Şimdi Ara

SUZUKİ MARUTİ HAKKINDA BİLGİSİ, DENEYİ Mİ OLAN VAR I ARKADAŞLAR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
23.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maruti tercihini fordda çalışan bi abiden almıştım. yolculuk sırasında tanıştık biraz birikimim var başlangıç için ne alabilirime geldi konu onu tavsiye etti. 5 binin üzerine çıkabilirim, sizin tavsiye debileceğiniz küçük az yakan bi araba var mı?
  • alırken iki kez düşünmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RandoLF

alırken iki kez düşünmek lazım

marutiyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zta53

quote:

marutiyimi?

evet
  • Kardeş bence maruti değilde temiz bulursan lada samara al emin ol marutiden çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimatak

Kardeş bence maruti değilde temiz bulursan lada samara al emin ol marutiden çok daha iyi.

şahin, doğan alternatif olur mu?
  • Kuş serisine bulaşma samaranın yanından geçemezler.Bence şahinin piyasa değeri en temiz olanlar 5 milyardır ama arabanın piyasa (temiz olanları) 8 - 10 milyar arası.Samara şahinden kat kat az yakar parçaları şahinden azıcık pahalıdır doğal olarak. Şahinden daha hızlıdır yol tutuşu daha iyidir.Şahinin iyi yanları ise;kolay satılır samaradan daha yakışıklı ve konforu samaraya göre daha iyidir.

Tip senin için önemli değil ise Samara al.Sorun çıkartmaz.Kışın - kaç derece olursa olsun tek marş çalışır (Rus aleti).

Samara
  • quote:

quote:

quote:

marutiyimi?

evet

Sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

quote:

quote:

marutiyimi?

evet

Sebep?

internetten araştırdığım kadarıyla ve bi arkadaşımın deneyimine dayanarak söylüyorum servis ve yedek parça sıkıntılıymış birde araç çok zayıf yokuş çıkarken zorluyor demişti son olarak zararına sattı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

marutiyimi?

evet

Sebep?

internetten araştırdığım kadarıyla ve bi arkadaşımın deneyimine dayanarak söylüyorum servis ve yedek parça sıkıntılıymış birde araç çok zayıf yokuş çıkarken zorluyor demişti son olarak zararına sattı

Çok memnun olan büyük bir kitle var, tek bir örneğe bakarak değerlendirmek yanlış olur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

marutiyimi?

evet

Sebep?

Çok memnun olan büyük bir kitle var, tek bir örneğe bakarak değerlendirmek yanlış olur..

tercih meselesi tabi ki de olumlu olumsuz yorumlar illa ki olucaktır .

• quote:

Kuş serisine bulaşma samaranın yanından geçemezler.Bence şahinin piyasa değeri en temiz olanlar 5 milyardır ama arabanın piyasa (temiz olanları) 8 - 10 milyar arası.Samara şahinden kat kat az yakar parçaları şahinden azıcık pahalıdır doğal olarak. Şahinden daha hızlıdır yol tutuşu daha iyidir.Şahinin iyi yanları ise;kolay satılır samaradan daha yakışıklı ve konforu samaraya göre daha iyidir.

Tip senin için önemli değil ise Samara al.Sorun çıkartmaz.Kışın - kaç derece olursa olsun tek marş çalışır (Rus aleti).

Samara

samara kullanıyordum sattım şimdi maruti bakıyorum..

samaranın temizini bulmanız çok zor..binde bir temizini anca bulursunuz,alacağınız 4-5 binlik samara en kötü 1000 tl masraf açacaktır..

yanlış bir bilgiyide düzeltelim, samaranın parçası ucuz değildir artık,o eskidendi, bir şarj dinamo konvektörüne 95 lira verdiğimi bilirim.yan sanayisi de 65 liradır ama usta bile takmaz parçayı teneke gibidir çünkü yan sanayisi..

lpg li olmasına rağmen km de 30-32 kuruş yakıyordu enjeksiyonlu 1.5 samara.

motor performansını ise maruti ile karşılaştırmak yanlış olur biri 800 civciv motorubiri 1500 motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Temmuz 2012; 9:09:51 >

• Lütfen samarrayı önerip önerip durmayın ön konsola bi bakarmısınız dedemin suratı gibi buruşmuş hele o havalandırma kanallarının kalitesizliğine maruti veya swfit ikiside olabilir bunlara alternatif olrak ford festivada olabilir bu arabalar üzmez bunlar zamanının mühendislik harikaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Kuş serisine bulaşma samaranın yanından geçemezler.Bence şahinin piyasa değeri en temiz olanlar 5 milyardır ama arabanın piyasa (temiz olanları) 8 - 10 milyar arası.Samara şahinden kat kat az yakar parçaları şahinden azıcık pahalıdır doğal olarak. Şahinden daha hızlıdır yol tutuşu daha iyidir.Şahinin iyi yanları ise;kolay satılır samaradan daha yakışıklı ve konforu samaraya göre daha iyidir.

Samara

samara kullanıyordum sattım şimdi maruti bakıyorum..

samaranın temizini bulmanız çok zor..binde bir temizini anca bulursunuz,alacağınız 4-5 binlik samara en kötü 1000 tl masraf açacaktır..

yanlış bir bilgiyide düzeltelim, samaranın parçası ucuz değildir artık,o eskidendi, bir şarj dinamo konvektörüne 95 lira verdiğimi bilirim.yan sanayisi de 65 liradır ama usta bile takmaz parçayı teneke gibidir çünkü yan sanayisi..

lpg li olmasına rağmen km de 30-32 kuruş yakıyordu enjeksiyonlu 1.5 samara.

motor performansını ise maruti ile karşılaştırmak yanlış olur biri 800 civciv motorubiri 1500 motor

Doğru alan arabayı bitirene kadar kullanıyor.Temizini bulmak zor.

• iyi marutilere 7000 den başlayan fiyat çekiyolar o fiyatlara çıkabilenler samaraya baksınlar 5000 liradan sonra düzgün samaralar bulanabiliyor
    samarayı ben çok araştırdım kullanıcıları çok memnun işsiz kalmasaydım şimdiye çoktan almıştım bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcabey -- 31 Temmuz 2012; 4:54:02 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.