Şimdi Ara

SUZUKİ MARUTİ HAKKINDA BİLGİSİ, DENEYİ Mİ OLAN VAR I ARKADAŞLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
23.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Suzuki Maruti Hakkında Bilgi

Suzuki Maruti, Japon otomobil üreticisi Suzuki ve Hindistanlı otomobil üreticisi Maruti Udyog Limited'in ortak girişimiyle kurulan bir otomobil markasıdır. 1981'den beri faaliyet gösteren şirket, Hindistan'ın en büyük otomobil üreticilerinden biri haline gelmiştir.

Suzuki Maruti'nin araçları, uygun fiyatları, yakıt verimliliği ve dayanıklılıkları nedeniyle Hindistan'da popülerdir. En çok satan modelleri arasında Alto, WagonR, Swift ve Baleno bulunur.

Suzuki Maruti Yedek Parça Sorunu

Bazı Suzuki Maruti modelleri, yedek parça bulunabilirliği sorunları yaşayabilir. Bunun nedeni, bazı parçaların yalnızca Hindistan'da üretilmesidir. Ancak şirket, Hindistan dışındaki ülkelerde de yedek parça üretimine yatırım yapmaktadır.

Suzuki Maruti Parçaları Bulunur Mu?

Suzuki Maruti parçaları, yetkili bayiler, servis merkezleri ve çevrimiçi perakendeciler aracılığıyla bulunabilir. Bazı parçalar üçüncü taraf tedarikçilerden de temin edilebilir.

Suzuki Maruti 800 Yorumları

Suzuki Maruti 800, Hindistan'da en çok satan otomobillerden biridir. Uygun fiyatı, yakıt verimliliği ve basit tasarımıyla bilinir. Ancak bazı kullanıcılar, aracın performansının ve konforunun sınırlı olduğunu bildirmektedir.

Suzuki Maruti Kronik Sorunları

Suzuki Maruti araçları genel olarak güvenilirdir, ancak bazı modellerde kronik sorunlar bildirilmiştir. Bazı yaygın sorunlar arasında şanzıman sorunları, elektrik sorunları ve süspansiyon sorunları bulunur.

Suzuki Maruti Yorum

Suzuki Maruti araçları, uygun fiyatlı, yakıt verimli ve dayanıklı olmaları nedeniyle Hindistan'da popülerdir. Ancak bazı modellerde yedek parça bulunabilirliği sorunları ve kronik sorunlar bildirilmiştir. Potansiyel alıcılar, satın almadan önce araçların artılarını ve eksilerini tartmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bütün sorularınızı cevaplamaya hazırım .
  • Benim de merak ettiğim bir araç. Çok uygun fiyatlara sahip olunabilir ama ya sonrası diyor insan hep. Sanayi durumunun sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum. Ama sırf güncel kalsın diye yazıyorum.
  • Walla Antepte çok var millet biniyor
  • Babam 6 sene boyunca maruti kullandı 2003 yılında aldı 2009 yılında 5 bin tl ye sattı. Bilindiğinin aksine kötü bir araba değil 6 kişi rahat biniyoduk biz marutiye bide şehirler arası yolculuk yapıtoduk 300 km hiç durmadan tık yoktu.Zaten araba 640kg olduğu için o motor araca yetiyoda artıyo bile.Almanızı tavsiye ederim.(babam sattığına pişman :( )Tamam tenekedir ama cep dostu bir arabadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Benim de merak ettiğim bir araç. Çok uygun fiyatlara sahip olunabilir ama ya sonrası diyor insan hep. Sanayi durumunun sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum. Ama sırf güncel kalsın diye yazıyorum.

Sanayi ile ilgili hiç bir sıkıntısı yok her türlü parçası sanayide mevcut(japoncularda).Parçalarıda öyle pahalı değil cliolardan ucuz.
  • 2 sene bindim.. Üzmez, yolda bırakmaz ama sürekli ilgi ister bakım ister..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

2 sene bindim.. Üzmez, yolda bırakmaz ama sürekli ilgi ister bakım ister..

Sürekli ilgi, bakım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraqo01

Bütün sorularınızı cevaplamaya hazırım .

Teşekkürler.
    İlk araba deneyimim olacak. Arabalar hakkında bilgi ve tecrübem sınırlı ama iyi bir araştırıcıyım. Çok ekonomik bir araba hem yakıt hem de vergi açısından. Ama deneyim sahibi olmak başka bir şey. Tereddüt ettiğim noktalar yedek parçalar, 12 inç cant lastik bulmak, yokuş 800 motorlu araca sorun çıkarır mı, benzinde km 25 kuruş yakıyo galiba, lpg takmaya değer mi; 12 kuruşa kadar düşürüyor, sonuçta araba küçük, birkaç yıl sonra farklı bir araba düşünsem elimden güzel bir şekilde çıkarabilir miyim? Uzun yolda sıkıntı çıkarır mı? ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
  • Ufak tefek sorunları eksik etmez.. Üzmez ama sürekli bi tarafı düzelirken bi tarafı toparlanmak ister.. Can sıkmaz ama..
    Yokuşlarda sorun olmaz.. Ortalama 6 litre yakıt tüketir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zta53

quote:

