorta panelinden gostergenin sigortasını çekersen km yazmaz. Liseliyken arabayi kacirdigimda babam anlamasın diye çekerim

• Bizim bi arkadaşınki aragaz yapınca transformersdeki gibi autobot oluyordu. Sonra melih Gökçek yakalayıp Ankara ya heykel yaptı tabi.

• serci07 S kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay385

Araçlarin gizli özellikleri olmaz. Standart veya extra donanımları olur. Öyle soru olunca bende böyle cevap vermek istedim. Ayrıca çocuk kilidi hiçbir araçta otomatik değildir. Arka kapıların kilit kısmından manuel olarak açılır veya kapatılır.

• Bizim bi arkadaşın arabasının K mandasının bütün tuşlarına aynı anda basınca araba bastığınız yere gelip sizi alıyor

• Debriyaj
    Debriyaj
    Gaz
    Fren + debriyaj + kontak cevir

Araba calisir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

quote:

Araçlarin gizli özellikleri olmaz. Standart veya extra donanımları olur. Öyle soru olunca bende böyle cevap vermek istedim. Ayrıca çocuk kilidi hiçbir araçta otomatik değildir. Arka kapıların kilit kısmından manuel olarak açılır veya kapatılır.

Araçların gizli özellikleri bal gibide olur. Bazı özellikleri aracın beyninde yazılımsal olarak aktif hale getirilebiliyor. Mesela Mitsubishi'nni ETACS sistemi bu konuda tam bir hazinedir. En dolu Lancer ile full Lancer aynı elektronik altyapıya sahip. Bazı özellikler sadece yazılımsal olarak açılabiliyor. Bazı özellikleride isterseniz donanımı takıp aktif hale getirebiliyorsunuz. Örneğin Adaptif Xenon farlar, hız sabitleme vs.. Yazılımsal olanlara örnekler:
    www.ibaotomotiv.com.tr
    Orijinal Modifiye
    http://www.ibaotomotiv.com.tr/modifiye.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 2 Ocak 2016; 21:54:58 >

• serci07 S kullanıcısına yanıt
    beyinli araçlarda gizli özellikler olabilir. tabi otomatik çocuk kilidide ben sadece bunu nasıl aktif edeceğimi sordum. bilmiyorsan yazma arkadaşım
  • 15 yıldır renault araçlar ile içli dışlıyimdir.renaultfunclupte aynı şekilde nickimi arayarak da açtığım konuları görebilirsin. Sence 98 model megane 1 in gizli ne özelliği olabilir. Sırf mesajlarım çoğalsin diye konu acmak için uğraşıyorsan onu bilmem. Beni forumda tanıyanlar bilir. Asla boşa yanıt vermem. Ha takıldığın bi konu olur tamam da gizli özellik nedir yav. Ha hemende yazmışsın ban diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

quote:

quote:

Araçların gizli özellikleri bal gibide olur. Bazı özellikleri aracın beyninde yazılımsal olarak aktif hale getirilebiliyor. Mesela Mitsubishi'nni ETACS sistemi bu konuda tam bir hazinedir. En dolu Lancer ile full Lancer aynı elektronik altyapıya sahip. Bazı özellikler sadece yazılımsal olarak açılabiliyor. Bazı özellikleride isterseniz donanımı takıp aktif hale getirebiliyorsunuz. Örneğin Adaptif Xenon farlar, hız sabitleme vs.. Yazılımsal olanlara örnekler:
    www.ibaotomotiv.com.tr
    Orijinal Modifiye

Arkadaşim bilgisayarı araca bağlayınca megane 1 de hangi ozellik açılıyor merak ettim.

• Hocam bu modelde yedek lastiği bagajın altına gizledikleri söyleniyor ama bence bir bakın efsane de olabilir

• Anahtarı tam tersi yöne çevirin Autobot a dönüşüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

quote:

quote:

www.ibaotomotiv.com.tr
    Orijinal Modifiye

Arkadaşim bilgisayarı araca bağlayınca megane 1 de hangi ozellik açılıyor merak ettim.

Benim verdiğim cevap megane 1 ile ilgili soruya değildi. Araçların gizli özellikleri olmaz demişsiniz, ona yorum yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.