Teşekkürler.
    İlk araba deneyimim olacak. Arabalar hakkında bilgi ve tecrübem sınırlı ama iyi bir araştırıcıyım. Çok ekonomik bir araba hem yakıt hem de vergi açısından. Ama deneyim sahibi olmak başka bir şey. Tereddüt ettiğim noktalar yedek parçalar, 12 inç cant lastik bulmak, yokuş 800 motorlu araca sorun çıkarır mı, benzinde km 25 kuruş yakıyo galiba, lpg takmaya değer mi; 12 kuruşa kadar düşürüyor, sonuçta araba küçük, birkaç yıl sonra farklı bir araba düşünsem elimden güzel bir şekilde çıkarabilir miyim? Uzun yolda sıkıntı çıkarır mı? ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Öncelikle şunu belirtmek isterim uzun yolda araç yoruyor zaten küçük olduğu için genelde şehir içlerinde kullanılır böyle arabalar.Bir örnek verirsek bence şahinden daha az yoruyor şehir dışına çıkarken.Yokuşlarda illaki yığılma oluyor(araç yüklüyken).Jant bulmayı bilmem ama kolaylıkla lastik buluyordu babam istediği zaman.Lpg ile ilgilide bişey söylemek gerekirse 800 motora lpg takılmaz zaten azcık bişey yakıyor aynı zamanda kuvvetsiz motor lpg iyice öldürüyor.2.eli pek hareketli değil zaten 5 milyarlık araç 2-3 sene sonra satsan ne olur satmasan ne olur elinde durur vergisi falan yılda 200 tl masrafı oluyodu babama.Eşek niyetine binilecek arabalardandır kendileri :D Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.Öneririm bu aracı özellikle eğliyeti yeni alnış kişilere ilaç gibi gelir.

• çok inceledim araştrıdım 4 bine buldum otomatik vitesti ama 3500 e vermedi sahibi bende vazgeçtim
  • Nasipse 1-2 seneye alıp LPG takıp yere sıfır pıstırıp otobüsten ucuza seyahat etmeyi düşündüğüm araç. Uzun yolda 6 litre LPG yaksa LPG'nin litresi 2 liradan 12 kuruş yakar..
  • motora sanzumana baktir duzgunse hic dusunme al

arabada zaten elektronik neredeyse hic bisey olmadigi icin ariza yapma olasiligi o kadar az

90 model alto kullandim 6 ay yaklasik 10bin kilometre

ankarada -30 derecelerde bile tek marsta calisti

millet kar buz jiplerle rezil olurken kabak yazlik lastiklerle fink attik

baski balata bitikti alirken onu degistim birde buji ve buji kablosu degistim.

bunlarda bana toplamda 350 tl gibi bir rakama mal oldu(250 baski balata,75 buji ve kablolar,50-60da ufak tefek kaporta isleri)

valla dusundugun almadigin her saniye zarardasin

sadece motor ve sanzumani duzgun bir araba al yeter
  • Bizde kullanıyoruz. Maruti galiba, alto da olabilir. Yok sanırım maruti.
    Ufacık bi araba, adamlar öyle güzel izolasyon yapmışlar ki, motor sesi dışarıdan daha az duyuluyor.
    Biz memnunuz iş için şehir içinde kullanıyoruz. 800cc motoru var. Uzun yolda çok yetersiz. Park sorunu fln yok. 5bin tl ye almıştık.
    Şehir içinde bu sefer kişisel kullanım için şöyle birşey bakıyorum birde;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2006-suzuki-alto-daha-65000-de-87754725/detay

• temizini bulursan al yalnız 5 binden fazlada verme,sahibinden sitesinde 6-7 bin isteyen fuzulilere de aman takılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

temizini bulursan al yalnız 5 binden fazlada verme,sahibinden sitesinde 6-7 bin isteyen fuzulilere de aman takılma

5 bine 2000 altı var sürekli ilanlarda. 2000 üstülerde 5 bin den fazlası değmez mi?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Öncelikle şunu belirtmek isterim uzun yolda araç yoruyor zaten küçük olduğu için genelde şehir içlerinde kullanılır böyle arabalar.Bir örnek verirsek bence şahinden daha az yoruyor şehir dışına çıkarken.Yokuşlarda illaki yığılma oluyor(araç yüklüyken).Jant bulmayı bilmem ama kolaylıkla lastik buluyordu babam istediği zaman.Lpg ile ilgilide bişey söylemek gerekirse 800 motora lpg takılmaz zaten azcık bişey yakıyor aynı zamanda kuvvetsiz motor lpg iyice öldürüyor.2.eli pek hareketli değil zaten 5 milyarlık araç 2-3 sene sonra satsan ne olur satmasan ne olur elinde durur vergisi falan yılda 200 tl masrafı oluyodu babama.Eşek niyetine binilecek arabalardandır kendileri :D Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.Öneririm bu aracı özellikle eğliyeti yeni alnış kişilere ilaç gibi gelir.

Çok teşekkür ederim. Fİyat konusunda ne diyebiliriz? 6-7 bin tl civarında ilanlar var, fazla mı sizce? 2000 ve 2001 modeller için?

• quote:

Orijinalden alıntı: berataktepe

motora sanzumana baktir duzgunse hic dusunme al

arabada zaten elektronik neredeyse hic bisey olmadigi icin ariza yapma olasiligi o kadar az

bunlarda bana toplamda 350 tl gibi bir rakama mal oldu(250 baski balata,75 buji ve kablolar,50-60da ufak tefek kaporta isleri)

teşekkür ederim. 6-7 bin fiyat aralığı nasıl sizce 2000 2001 modeller için?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berataktepe

motora sanzumana baktir duzgunse hic dusunme al

teşekkür ederim. 6-7 bin fiyat aralığı nasıl sizce 2000 2001 modeller için?

arkadaşım tabikii 6-7 bin verilmez bu arabaya o kadarda değil artık..sahibinden sitesine bakarsanız suni bir piyasa oldu orası artık, herkes birbirine bakarak fiyat çekiyor ama satan yok vatandaşın biride 8 bin küsür yazmış resmen fantezi arıyorlar bunlaryok artık lebron james marutiye 7-8 bin verecezzaten biraz dikkatli takip edersen bu 7-8 bin yazanların satamadıklarını görürsün

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.